Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.05.2013 18:30 | Správy | Domáce správy

Alexandr Salmanov: Máme podchytených policajtov aj prokurátorov

Ďalšie zaujímavé video z kancelárie rodiny Salmanovcov.

Nový Čas získal záznam, ktorý zachytil Alexandra pri naozaj zaujímavom rozhovore s neznámym mužom. Salmanov mladší mu vysvetľuje účtovníctvo, vklady do pokladnice a vratky DPH a potom to príde!

Porozpráva mu, že nemusí mať žiadne obavy, pretože v prípade záujmu polície o účtovníctvo spoločnosti majú podchytených policajtov aj prokurátora. Video vzniklo pravdepodobne v decembri 2010.

Alexandrov monológ: Dáme niekomu na kávu a hotovo!

„Otec bol za ňou, povedala, že s tým to nebude žiadnej problém, ona pozná oboch tých operatívcov, je vedúca vyšetrovacieho tímu v Dunajskej Strede, oni sa aj tak prídu poradiť s ňou, že čo stým majú robiť, ona už s nimi rozprávala, vieš čo im povedala, dajte mi to, aj sa na to pozriem, teraz to bude u nej ležať a ona sa na to pozrie,“ tvrdí Alexandr mužovi a vysvetľuje mu, aké sú postupy a vzťahy medzi operatívcami a vyšetrovateľom.

„Vyšetrovateľ je aj tak chytený náš, to znamená vyšetrovateľ ťa predvolá, ty mu povieš to isté, čo si povedala, on, pán V., musel som vec uzavrieť, lebo sa nedalo. Aj keby náhodou, ona to musí dať aj tak prokurátorkovi, aby niekoho obvinil prokurátor v Trnave, to musí byť trnavský prokurátor. To je tiež náš človek a to je tiež náš človek,“ pokračuje a dodáva, že ak by došlo k súdu, pôjde to až na Najvyšší súd a bude to trvať 20 rokov. Alexandr hovorí mužovi, že ho môžu predvolať na políciu a ako to tam bude prebiehať.

Keby náhodou niečo, to tam dáme niekomu na kávu alebo pár fliaš a hotovo,“ nádeja sa. Ďalej mu dáva rady, ako sa má správať, vraví, že nevie nájsť zmluvy, že ich už dal daňovej kontrole. Sľubuje, že veci vybaví.

„V súčasnosti nie je možné poskytnúť žiadne bližšie informácie, pretože by mohlo dôjsť k podstatnému sťaženiu alebo k zmareniu trestného konania,“ uviedol hovorca policajného prezídia Michal Slivka na margo informácií z videa.

Kto sú SalmanovciNedávno Nový Čas zverejnil iné video z decembra 2010. Na zázname Sergej a Alexandr Salmanovci sedia s pracovníčkou daňovej kontroly za stolom, debatujú o odpočtoch DPH, koľko jej dajú „províziu“ a akým spôsobom. Koncom apríla senát Najvyššieho súdu poslal Sergeja a Alexandra Salmanovcov do väzby pre obvinenie z korupcie.

Sergej je obvinený aj z pokusu o podvod. Podľa prokuratúry sa pokúsil vylákať od Slovenskej republiky takmer 75,5 milióna eur pre spoločnosť, v ktorej figuruje cez súdnu žalobu proti Slovensku. Obvinený je aj z podvodného prevodu, keď chcel podľa polície vďaka falošnému podpisu získať podiel vo firme. Alexandr je zase obžalovaný aj z výtržníctva, ide o prípad, keď strieľal na bývalého spoločníka pred bratislavským hotelom.

Medzi časom sa objavil na verejnosti záznam, kde Alexandr tvrdí, že sa chce cítiť ako Al Capone, ale štyri milióny, ktoré „urobili“, sú málo a považuje sa za sráča, lebo chcel urobiť 10 miliónov.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Bojový dron
Irán aktivoval protivzdušnú obranu: Tieto tvrdenia z USA však zaryto odmieta!
Ilustračné foto
Obrovský nesúhlas Číny: Sú rázne proti deštruktívnemu konaniu! A nie sú jediní
Foto
Niečo sa deje so Schumacherom? Kroky rodiny vás prekvapia
Moderátor sníva o ceste do Bhutánu.
Foto
TRAPAS Martina Nikodýma: On o ničom nevedel, no keď to zistil... Ja vás zabijem!
Útok ruskej armády na mesto Dnipro.
Foto
Strašné následky po útoku ruskej armády: Medzi obeťami je aj dieťa! Zelenskyj sa vyjadril k nešťastiu
Podnikateľ bojuje s rakovinou lymfatických uzlín.
Chorého Fedora Flašíka previezli do cudziny: Zachránia ho na klinike prominentov?!
Alexej Navaľnyj († 47)
Zadržali podozrivých z útoku na ruského opozičníka: Bol blízkym spojencom Navaľného († 47)
(ilustračné foto)
Zúrivý pes v Čechách napadol seniorku: Prišla o nohu, bojuje o život!
Bratislavské módne dni.
Foto
FOTOGALÉRIA z Bratislavských módnych dní: Nahodená Šimkovičová prišla s dcérou a aha, kto ukázal ZADOK!
Spišský hrad, Slovensko.
Komplikácie s obnovou Spišského hradu: Rekonštrukcia natrafila na ďalší problém
(ilustračné foto).
Letecké spoločnosti reagujú na vyostrený konflikt medzi Izraelom a Iránom: Čo sa mení?
(ilustračné foto)
Idem si po alebo pre vodu? Správna možnosť je len jedna! Vždy sa používa táto predložka