Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.03.2013 14:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Veľká televízna vojna! Búrlivé víno nasadia proti Paneláku

Hlavné hviezdy Nela Pocisková (22) a Juraj Loj (28) si môžu tlieskať a tešiť sa ešte väčšej pozornosti ako doteraz.

Televízia Markíza sa rozhodla, že so svojím najsilnejším seriálom ide do ostrého súboja s konkurenciou. Búrlivé víno od 1. apríla mení vysielací čas a diváci si budú musieť vybrať, či sa chcú pozerať na Pociskovú a spol., alebo uprednostnia Panelák Andyho Krausa. V Záhorskej Bystrici si zrejme uvedomili, že formáty, ako napríklad Zámena manželiek či Najprísnejší rodičia, nie sú až takým trhákom, ako čakali, a preto prišli s radikálnou zmenou.

V sledovanosti je to momentálne ako na hojdačke. Jeden večer si mädlia ruky v Jojke s Panelákom, druhý je zasa na koni Markíza s Modrým z neba. Teraz sa však v Záhorskej rozhodli zamiešať karty a svojho čierneho koňa hádžu do priameho súboja s doteraz najsledovanejším seriálom Panelák.

Love story Pociskovej a Loja totiž denne po šiestej večer pritiahne k obrazovkám státisíce divákov. „Búrlivé víno je v súčasnosti najsledovanejším seriálom vysielaným v slovenských televíziách a celkom určite si zaslúži lepší vysielací čas. Veríme, že diváci si vyberú seriál so silným príbehom a atraktívnym hereckým obsadením, povedala Novému Času hovorkyňa Markízy Tatiana Tóthová.

V Záhorskej Bystrici si zrejme slovíčko neúspech nepripúšťajú a všetko stavia na jednu kartu a tou je práve Búrlivé víno. Je pravda, že v počte mladších divákov markizácky seriál trhá rekordy sledovanosti, no Krausov Panelák je stálicou, ktorá funguje už 5 rokov, a tak sa všetci dočkajú poriadneho boja medzi dvomi najsledovanejšími televíziami. Ako vnímajú krok Markízy na Kolibe, kde boli doteraz okrem stredy neohrozenými kráľmi obrazoviek? „Panelák je dlhodobo najsledovanejším seriálom, má svoju silnú divácku základňu, veríme, že si ju udrží. Či to tak bude aj naďalej, je samozrejme na divákoch,“ povedala PR manažérka Jojky Katarína Nosková.

Maroš Kramár

- Keď je to obľúbený seriál, tak patrí do prime timu. Ja som rád, že hrám v seriáli, ktorý je sledovaný, ale jediné, čo ma štve, je to, že akurát hrám zlú, zápornú postavu, tak ma ľudia pomaly a isto začínajú nemať radi. Ale na druhej strane som celý život hral len dobrých.

Monika Hilmerová

- Myslím si, že v zimných mesiacoch bol vysielací čas vhodne zvolený na 18. hodinu, ale keďže sa blížia dlhé jarné a letné dni, keď väčšina ľudí zostáva dlhšie vonku, tak je posunutie času na neskoršiu hodinu logickým riešením.

Nela Pocisková

- No trošku ste ma zaskočili, ja absolútne nie som televízny znalec a už vôbec neviem posúdiť, či je to dobré alebo zlé, ja som vďačná za každého diváka, či by to bolo ráno, či o polnoci, môžem len veriť, že tí, čo o tom rozhodli, rozhodli správne.

Juraj Loj

- Som rád, že seriál, ktorému sa tak darí, dostane šancu na lepší vysielací čas.

Marek Majeský

- Ja sa teším a verím, že je to výborné rozhodnutie, pretože sa predlžujú dni, slniečko máme vyššie, tak ľudia ešte budú možno v záhradkách o tej 18. hodine pracovať alebo budú s detičkami na preliezačkách. Posunutím na 20. hodinu si ľudia stihnú pozrieť seriál.


Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Britský premiér Rishi Sunak.
Londýnčania si volili starostu, Sunak neskrýva sklamanie: Víťazovi sa podarilo čosi nevídané
V lotérii Powerball sa hrá o rozprávkový jackpot.
Stala sa milionárkou NÁHODOU! Pri kúpe žrebu si dajte pozor: TAKTO prídete o majland
Joop mal skočiť z lode a odvtedy ho nik nevidel.
Foto
V Prahe ZÁHADNE zmizol Brit: Súkromný detektív a kritika polície! Naozaj nikto nič nevidel?
A glider against a blue sky
Aktualizované
Hrôza! V Martine došlo k pádu vetroňa: Nešťastie má minimálne jednu obeť
(ilustračné foto)
Prietrž mračien narobila v slovenskom meste poriadnu paseku: Mimoriadna situácia, hlásia značné škody
(ilustačné foto)
Nadľudský výkon otca nestačil: Pri tragédii v bazéne zomreli 3-ročné dvojičky
Britney Spears sa dostala do problémov pre svoje nezodpovedné správanie.
Foto
Britney Spears sa SÚDILA s vlastným otcom: Desivá reakcia po ukončení sporu! Skončí na mizine?
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Voči Zelenskému sa vedie trestné stíhanie: Dostal sa na nelichotivý zoznam! Čo na to Ukrajina?
Amputáciu odmieta, no lekári hovoria, že by mu pomohla.
Foto
Nicholas pred 10 rokmi havaroval a ostala mu VISIEŤ noha: Fakt mu TOTO povedali lekári?!
Nemecký kancelár Olaf Scholz
Útoky na politikov exponenciálne rastú, Scholz má toho plné zuby: Nemeckí predstavitelia avizujú, čo bude nasledovať
(ilustračné foto).
Rozruch v Dubline: Študenti zabarikádovali kampus univerzity
Ilustračné foto
Aktualizované
Užívate si slnko? Úsmev vám klesne: Do týchto okresov sa rúti LEJAK!