Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.07.2013 18:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Tibor z Mama, ožeň ma sa bráni kritike: Poviem vám, prečo som Martinu tak kruto vyhodil

Do jojkárskej šou, Mama, ožeň ma! vstupoval s naivným odhodlaním, že si nájde osudovú ženu a založí si s ňou rodinu.

Vysnívanú túžbu, momentálne nezamestnaného Tibora (26) zo Šamorína však vystriedalo sklamanie a vrásky na čele. Hoci sa už vysielanie šou skončilo, denne dostáva výhražné telefonáty, baby sa mu otočili chrbtom a poprask mu hrozí aj na úrade práce.

Ešte neubehol ani týždeň od skončenia šou, ktorej úlohou bolo nájsť prihláseným adeptom životnú partnerku a niektorí už teraz dávajú otvorene najavo svoju nespokojnosť. To je aj prípad vyučeného automechanika a príležitostného speváka Tibora zo Šamorína. Ten, pocítil negatívne následky svojej mediálnej slávy na vlastnej koži a cíti sa spoločensky znemožnený. „Prihlásil som sa preto, aby som našiel lásku, ale táto šou mi pokazila celý život,“ hovorí rozhorčene romantický mladík, ktorý je momentálne nezamestnaný a poberá sociálne dávky.

Nezamestnaný automechanik má problémy aj na úrade práce. A to všetko "vďaka" účinkovaniu v jojkárskej šou, ktorá ho neukázala práve v najlepšom svetle. „Dokonca ma chcú vyradiť aj z úradu práce, kvôli tomu, že som zarobil viac ako 140 eur, ale televízia mi zatiaľ nevyplatila ani cent. Obraz v televízii o mne nebol normálny. Keď sa na mňa takto ľudia pozerajú, tak si ani robotu nenájdem. Je to dosť trápne,“posťažuje si Tibor. V posledných dňoch vraj dostáva aj výhražné telefonáty od neznámych ľudí. Nepoznám ich, ale vyhrážajú sa mi, že si ma nájdu, dokopú a zabijú....“

Pod psychickým tlakom

Mladý Šamorínčan nevedel, že vstupuje do jamy levovej, hoci už od začiatku mal k niektorým praktikám jojkárskeho štábu výhrady. „Na začiatku sme sa dohodli, že natočíme predstavovaciu vizitku a dajú mi na výber baby, z ktorých si budem môcť vybrať tie, ktoré sa mi páčia. Keď som sa pýtal, kde sú, povedali mi, že to bude prekvapenie,“ opisuje Tibor začiatky spolupráce. Ale to bol len slabý úvod. Len čo do obydlia jeho tety Ediny zavítali uchádzačky o Tiborovo srdce - Júlia a Martina, začala sa situácia uberať nešťastným smerom.

S babami sme si zo začiatku celkom rozumeli, ale akonáhle sa medzi nami ocitol štáb hneď sme cítili psychický nátlak. Prvé dva dni som mohol byť sám sebou, potom do mňa začali ľudia zo štábu rýpať a vtedy som začal piť. Povedal som, že končím a psychicky to už nezvládam.“ Počas päťdňového nakrúcania, ktoré trvalo aj jedenásť hodín, prišlo aj na momenty, keď bolo pre Tibora ťažké udržať svoje nervy na uzde. „Keď som jednému z kameramanov povedal, že nech ide okamžite preč z izby, lebo mu rozbijem kameru, odpojili zo mňa mikrofóny. Vtedy som sa musel ísť normálne vyplakať do záhrady ako malé decko,“ zdôveruje sa.

Striptíz, hrubosť a vyhrážky

Tiborovi sa v šou podarilo zaujať najmä striptízom, venovaným upratovačke Martine, ktorú nakoniec hulvátskym spôsobom vykázal z rodinnej usadlosti. Tvrdí, že štáb mu povedal,. ako sa má Martiny zbaviť, aby sa bolo na čo pozerať. Zo striptízu mám okno. Vtedy som pil kvôli nervom, ináč nepijem,“ vysvetľuje na svoju obranu. „Využili to, že som mal depky a vypité. Strašne veľa som vypil. Cítil som sa však trápne, lebo som mal okno a nevedel som, čo všetko som v ten večer povyvádzal,“ spomína Tibor, ktorý vraj kedysi býval riadnym kancom. „Mal som približne 80 žien no, mohlo ich byť aj viac... Začínam však starnúť a dostávam rozum,“ hovorí mladík a dodáva: „Chcem, aby sa očistilo moje meno. Ja nie som vôbec taký, akého ma ukázali.“

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Opitý vodič sa zranil pri náraze vozidla do stĺpa v Prešove.
Foto
Opitý vodič to napálil rovno do stĺpa! Nenormálne, koľko nafúkal: FOTO z nehody
Útok ruskej armády na mesto Dnipro.
Foto
Strašné následky po útoku ruskej armády: Medzi obeťami je aj dieťa! Zelenskyj sa vyjadril k nešťastiu
Alexej Navaľnyj († 47)
Zadržali podozrivých z útoku na ruského opozičníka: Bol blízkym spojencom Navaľného († 47)
(ilustračné foto)
Slováci, pozerajte na oblohu! Uvidíte tam niečo nezvyčajné
(ilustračné foto)
Zúrivý pes v Čechách napadol seniorku: Prišla o nohu, bojuje o život!
Spišský hrad, Slovensko.
Komplikácie s obnovou Spišského hradu: Rekonštrukcia natrafila na ďalší problém
(ilustračné foto).
Letecké spoločnosti reagujú na vyostrený konflikt medzi Izraelom a Iránom: Čo sa mení?
(ilustračné foto)
Idem si po alebo pre vodu? Správna možnosť je len jedna! Vždy sa používa táto predložka
Bombardér B-1 Lancer (ilustračné foto).
Pád strategického bombardéra má tragickú dohru: Rusko informovalo o úmrtí, pátranie ďalej pokračuje
ilustračné foto
Irán pod zúrivou paľbou Izraela: Zasiahli výbuchy aj jadrové zariadenia?!
(ilustračné foto)
Pozor! Čierny kašeľ úraduje v tomto kraji: Čísla stúpajú, buďte opatrní
Foto
Pôvabná dcéra Pavla Nedvěda sa pochválila: Otec a mama opäť spolu!