Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.03.2013 17:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Andy Kraus prekvapuje: Kordiak sa vracia! Bárta to však nebude...

Herec Alexander Bárta (37) síce ako ma­fián Kordiak v Paneláku skončil, no tvorcovia teraz majú dilemu.

Potrebujú ho totiž vrátiť naspäť, životný partner Henriety Mickovičovej (45) má však zmluvu v konkurenčnom seriáli na Markíze. A to je problém, ktorý teraz tvorca úspešného seriálu Andy Kraus musí vyriešiť. Kordiaka totiž potrebuje mať v Paneláku stoj čo stoj a tak hľadá Bártovho dvojníka. Otázne však je, či sa ešte niekedy vráti samotný Ňusi v úlohe zlého chlapca, alebo si svojím prestupom ku konkurencii v Paneláku definitívne zabuchol dvere.

Po tom, ako sa Bárta rozhodol presedlať z Koliby do Záhorskej Bystrice, Kraus jednoducho Kordiaka z deja vyškrtol a nechal ho zmiznúť. Po niekoľkých častiach bez neho má však teraz vrásky na čele, pretože sa mu do prebiehajúceho deja hodí práve zlý mafián, ktorého Bárta stvárňoval.

„Scenáristi ho musia vrátiť čo najskôr, no Ňusi je stále viazaný zmluvou v Markíze. Nemôže sa preto objaviť na obidvoch televí­ziách naraz, povedal Novému Času člen jojkárskeho štábu. To, že hľadajú kópiu obľúbeného herca, netajil ani samotný Kraus. „Linky okolo Angie sa nám v májových častiach vyhrotili do situácie, keď by sa nám hodilo, aby sa postava Kordiaka objavilaaspoň na jeden obraz v Paneláku.

Keďže je však Ňusi zmluvne viazaný u konkurencie, musíme vymyslieť náhradné riešenie a preto hľadáme jeho dvojníka, ktorého použijeme na jeden obraz,“ povedal Novému Času Kraus. Vzápätí však záhadne dodal: „Ale ak sa ukáže, že je to herecký talent tak... Ktovie?“ Samotný Bárta sa však k svojmu prípadnému návratu až do uzávierky nevyjadril. Doteraz sa však zdalo, že postava Kordiaka je v se­riáli nenahraditeľná a objavoval sa iba prostredníctvom telefonátov, esemesiek či mailov. To sa však zmení a vo veľkom štýle sa vráti k svojim susedom ako dvojník. To, či sa ešte Bárta niekedy ukáže v Paneláku, je otázne. Zmluva v Horúcej krvi je podľa informácií Nového Času do konca roka a nie je jasné, či sa bude nakrúcať ďalej. Kraus si však v prípade Bártu nechal zadné dvierka a nechal ho žiť.

Ako išiel s Bártom čas?Alexander Bárta bol jedným z hlavných ťahačov v jojkárskom seriáli Panelák kde stvárnil postavu Milana Kordiaka, ktorú hral 4 roky. Potom sa ešte objavil v sitkome Hoď svištom. Minulý rok v lete však dostal ponuku hrať v seriáli Horúca krv a prešiel do televízie Markíza. Vrátil sa tak na miesto kde začínal. Menšiu úlohu si totiž strihol aj v Ordinácii v ružovej záhrade a Markíza ho tiež lámala do Let‘s Dance.

Vyzeráte ako Kordiak?

Ak si myslíte, že sa podobáte na Alexandra Bártu alias Kordiaka, alebo máte vo svojom okolí jeho dvojníka, svoje fotografie posielajte na adresu tip@novycas.sk najneskôr do 20. 3. 2013. Do predmetu uveďte heslo Kordiak.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?