Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.02.2013 00:00 | Prominenti | Zahraniční prominenti

Ako to robia? Celebrity, ktoré sú krásne aj bez mejkapu

Niektoré známe ženy vedia očariť aj bez ton mejkapu na tvári.

Sú hviezdičky, na ktoré pri pohľade bez mejkapu, ostaneme stáť v nemom úžase. Vyzerajú totiž úplne ináč (a povedzme si úprimne, väčšina z nich hrozne), než keď sú vyfintené a pózujú na červenom koberci. Nájdu sa však vo svetovom šoubiznise herečky či speváčky, ktoré nepotrebujú ani len podkladový mejkap na to, aby oslnili. Tu je pár z nich.

Lana Del Rey (27)

Americká speváčka, textárka a skladateľka nepotrebuje vlastného vizážistu a kilogramy mejkapu na to, aby očarila. Ona totiž vyzerá inšpirujúco aj bez toho, aby na seba nakydala tony tekutého podkladového mejkapu, púdru a rôznych iných farbičiek. Nehovoriac o tom, že talentovaná umelkyňa sa neskrýva, ale hrdo ukázala svoju „nahú“ tvár aj v najprestížnejších časopisoch sveta.  

Beyoncé (32)

Pre niektorých je na zaplakanie, že speváčka, producentka, textárka, príležitostná herečka a mama dcéry s netradičným menom Blue Ivy, takto žiari aj bez mejkapu. Je síce pravda, že finančnými suchotami netrpí, rodinka je v najväčšom poriadku, takže starosti sa jej nemajú prečo odzrkadliť na tvári. A keď k tomu prirátame drahé krémy a kompletnú starostlivosť o pleť v tých najdrahších salónoch, tak už sa dá chápať, ako je možné žiariť aj bez líčidiel.

Gisele Bündchen (33)

Ak ste si mysleli, že svetoznáma brazílska topmodelka vyzerá skvele len na predvádzacích mólach, kde sa o ňu stará kopa vizážistov, vlasových štylistov a ešte ďalší rad odborníkov na krásu, ste na omyle. Modelka disponuje dokonalou pleťou, dokonalými črtami, veľkými modrými očami a  krásne tvarovanými perami, ktoré nepotrebujú ani len zvýrazniť. Dokonca roztomilé sú na nej aj tie jej pehy.     

Kim Kardashian (33)

Môžete ju milovať aj nenávidieť. Táto hviezdička, ktorá sa preslávila v účinkovaní v reality šou, totiž má dostatok rozumu na to, ako sa udržať na výslní. A to aj bez toho, aby sa okolo nej točilo hŕba vizážistov. V pohode vyjde na ulicu bez mejkapu a jej prirodzená krása už očarila nejedného muža. Po dvoch rozvodoch skončila v náruči známeho rappera Kanyea Westa, s ktorým čaká svoje prvé dieťa.       

Diane Kruger (37)

Aj s mokrými vlasmi vyzerá nemecká herečka a bývalá modelka očarujúco. Má za sebou niekoľko výrazných filmových úloh, no najviac sa divákom do pamäti vryla ako krásna Helena v historickom veľkofilme Trója. Jej svetlomodré oči a ružové líca nepotrebujú vôbec zvýrazniť. Má krásne tvarované obočie, ktoré jej tvári dodáva patričný šmrnc a taktiež sa môže pýšiť bezchybnou pleťou. V jej prípade sú teda líčidlá naozaj nepotrebné.    

Marion Cotillard (38)

Ľudia si vždy povzdychnú nad krásou francúzskych žien a táto dáma je jeden z dôvodov. Keď herecká hviezda francúzskeho neba Marion Cotillard práve nenatáča, venuje sa svojej rodinke, ktorá je u nej na prvom mieste. A počas bežných dní nepotrebuje Marion mejkap. Aj v prípade treskúcej zimy, so svojim synom v náručí a bez mejkapu vyzerá ako mladé dievča, ktoré práve dokončilo fotenie pre nejaký módny časopis.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Dominika Cibulková s mamou Katarínou.
Cibulkovej mama Katarína si rada zájde do dcérinho šatníka: TOTO si požičiava najviac!
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?