Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
27.05.2013 14:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Martinka z Turca: Klamstvá okolo tehotenstva?! A záhadný monokel...

Trblietavá hviezda Martinka Zuzaniaková (30), známejšia pod prezývkou Kleopatra z Turca, je už vydatá pani.

So svojím manželom Martinom Chovancom (32), ktorého si zobrala vo veľkom štýle pod Bojnickým zámkom, čaká vraj ich prvého spoločného potomka. K jej už trom deťom by tak mal pribudnúť chlapček, ktorého chce pomenovať po jeho otcovi. Na tehotenskom bruchu Kleopatry však známky ôsmeho mesiaca vôbec nebadať.

Martinka Zuzaniaková, zapamätateľná pre jej gýčové trblietavé outfity, tvrdí, že je v radostnom očakávaní. Svoje už štvrté dieťa by mala na svet priviesť už čoskoro. K Barborke (13), Vladkovi (10) a Kamilovi (5) by tak mal pribudnúť ďalší chlapček, ktorý dostane meno po svojom otcovi Martin. Kleopatra, ktorá vyzerá v ôsmom mesiaci tehotenstva, ako keby sa len poriadne najedla, však tvrdí, že dieťa čaká a porodí ho čo nevidieť. ,,Koncom júna to čakám, a čo teraz?“ povedala podráždene Novému Času svojská účastníčka reality show.

Samotná Kleopatra, ako i jej manžel Martin sú, čo sa týka ich nového prírastku do rodiny, naozaj veľmi skúpi na slovo. „Mňa sa na jej tehotenstvo nepýtajte, teším sa, ale ja neviem, ja jej brucho nemám,“ povedal manžel Kleopatry. Pokiaľ ide o jej štvrtého potomka, sa vynára teda množstvo otázok, pretože ženu v ôsmom mesiaci tehotenstva vôbec nepripomína. ,,Ja som ani pri jednom dieťati nemala veľké brucho,“ bráni sa.

Podľa jej mamy si však Martinka občas dopraje aj pohárik, čo tehotným ženám vôbec neprospieva. Dokonca modrinu, ktorú má na líci, vraj utŕžila, keď spadla zo schodov. To nebol jediný nebezpečný zážitok, ktorý v poslednom čase zažila. "Bola ožratá a narazila autom do plota,“ povedala matka Martiny Novému Času Nedeľa na nedávnej návšteve u nich doma. Kleopatra si podľa slov manžela len pomýlila brzdu s plynom. Ten zase tvrdí, že modrina je dôsledkom nehody. Ako sa zdá, rodina Kleopatry z Turca je plná otáznikov. Či budú mať nového člena, sa uvidí v najbližších týždňoch.



Čo na to odborník?MUDr. Dušan Lukáš Frko, MPH, z neštátnej gynekologickej ambulancie GYNSEN, uvádza tri hlavné dôvody, kedy na žene nemusí byť vidieť, že je v pokročilom štádiu gravidity.
 

1. Môže ísť o ženu podvyživenú, vegetariánku, narkomanku či alkoholičku. Plod v tomto prípade nedostáva dostatočné živiny, je podvyživený a nevyvíja sa.
2. Veľmi mladá rodička medzi 14. - 18. rokom, na ktorej to nie je vidieť, pretože sa snaží tehotenské brucho sťahovať a ukrývať.
3. Veľmi obézna žena.




Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ilustračné foto
Čína si predvolala na koberček nemeckú veľvyslankyňu: Pozrite sa, ako na to zareagovala
ilustračné foto
Rusko pení: Tvrdí, že zaútočí na Poľsko! Prezradilo, kedy by k tomu mohlo dôjsť
Príspevok na zvýšenú splátku úveru na bývanie je stanovený na 75 % zo zvýšenia mesačnej splátky, maximálne v sume 150 eur
Zadlžení Slováci špekulujú s hypotékami: Dianie okolo úverov mnohých prekvapí
Primátor hlavného mesta má ambíciu  sprístupniť ročne 200 nájomných bytov.
Mapa Bratislavy sa zmení: Toto pribudne v Petržalke
Ilustračné foto
Žena bojovala o život po tom, ako sa napila z kávy na letisku: ŠOKUJÚCI dôvod! Môže sa to stať aj vám
Richard Sulík
Sulík sa chce dostať do europarlamentu: Ochraňujme prírodu, ale nezničme si európsky priemysel, tvrdí
vojak
Je rozhodnuté: Krajina prispeje vojakmi do síl NATO! Takto to súvisí s vojnou na Ukrajine
Na snímke podpredseda vlády a minister životného prostredia SR Tomáš Taraba (nominant SNS) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Minister Taraba: Národné parky majú zabezpečené financovanie z Envirofondu
(ilustračné foto).
Ruské ministerstvo sa otriasa v základoch: Zadržali ďalšieho podozrivého! O čo ide?
Toto obdobie ženského životného cyklu môže trvať až sedem rokov.
Do prechodu sa dostávajú stále mladšie ženy: Ste jednou z nich? Toto radí odborníčka
Foto
Hokejový talent Dvorský o neúčasti na MS: Klamal by som, že...
Na snímke podpredseda Národnej rady Slovenskej republiky (NR SR) Michal Šimečka (Progresívne Slovensko).
Šimečka: Progresívne Slovensko odmieta využívanie druhého piliera na štátne investície