Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
03.08.2013 12:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Kráľovná pláže: Maslákovej frajerke sme pomohli vybrať naj plavky!

Dovolenková sezóna je v plnom prúde a teploty sa aj tento víkend vyšplhajú na maximum. 

Ak sa chystáte k vode alebo na dovolenku, pripravili sme pre vás prehľad horúcich plavkových trendov. A kupovať ich teraz sa oplatí dvojnásobne, veď obchody ešte stále ponúkajú výrazné zľavy. Päť trendových modelov vyskúšala herečka Petra Blesáková (23). Nechajte sa teda inšpirovať!

Petra patrí k ženám, ktorým jedny plavky nestačia. Vo svojom šatníku má desať párov plaviek, napriek tomu si každé leto kupuje nové. Tento rok sa chystá až na dve dovolenky, preto si do svojej batožiny chcela zabaliť aj nejaký nový úlovok. ,,Morská voda ich dosť ničí, tak si vždy beriem do kufra aspoň troje. No a z dovoleniek si ešte prinesiem nejaký nový kúsok,“ hovorí.

Poradili sme jej, aké farby a strihy sa túto sezónu najviac nosia. Na Petrinej dokonalej figúre vynikli všetky. ,,U mňa jednoznačne vyhráva modrá farba, asi preto, že som narodená v znamení Rýb,“ smeje sa. Najprv jej musia padnúť do oka a potom sa zaoberá tým, či všade sadnú tak, ako majú. Pri svojej štíhlej postavičke si kupuje bikiny, celé plavky v skrini vôbec nemá.

Tieto plavky patria Petre. Pred týždňom jej ich kúpila mama. Sú dvojdielne s vystuženými košíčkami, vhodné najmä pre ženy s menšími prsami. Vodorovné prúžky tiež opticky zväčšujú hrudník. Pozor však na tenké viazanie na boku bikín. Ak máte pár kíl navyše, môže vám spôsobiť nepekne zvýraznené faldíky.

Netradičná kombinácia tyrkysovej a hnedej vynikne rovnako dobre na svetlej aj na opálenej pokožke. Veľkosť spodného dielu plaviek si môžete korigovať vďaka bočnému viazaniu. Veľká mašľa na prsiach plavky oživí a zaujme na prvý pohľad.

Znova módna ružová, tentoraz v jemnejšom odtieni. Vrchná časť je opäť vystužená a vhodná najmä pre dámy s menším poprsím. Do podprsenky možno vložiť aj gélovú vložku pre ešte väčší objem. Spodný diel môžete upraviť stiahnutím mašličiek. Plavky majú ozdobné zaväzovanie, vďaka ktorému už nepotrebujete viac doplnkov.

Veľmi aktuálna je výrazná ružová farba. Výhodou plaviek bez ramienok je, že sa opálite bez bielych pásikov. Volániky na prsiach spôsobia, že sa vám opticky zväčší ich objem. Aj na veľkých prsiach však plavky vyzerajú výborne. Ani pri vode nikdy nezabúdajte na doplnky. Žabky v rovnakej farbe, veľké náušnice a čelenka do vlasov z vás urobia kráľovnú pláže.

Veľkým hitom tejto sezóny je žltá cyklaménová farba. Vynikne najmä na opálenej pokožke. V kombinácii s aktuálnymi strapcami spôsobí, že určite nezostanete nepovšimnutá a zaujmete každé mužské oko. Ramienka na vrchnom diele sú ľahko odnímateľné.


Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Vodička jazdu pod vplyvom alkoholu nezvládla.
Foto
Opitá vodička napálila do múru: Neuveriteľné, koľko nafúkala ráno pred ôsmou!
Boj o stoličku šéfa parlamentu sa zamotáva.
Boj o stoličku predsedu NR SR: Čo charakterizuje Danka a Rašiho? Politológ hodnotí stabilitu koalície
(ilustračná foto)
Muž († 72) mal COVID 613 dní! Desivé, čo sa v jeho tele udialo: Vedci varujú
(ilustačné foto)
Trnavčanka venčila psov v parku, pozrela do húštiny a tam... Na VÝJAV do smrti nezabudne!
Ak nemôže otec, robí Sebastianovi navigátorku kamarátka Karin.
FotoVáš Tip
Z 11-ročného Sebastiana vyrastá hviezda rely: Toto sú najväčšie úspechy malého pretekára za volantom!
(ilustračné foto).
Nočný požiar vystrašil ľudí vo Výbornej pod Tatrami: Čo sa stalo na dvore domu?!
Foto
Legenda futbalového Slovana vymenila loptu za prácu v kuchyni: Radšej budem čistiť zemiaky ako...
Riaditeľ RTVS Ľ. Machaj by po rozdelení prišiel o svoju stoličku.
Vláda rozhoduje o osude RTVS: Zásadná vec zostala, príde Machaj o stoličku riaditeľa?
Vlkolínec
Obyvatelia Vlkolínca už sú ZÚFALÍ: Sme ako opice v zoo, bodaj by sa na nás zabudlo!
Bojový dron
Poplach v Rusku: Smolenská oblasť pod paľbou! Na TOTO sa nepriatelia mali zamerať
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu.
Izrael ďakuje USA: Silný odkaz pre všetkých našich nepriateľov!
Foto
Dobitý Mikle sa pomaly hlási do práce. Hokejista Žabka ešte nie je obvinený: Prečo sa vyšetrovanie vlečie?