Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
21.07.2013 11:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Hviezda nového seriálu Svarinská: V Chorvátsku jej išlo o život

Jojka chystá frontálny útok na klenot Markízy. Proti Búrlivému vínu sa už čoskoro postaví nový seriál Klan. Jeho hviezdou bude Kristína Svarinská (24).

Nakrúcanie je v plnom prúde, pričom filmári sa vybrali až do Chorvátska, kde mladú herečku Kristínu Svarinskú najskôr donútili ísť v nečase plachtiť a potom prišlo na rad topenie.

Úvodné scény seriálu Klan sa nakrúcali v Chorvátsku. Budete tam teraz chodiť pravidelne?

(smiech) To je krásna predstava, ale, žiaľ, nebude to tak. Išlo len o prvú epizódu. Keďže ide o licencovaný projekt a tvorcovia chceli, aby to bolo pre divákov atraktívne, tak nás poslali k moru. Musím povedať, že to bolo veľmi zábavné nakrúcanie, zážitok na celý život.

Rozprávajte.

Tie úvodné scény sa odohrávajú na mori, na plachetnici. Samozrejme, počasie bolo najkatastrofálnejšie, koniec mája, 16 stupňov, lialo, búrka, vietor, obrovské vlny. Takže sme robili obrovské kompromisy, tam sme nemohli ísť, to sme nemohli nakrúcať, ale v každom prípade ma posadili na tú plachetničku.

Deň predtým mi dali aké-také školenie na pokojnom mori, v zálive, všetko bolo v pohode. Potom ma ale v deň nakrúcania pustili na otvorené more do rozbúrených vĺn. Moja prvá reakcia bola: „Ale ja tam nemôžem ísť.“ Potom som si ale uvedomila, že nás poslali do Chorvátska a očakávajú, že niečo nakrútime. Nakoniec všetko dobre dopadlo.

Vraj sa hneď v tej prvej epizóde budete topiť. Do mora sa vám asi nechcelo?

Paradoxne, more bolo teplejšie ako vzduch. Zistila som to, keď som skočila prvýkrát do vody, v neopréne, ktorý bol deravý, takže neplnil funkciu, ktorú mal plniť. (smiech) Často som sa snažila vo vode zdržať čo najdlhšie a nechcela som ísť von.

V Klane je vaším partnerom neznámy herec Patrik Vyskočil, ktorý hrá hlavnú mužskú úlohu po boku Nely Pociskovej v muzikáli Rómeo a Júlia na bratislavskej Novej scéne. Ako si s ním rozumiete?

(smiech) Som veľmi rada, že je to Patrik. Napriek tomu, že je mladý a akoby neznámy, čo je vlastne veľmi dobre, je veľmi šikovný a sadli sme si. Ľudsky si rozumieme. Aj sme si hneď povedali, že ak by sme mali akýkoľvek problém, hneď sa o ňom porozprávame. Nič také sa však nestalo, lebo zatiaľ je nakrúcanie veľká zábava.

Vaša postava je zamilovaná dievčina večne hľadajúca pravú lásku. V živote vás už niečo také stretlo? Lebo stále sa píše o nejakých vašich nových pravých láskach?

A práve preto je toto téma, ktorej by som sa rada vyhla. Každý má potrebu s niekým ma dávať dokopy a ono je to následne veľmi zvláštne v niektorých situáciách. Momentálne som už niekoľko mesiacov pokojná a spokojná vo svojom živote a to je asi všetko, čo k tomu poviem.

Stále žijete s Barborou Svid­raňovou a jej bratrancami v prenajatom byte v bratislavskom Starom Meste?

S Barborkou spolu nežijeme už takmer rok. Ale s istou skupinou z toho bytu bývame spolu naďalej.

Chodíte na VŠMU. Ako dopadol letný semester?

Dobre, spravila som bakalára a prijali ma na magistra, z čoho som veľmi šťastná. Tá škola mi dala nesmierne veľa a dala mi aj mojich spolužiakov, ktorých považujem za najbližších ľudí v mojom živote. Je to zvláštne, dovtedy som nikdy nebola nejaký kolektívny typ, ale zrazu ma kolektív úplne napĺňa.

Naposledy ste zo seriálov hrali v Druhom dychu, ktorý sa už nejaký čas nevysiela. Nechceli ste túto pauzu využiť na odchod do zahraničia, o ktorom už nejaký čas snívate?

Práveže nie, lebo prioritou pre mňa bola škola. Ale v hlave to mám, kumuluje sa to, už prišiel aj moment, že som sa sama na seba nahnevala, že stále o tom iba rozprávam.

Keďže ste nehrali v seriáloch, mali ste určite aj finančný výpadok. Pocítili ste ho? Alebo ste mali usporené?

Bohužiaľ, som človek, ktorý žije tu a teraz. Pokiaľ ide o peniaze, nie som veľmi zodpovedný človek, ale snažím sa na tom pracovať a pozerať aj do budúcna. Práve preto, aby som si mohla raz splniť aj sen o zahraničí. Výpadok ma však nezabil, fungujem a vlastne som na to ani nemyslela.

Zdá sa, že si vás obľúbili aj v Čechách, kde ste sa objavili vo filme Don´t Stop i v seriáli Znamení koně.

Aj túto jeseň ma tam čaká nakrúcanie ďalšieho filmu, ale nechcem predbiehať.

Stíhate toto leto aj dovolenku?

Určite. Práve preto, že to bol náročný rok a od septembra ma čakajú škola, seriál i ten film, povedala som si, že v lete musím nabrať nejakú energiu. Zatiaľ je moja dovolenka len v prípravnej fáze, no keď sa pozerám do diaľky, tak vidím more. More je pre mňa najväčší relax. Milujem ten pocit, keď nemusím nič, len ležím na pláži s knihou, so slúchadlami na ušiach, pozerám sa na vodu a dýcham.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!