Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
04.04.2013 14:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Moderátori SuperStar Juraško a Kepková: Tvrdá kritika divákov!

Takáto kritika na hlavy moderátorov SuperStar tu zrejme ešte nebola. Roman Juraško (34) a Zora Kepková (22) totiž podľa divákov svoje úlohy nezvládajú.

Mužská časť dvojice navyše často používa pomocné slovné barličky, ktoré divákom doslova trhajú uši. Poniektorí si dokonca chcú jeho opakujúce sa slová zapisovať a poriadne mu to zrátať. Ani Kepková sa však vďaka speváckej šou zrejme hviezdou prvej veľkosti nestane.  

Zatiaľ čo v minulých ročníkoch hviezdili také esá ako Adela Banášová, Martin Pyco Rausch alebo Leoš Mareš, tohtoroční moderátori sa dostali pre svoje výkony pod paľbu kritiky.Juraško používa moderátorské barličky, ktorým by sa mal vyhýbať. Nerozumiem, prečo s ním hlasové pedagogičky nepracujú. V Markíze majú na to ľudí, no Roman to zrejme podceňuje a nevenuje sa tomu,“ povedal Novému Času odborník, ktorý dlhé roky pracuje v médiách. „Najčastejšie počuť z jeho úst výrazy ako priatelia či absolútne... už mu to chceme s ostatnými počítať,“ dodal ešte. Samotný moderátor si je svojich chýb vedomý.

Na moderátorov SuperStar sa spustila ostrá kritika

„Tento projekt je pre mňa výzvou a ako každému nováčikovi, aj mne sa prihodia chyby. Zároveň sa z nich snažím poučiť a do budúcna sa im vyvarovať, dúfam, že sa mi to podarí,“ povedal Juraško. Kritika však neobišla ani jeho kolegyňu. Do tej sa pustili diskutujúci na internete a poriadne jej naložili. „Tá blondína je nemožná. Vidieť, že ide otrocky podľa scenára slovo za slovom,“ napísal jeden z diskutujúcich. Kepková sa však netrápi. „Názory, že sa niekomu nepáčim, sú prirodzené. Skôr sa snažím vyhľadávať tú objektívnu kritiku, napríklad od režiséra,“ povedala Kepková.

Ani Markíza kritiku nerieši. „Nie je možné vyhovieť každému a kritické ohlasy sa môžu objaviť vždy. Roman je podľa nás skvelý moderátor, ktorý túto prácu robí už osem rokov a jeho bohaté skúsenosti určite nik spochybňovať nemôže. Televízia za ním stojí úplne jednoznačne, “ povedal PR manažér projektu SuperStar Peter Bednár.

Čo si myslia o dvojici starí moderátori

Martin Pyco Rausch

- Strašne ľahké je kritizovať každého moderátora takýchto projektov. Tam je tak veľa informácií, ktoré musí človek zo seba vysúkať. Medzitým musí v rámci možností pôsobiť prirodzene na diváka, pričom má na zozname viac esemeskových štvorčíslí, povinných kamier a podobne. Nemyslím si, že by si vodili zle.

Adela Banášová

- Ja som videla jeden živý vstup, kde sa akurát Roman s niekým rozprával a myslím si, že je veľmi príjemný, taký sympaťák. Nemám tam viac čo hodnotiť, naozaj som toho videla málo.

Moderátorov kritizuje aj odborníčka

Janka Zvalová, pedagogička FMK UCM

- V porovnaní s predchádzajúcimi je táto dvojica najmenej výrazná. Moderátorom chýba charizma, ktorá je potrebná na oslovenie veľkého množstva divákov z veľkého pódia. Sú to moderátori „komornejšieho“ typu, ktorým sa zatiaľ nepodarilo vytvoriť si vzťah s divákom. Je to také „povinné“ moderovanie, ktoré sprevádza trochu rozpačité žartovanie. Z hľadiska profesionality prejavu považujem za slabú stránku Romana Juraška artikuláciu. Pri zbytočne vysokom tempe reči sa niekedy komplikuje zrozumiteľnosť slovenského textu najmä pre českého diváka.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
V Nemecku došlo k ďalšej havárii: Autobus sa na diaľnici prevrátil na bok!
Viac ako 400 kraslíc si môžu pozrieť návštevníci 23. ročníka výstavy Kraslice v Slovenskom národnom múzeu.
FotoVáš Tip
Výstava, ktorá spestruje jar už 23 rokov: V múzeu uvidíte 400 zdobených vajíčok nielen zo Slovenska!
Juraj Slafkovský a brankár Cayden Primeau.
Luxusná gólová prihrávka: Slafkovský vylepšil dva vlastné rekordy
Za symbol jari a symbol jari platíme o 88 % viac ako minulý rok
Veľkonočný KVÍZ: Poznáte odpovede na všetky sviatočné otázky? Otestujte sa!
Na instagrame patrí k najsledovanejším Slovákom.
Foto
Čo všetko ukázala Plačková zo svojho súkromia: Sledujte, ako sa zabávala! Najkrajší čas je pre ňu...
(ilustračné foto)
Naliehavé varovanie vedcov: Situácia je zlá! Strašné, čo odhalili pri najnovšom prieskume
Syndróm nesúrodných vlasov
Foto
Dievčatko má na hlave rozkošný výbuch: Uvidíte jej vlásky, roztopíte sa! Ide o vzácnu chorobu
Začínala ako 13-ročné dievčatko v seriáli Na parket!
Foto
Z detskej hviezdičky prerástla k najlepšie plateným herečkám! Žne jeden úspech za druhým
Ilustračné foto
5 JEDNODUCHÝCH trikov, ktoré udržia váš domov čistý a voňavý! Zaberú minimum času
Originálne tvarovaná karoséria s dvojfarebným lakom priťahuje pozornosť.
Foto
Mazda MX-30 R-EV: Haniť či chváliť? Takto v skutočnosti funguje!
Francúzsky prezident Emmanuel Macron.
Pozvú Putina na summit G20 do Brazílie? Macron pripustil aj túto možnosť
(ilustračné foto).
Autobus sa zrútil z mosta a začal horieť: Zomrelo 45 ľudí, prežilo len osemročné dieťa!