Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.06.2013 14:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Vittek o afére z Istanbulu: S Orviskou som bol... Bolí ma to trikrát!

Jeden z najúspešnejších slovenských futbalistov Róber Vittek (31) sa snaží z naštrbeného vzťahu s Patríciou (33) zachrániť, čo sa dá.

Po tom, čo Nový Čas priniesol fotky z istanbulského luxusného hotela, kde mu robila spoločnosť jojkárka Alexandra Orviská (29), zaryto mlčal. Teraz sa však rozhodol prehovoriť a už si sype popol na hlavu. ,,Verím, že dostanem šancu dokázať, že to bol omyl, ktorý ma bolí trikrát a za ktorý nesiem zodpovednosť,“ povedal Novému Času Vittek.


Keď sa prevalilo dobrodružstvo s Orviskou, Vittek sa rozhodol mlčať. Celá vec najviac zasiahla manželku Patríciu, s ktorou majú dve maloleté dcéry. Tá sa taktiež zdržala akýchkoľvek vyjadrení, no po pár dňoch svojmu manželovi prostredníctvom Nového Času zanechala odkaz. "Jediný, kto sa k tomu má a môže vyjadriť, je môj manžel,“ povedala vtedy Vitteková a odcestovala aj s ďeťmi do New Yorku. Futbalista neváhal a okamžite sa vybral za ňou. Jej slová si zrejme zobral k srdcu. Rozhodol sa prehovoriť a priznáva svoje zlyhanie.

"Mrzí ma vzniknutá situácia a najmä stres a napätie, ktorým musí čeliť moja rodina,“ povedal Vittek pre Nový Čas. Ten aj nakoniec potvrdil to, čo Orviská zatĺkala. ,,Áno stretol som sa v hotelovom bare so slečnou Orviskou, čo viac neznamenalo, no vytvorilo to stres mojej rodine, ktorú nadovšetko milujem už osem rokov,“ povedal futbalista.

Vyjadruje sa opatrne a detaily si necháva pre seba. „Sú to veci, ktoré nechcem ďalej riešiť s vami ani s celým Slovenskom. Verím, že dostanem možnosť vyriešiť ich v súkromí a že dostanem šancu dokázať, že to bol omyl, ktorý ma bolí trikrát a za ktorý nesiem zodpovednosť. Som si toho plne vedomý a je mi to nesmierne ľúto. Preto som celý čas v USA spolu s manželkou a deťmi,“ priznáva Róbert, ktorý nevidí dôvod ďalej rozoberať redaktorku Orviskú. Vzťah sa snaží zachrániť.

"Odmietam špekulácie o kríze v našom manželstve, tieto mesiace som sa nesprával tak, ako si moja rodina zaslúži. Za jedinú krízu považujem fakt, že som nezvládol nápor zranení a pracovitosti mojej manželky,“ obhajuje sa. O prípadnom rozvode nechce ani počuť. ,,Je to len maximálne nereálne prianie neprajníkov! Sme rodina a ňou ostaneme,“ dodáva. Ako jeho vyznanie prijala Patrícia, sa Novému Času nepodarilo zistiť. Do uzávierky na telefonáty a esemesky nereagovala.

Robo, o toto telo chceš prísť?

Speváčka a podnikateľka Patrícia Vitteková nezaháľa ani v týchto ťažkých časoch. Na svoj facebookový profil si mamička dvoch dcér zavesila dráždivé fotografie, ktoré nafotila minulý týždeň s Petrou Ficovou, jednou z najuznávanejších slovenských fotografiek. Patrícia na nich pózuje v tesnom body, v ktorom je neskutočne štíhla a sexi ako nikdy predtým. V ruke drží cigaretu a fľašu šampanského. Vitteková tak dáva najavo, že ani humbug okolo jej rodiny ju neobmedzuje v jej aktivitách.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Fiona sa priznala k vražde svojho priateľa.
Fiona chladnokrvne zavraždila svojho priateľa († 42): Zavliekla ho do spálne a nasledoval horor! Mrazivé detaily
Joe Biden (vľavo) a Recep Tayyip Erdogan
Historické stretnutie odložili: Turecký prezident cúvol! Čo sa stalo?