Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
03.09.2013 10:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Mama Kleopatry navštívila vnúčatá v detskom domove: To, čo videla, ju vrhlo do úplnej beznádeje!

Situácia okolo rodiny Martinky z Turca (31) je čoraz smutnejšia. Kleopatra, ktorej sociálka zobrala deti v posledný júlový deň, sa vytratila a s nikým nekomunikuje.

Jej tri deti sa stále nachádzajú v detskom domove a babku prosia, aby niečo urobila a zobrala ich odtiaľ preč. Tá je z celej situácie zúfalá a o deti sa snaží bojovať zo všetkých síl. Oslovila Modré z neba, primátora Martina a dokonca podala žiadosť na súd o zverenie detí do starostlivosti.

O deti prišla pre alkohol

Martina z Turca sa nikdy netajila tým, že sa rada zabáva pri poháriku. Práve jej holdovanie alkoholu bolo jedným z dôvodov, prečo sa sociálka po dlhšom prešetrovaní rodiny rozhodla 31. 7. 2013 odobrať deti z matkinej starostlivosti a umiestniť ich v detskom domove v Ružomberku.

Barbora, Vlado a Kamil sa tak už vyše mesiaca nachádzajú v zariadení, odkiaľ ich môže dostať len rozhodnutie súdu. Svedectvá blízkej rodiny i známych potvrdili, že Martinka sa o svoje deti poriadne nestarala, zamykala ich, neumývala, často nemali čo jesť ani piť. Ona sama však toto odmieta a tvrdí, že všetko bolo v poriadku. Samotné deti sa k nej však vrátiť nechcú a prosia svoju starú mamu, aby si ich zobrala k sebe. O tom však rozhodne súd už v najbližších dňoch.

Deti babku prosia, aby ich ukradla

Vyhasnutá hviezda reality šou Martinka z Turca teraz žije so svojím mužom Martinom Chovancom (32) nevedno kde. Po tom, čo jej zobrali všetky tri deti Barborku (14), Vladka (9) a Kamilka (5) a umiestnili ich do detského domova v Ružomberku, jediný, kto sa o ne zaujíma, je ich stará mama Anna. „Ja som z toho hotová,“ priznala Martinina mama, ktorá požiadala súd o zverenie detí do jej starostlivosti. „Podala som žiadosť a teraz čakám na vyrozumenie. Tento týždeň to má prísť,“ povedala Novému Času babka, ktorá bola deti v domove aj navštíviť.

„Bola som za nimi, sú tam mesiac a z toho týždeň boli v tábore. Majú sa tak, ako sa deti majú v detskom domove, chcú ísť domov. Strašne plakali, neviem, čo už mám robiť, ako to mám vybaviť, za kým mám chodiť. Barborka mi včera povedala, aby som už niečo urobila, aj Kamilko ma prosil, aby som ho odtiaľ ukradla,“ rozprávala s plačom nešťastná babka, ktorá chce o deti stoj čo stoj bojovať.

„Chodí sem sociálka pozerať, ako žijeme, ale mám aj kúpeľňu, teplú vodu, kúrenie, aj na bratovu chatu môžeme ísť,“ vymenúva dôvody, pre ktoré by deťom u nej zle nebolo. „Ak mi ich nedajú, pôjdem ďalej. Bola som aj za pánom primátorom Martina, ale ešte sa nevyjadril. Chcela som, aby nám pomohol získať väčší byt,“ priznala Anna, ktorá neváhala osloviť aj Vila Rozborila z Modrého z neba. So svojou dcérou však v kontakte nie je.

„Ona ma nezaujíma. Deti by jej určite aj tak nedali späť,“ dodala na záver. Či dokáže pomôcť starej mame mesto Martin, zisťoval Nový Čas priamo u primátora Martina, ktorý sa však až do uzávierky k predmetnej veci nevyjadril.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Iveta († 48) a Jozef.
Bartošovej († 48) hrob je aj po rokoch prázdny: Spor o urnu? Vdovec Rychtář prehovoril, prečo to tak je
(ilustračné foto)
Prevratný krok v liečbe Alzheimera? Vedci objavili gén, ktorý by mohol ZNÍŽIŤ riziko choroby!
Ilustračné foto
Držte si klobúky, na západe výrazne zafúka: Týka sa to týchto slovenských okresov
Ilustračné foto
NAJTEMNEJŠIE ostrovy na svete: Smrtiace kmene alebo cintorín lodí! SEM by ste rozhodne vstúpiť nechceli
(ilustračné foto)
Ako v skutočnosti funguje režim inkognito? Nie ste až tak v bezpečí, ako si myslíte!
ilustračné foto
Hlavný ukrajinský veliteľ: Situácia na fronte je ZLÁ! Obsadili Rusi ďalšie územia? Desivé slová o eskalácii
Tréner Francesco Calzona na lavičke SSC Neapol.
Neapol sa dohodol s trénerským esom: Môže Calzona baliť?
Svadba Williama a Kate z roku 2011.
Foto
TAJNÉ detaily zo svadby Williama a Kate, ktoré vám unikli: Skryté ODKAZY a... To ste určite nevedeli!
(ilustračné foto)
Veľká tragédia na vojenskej základni: Výbuch munície zabil niekoľko vojakov!
Ilustračné foto
Ľahko prehliadnuteľné príznaky tichého zabijaka: Ak pociťujete TOTO, ihneď bežte k doktorovi
Útok na Crocus City Hall sa odohral večer 22. marca. Jeho obeťami sa stalo viac ako 140 ľudí a ďalších vyše 500 ich bolo zranených.
Novinky o teroristickom útoku v Moskve: Ďalší podozrivý?! Súd vydal jasné rozhodnutie
Ilustračné foto
KVÍZ Máte dobrý všeobecný prehľad? Otestujte sa! 10 otázok preverí vaše znalosti