Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
28.04.2013 09:55 | Správy | Zahraničné správy

Sodoma Gomora na českých cenách TýTý: Bozky a vulgarizmy v priamom prenose!

Diváci zažili tento rok na odovzdávaní českých televíznych cien TýTý to, čo nikdy predtým.

Odovzdávanie televíznych cien TýTý 2012 bolo 22. v poradí. Z moderátora Karla Šípa a speváčky Báry Basikovej padalo jedno sprosté slovo za druhým. Basiková si dokonca strihla divokú bozkávačku s Petrom Kolářom. 

Divácku anketu TýTý 2012 aj tento rok moderoval Karel Šíp, ktory si zároveň prevzal cenu Osobnosť televíznej zábavy. Skúsený moderátor začal podľa portálu Blesk.cz zľahka. V priebehu večera sa však poriadne rozbehol a z úst mu padali skutočné perly. "Z výsledku ankety TýTý sa aspoň dozviem, či moji priatelia posielali hlasy, alebo sa na mňa vys*ali," smal sa sám na sebe Karel.

Nezaostala za ním ani speváčka Bára Basiková, ktorá v priamom prenose verejnoprávnej televízie povedala nielen slovo pr*el, ale na pódiu predviedla aj poriadny francuzák! So spevákom Petrom Kolářom sa počas spoločného dueta trikrát pobozkali! Petr jej pooblizoval celú bradu aj pery.

Obľúbenou farbou večera bola najskôr biela. Novomanželka Agáta Hanychová, ktorú sprevádzal brat Vincent, si už druhú sobotu obliekla biele šaty. Lucie Bílá robila česť svojmu menu v bielom rúchu počas spevu na pódiu. Najdrahšie šaty večera mala na sebe jednoznačne Monika Absolonová, ktorá prišla v sprievode svojho brata Marka.

Karel to tentoraz NAOZAJ nečakal

Pre Karla Gotta bolo jeho víťazstvo naozajstným prekvapením. Cenu tento rok totiž naozaj nečakal a domnieval sa, že namiesto neho vyhrá diskotékový kráľ Michal David. "Nech by som povedal čokoľvek, opakoval by som sa. Ale bol by som veľmi rád, ak by som si to na budúci rok mohol zopakovať znova," povedal pri preberaní ceny v tvare zrkadla.

Za najobľúbenejšiu ženskú speváčku Luciu Plekancovú Vondráčkovú, ktorá sa momentálne nachádza v Kanade, prišiel prevziať cenu jej brat David. Na konci galavečera prišla na rad Dvorana slávy, kam sa tento rok dostal herec Lubomír Lipský.

Partička triumfovala druhýkrátČeská humoristická relácia Partička získala už po druhý rok za sebou divácku cenu TýTý. Medzi ďalšími ocenenými, ktorých zverejnil spravodajský portál iDNES.cz, boli aj Lucie Borhyová v hlavnej kategórii osobnosť televízneho spravodajstva a Jozef Klíma ako osobnosť televíznej publicistiky. Ten sa stal aj absolútnym víťazom s najvyšším počtom zaslaných diváckych hlasov.

"V detstve som chcel byť športovým komentátorom, čo sa mi nesplnilo, občas si síce zakomentujem, ale bol som asi vyradený z nominácií, tak ako to u nás chodí," povedal Karel Šíp, ktorý sa stal osobnosťou televíznej zábavy, pri predstavovaní najlepšieho športového moderátora - Vojtěcha Bernatského. Vyhlasovanie víťazov hudobne spestrili spevácke duá, medzi ktorými boli aj Katarína Knechtová s Meky Žbirkom, Michael Kocáb s Matějem Ruppertem či Bára Basiková a Petr Kolář.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Rudolf Schuster dostal k jubileu pracovňu v Historickej radnici
Rudolfovi Schusterovi udelili významné ocenenie: Ide o vôbec prvé v histórii
David Beckham a Mark Wahlberg riešia spor.
Hviezdna vojna: Beckham žaluje slávneho herca o 10 miliónov dolárov!
(ilustr.foto)
Vodiči, v Nitre si dávajte pozor: TU je cesta obmedzená zátarasami! Čo sa tam stalo?
Hana († 77) žila posledné roky v ústraní.
Foto
Skonala Hana Brejchová († 77): So sestrou sa zmieriť nestihla! Zvláštne, čo povedala jej neter
Ilustračné foto
Slováci, túto ZNÁMU aplikáciu si za žiadnu cenu nesťahujte! Predstavuje obrovské RIZIKO
Medvede sa vyskytujú už aj v oblastiach, ktoré pre ne nie sú prirodzené.
Odstrel medveďa, ktorý mal útočiť v Liptovskom Mikuláši: Iniciatíva podala trestné oznámenie! Prípad rieši polícia
Ilustračné foto
Trávite veľa času na telefóne? Môžete mať problém! Pozrite sa, čo ukázal prieskum
Známe tváre spomínajú na Grúňa († 81).
Foto
Odišiel velikán: Známe tváre spomínajú na Grúňa († 81), ich slová vám naženú slzy do očí
Ilustračné foto
Váš Tip
V slovenských lesoch sa deje niečo zvláštne: Prekvapení sú aj skúsení hubári!
Nemeckí policajti počas razie zameranej proti prevádzačom v Solingene.
Horor v Nemecku: Slovenku (13) mali týrať 4 tínedžerky! ÚNOS a 5-hodinové mučenie?
Záchranári mali plné ruky práce (ilustračné foto).
Nešťastie v jazdeckom areáli v Bratislave: Žena spadla z koňa! Na miesto letí vrtuľník
Végh si miešaním sa do volieb zavaril.
Attila Végh schytal po voľbách ďalšiu FACKU: Prišiel už o tretí KŠEFT! Košom mu dala TÁTO značka