Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.05.2013 14:30 | Prominenti | Domáci Prominenti

V Markíze si už neškrtne! Studenková v Horúcej krvi skončila: Stopka kvôli kritike?

Zdena Studenková (58) hrá v jedinom seriáli a ten už pomaly, ale isto svoju púť dovŕšil.

Podľa informácií Nového Času v Horúcej krvi padne už čoskoro aj posledná klapka! Herečka sa však len prednedávnom pustila do Markízy, že vysielací čas seriálu je naozaj nešťastný a televízia nedodržuje jeho začiatok, ktorý avizuje v upútavkách. Zdena sa tak už do chlebodarcu navážať nemusí. Seriál sa končí. Čo bude s herečkou, je otázne.

S osudmi hercov Horúcej krvi sa už na obrazovkách Markízy počíta na týždne a úplne sa seriál skončí v júni. Zo začiatku sa javil ako pomerne úspešný, až pokým televízia nenasadila ďalšiu rodinnú ságu Búrlivé víno. To sa stalo dokonca takým trhákom, že mu v Záhorskej Bystrici dali lukratívny vysielací čas a Horúcu krv odsunuli na vedľajšiu koľaj.

Nielenže beží na obrazovkách len dvakrát do týždňa, dokonca sa vysiela aj v neskorej hodine. Práve to poriadne naštvalo jednu z hlavných protagonistiek Zdenu Studenkovú, ktorá si v kritizovaní Markízy servítku pred ústa rozhodne nedávala. „Náš vysielací čas je naozaj nešťastný, ale keby sme aspoň vždy začínali v rovnakom čase, a nie raz o 21.50, inokedy 21.59. Keď sa povie o pol desiatej, má to tak ostať, aby diváci ďalších 20 minút nemuseli čakať pri obrazovkách, kým sa seriál začne,“ povedala prednedávnom v rozhovore pre dvojtýždenník TV Max.

Zdá sa, že Studenková svojimi vyjadreniami nič nedocielila, práve naopak. Televízia sa totiž rozhodla, že s Horúcou krvou nadobro končí. Na otázku, či majú pre herečku pripravený nový projekt, sa Markíza oháňa slovami. „Zdenu Studenkovú považujeme za vynikajúcu herečku. Momentálne máme rozpracovaných niekoľko seriálových projektov, v ktorých s ňou rozhodne počítame,“ povedala hovorkyňa Tatiana Tóthová.

No podľa informácií Nového Času to so Studenkovej pôsobením v Záhorskej Bystrici až také jasné nie je. V novom seriáli, ktorý Markíza pripravuje, si totiž herečka nezahrá. „Bude to ďalší seriál na štýl telenovely, ale Studenková tam angažmán nemá,“ prezradil zdroj z televízie. Nový Čas kontaktoval aj samotnú herečku. Tá však veľmi zhovorčivá nebola. „Nehnevajte sa, nebudem sa vyjadrovať, zavolajte niekomu inému,“ povedala Studenková.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Útok ruskej armády na mesto Dnipro.
Foto
Strašné následky po útoku ruskej armády: Medzi obeťami je aj dieťa! Zelenskyj sa vyjadril k nešťastiu
Alexej Navaľnyj († 47)
Zadržali podozrivých z útoku na ruského opozičníka: Bol blízkym spojencom Navaľného († 47)
(ilustračné foto)
Slováci, pozerajte na oblohu! Uvidíte tam niečo nezvyčajné
(ilustračné foto)
Zúrivý pes v Čechách napadol seniorku: Prišla o nohu, bojuje o život!
Spišský hrad, Slovensko.
Komplikácie s obnovou Spišského hradu: Rekonštrukcia natrafila na ďalší problém
(ilustračné foto).
Letecké spoločnosti reagujú na vyostrený konflikt medzi Izraelom a Iránom: Čo sa mení?
(ilustračné foto)
Idem si po alebo pre vodu? Správna možnosť je len jedna! Vždy sa používa táto predložka
Bombardér B-1 Lancer (ilustračné foto).
Pád strategického bombardéra má tragickú dohru: Rusko informovalo o úmrtí, pátranie ďalej pokračuje
ilustračné foto
Irán pod zúrivou paľbou Izraela: Zasiahli výbuchy aj jadrové zariadenia?!
(ilustračné foto)
Pozor! Čierny kašeľ úraduje v tomto kraji: Čísla stúpajú, buďte opatrní
Foto
Pôvabná dcéra Pavla Nedvěda sa pochválila: Otec a mama opäť spolu!
Vyhlásenie šéfredaktorov denníkov Plus JEDEN DEŇ, Nový Čas a týždenníka PLUS 7 DNÍ