Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.12.2012 18:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Kto získa titul? Tieto tváre sú nominované na Najhlúpejšiu celebritu!

V šiestom ročníku ankety o Najhlúpejšiu celebritu sa prebojovalo 20 kandidátov plus jeden tip Nového Času.

Okrem osobností a hviezdičiek slovenského šoubiznisu sme nominovali aj herečku Silviu Šuvadovú, ktorá svojimi videami a odkazmi na internete prekvapila a určite pobavila nejedného diváka. Po nekompromisnom víťazstve šéfa lekárskych odborárov Mariána Kollára v minulom roku teraz čaká kraľovanie na niekoho z nominantov. Kto sa stane Najhlúpejšou celebritou za rok 2012 a získa tento prestížny titul?

1. Jana Kallayová

1377465:article:false:false:falseVo Farme veľmi nezahviezdila, no zato na nervy išla takmer všetkým najmä svojím hlučným a afektovaným smiechom. Šéfka go-go tanečníc má momentálne našliapnuté na inú vedúcu pozíciu. Tromfne v ankete silnú konkurenciu?

2. Igor Matovič

1496298:article:false:false:false

Komplimentmi na adresu svojich politických kolegov zásobuje verejnosť týždeň čo týždeň. V parlamente sa objavil v žabkách, na jeho osobe sa však baví celé Slovensko. Jedno prvenstvo už v ankete má - a to z roku 2010.

3. Monika Haklová

1339346:article:false:false:falseNajznámejšia realitná maklérka od Bratislavy až po Hainburg ukázala už všetko. Prsník, zadok či nezabudnuteľné duchaplné perly ju posunuli do finálového boja o titul Najhlúpejšia celebrita. Bude to mať však veľmi ťažké.

4. Robert Fico

1496514:article:false:false:falseVo voľbách svojich konkurentov prevalcoval na plnej čiare, čo mu však nezaručuje absolútne víťazstvo v Najhlúpejšej celebrite. Najviac zahviezdil ako Rambo, keď na svojej chate predviedol poriadne nafúknutú a vypracovanú hruď.

5. Erika Judínyová

1429114:article:false:false:falseNeustále vyťahovanie svojho partnera Štefana Skrúcaného v relácii Smotánka už divákom poriadne dvíha tlak. Erika je v ankete stálicou, no vyhrať ju zatiaľ nedokázala. Podarí sa jej to tento rok?

6. Branislav Škripek

1470101:article:false:false:falseNováčik v parlamente Branislav Škripek zistil, že sa mu nepáčia nahé telá v tlači. Preto ich chce zákonom zakázať. Dokonca si myslí, že pohľad na nahé ženské telo môže narušiť vývoj chlapcov.

7. Richard Sulík

1301998:article:false:false:falsePolitikovi je liberálny prístup blízky nielen v práci, ale aj v súkromí. Keď sa na verejnosti objavili fotky jeho neplnoletého syna Filipa s fľašou piva v ruke, bez emócií skonštatoval, že jeho syn je dostatočne zrelý na to, aby vedel posúdiť, čo môže a čo nie.

8. Patrik Rytmus Vrbovský

1460599:article:false:false:falseZdá sa, že láska k Dare poriadne zamávala aj s drsným reperom, akým je Rytmus. Navyše si vyslúžil spŕšku kritiky za zamilovaný slaďák, ktorý venoval na prvé výročie svojej milovanej.

9. Viliam Rozboril

1362963:article:false:false:falseAnjel bez krídel alias Vilo, pomáha týždeň čo týždeň ľuďom po celom Slovensku. Mnohí mu však vyčítajú strojenosť. Navyše podľahol čaru facebooku a prostredníctvom fotiek odhaľuje nielen svoje telo, ale aj súkromie s láskou svojho života, Zuzkou.

10. Ivan Gašparovič

1496632:article:false:false:falseŽiadne vyjadrenie prezidenta sa nezaobíde bez jeho slovných perál či brbtov. Slováci si na to síce zvykli, no pri návšteve Bosny a Hercegoviny pre svoj podrezaný jazýček spôsobil medzinárodný škandál. Bude mať Gašparovič na konci v rukách čierneho Petra?

11. Mário Drobný

Víťaz reality show Farma, svalnatý Mário síce uchmatol prachy za výhru, no ani to mu nepomohlo v „obľúbenosti“ medzi farmármi. Faloš, pretvárka a podobné urážky sa na jeho hlavu sypali nonstop.

12. Dušan Cinkota

Nepoučiteľný Cinki si svoje miesto medzi ostatnými vyslúžil za svoje niekoľkodňové skrývanie, po tom, ako ho súd poslal na osem rokov do basy. Nakoniec sám nastúpil na výkon trestu.

13. Jaroslav Slávik

1430169:article:false:false:falseNajväčší škandál slovenského šoubiznisu za posledný rok spôsobil určite porotca Slávik. Ten totiž v talentovej šou rozdával jednu drsnú poznámku za druhou, no ako sa ukázalo, ranu pod pás mu zasadila vlastná minulosť. Gayporno bolo na dlhé mesiace témou číslo jeden a Jaro ukázal, že má talentu na rozdávanie.

14. Suzie Hroncová

Nezabudnuteľný hlas a spevácky talent chce stoj čo stoj ukázať aj verejnosti. Doteraz sa však úspech nedostavil, Suzie tak stavila na lacný videoklip s obojkami a so sadomasochizmom. Zatiahla do toho aj Sulíka mladšieho, ani to však želaný efekt neprinieslo.

15. Dušan Čaplovič

1475340:article:false:false:falseUčitelia štrajkujú, deti sa neučia. To je výsledok, ktorý si zrejme Čaplovič rozhodne neželal. Či mu celoslovenské protesty zabezpečia aj triumf v ankete, je otázne. Nominácia je síce na jednotku, ministrovanie však na smutnú päťku.

16. Adela Banášová

1468014:article:false:false:falseSarkastická a pohotová moderátorka je zrejme definitívne fuč. Adela viac rieši karmu a biopotraviny a z televízie sa pomaly, ale isto vytráca. Chybným krokom bol aj výber šou o varení, teraz už po nej pomaly, ale isto ani pes neštekne.

17. Nora Mojsejová

881071:article:false:false:falseNa osemdesiaty piaty pokus sa konečne rozviedla so svojou láskou Braňom, no ani tu sa jej mediálna kariéra nekončí. Súdne spory, v ktorých figuruje, sa objavujú ako na bežiacom páse a pomaly sa v nich nevyzná ani samotná Norika.

18. Eva Máziková

574901:article:false:false:falseSpeváčka, herečka, moderátorka - to všetko dokáže Máziková s prehľadom zvládnuť ľavou zadnou. Jej fanúšikovia sú však asi zmätení a už netušia, kam hviezdu s najväčšími ústami v šoubiznise zaradiť.

19. Zuzana Plačková

1348232:article:false:false:falseHotel Paradise síce nebol diváckym trhákom roka, no Plačková si svojich 5 minút slávy dokonale užila. Jej príhovor pred spustením šou sa navždy zapíše do televíznej pamäti. Či sa udrží aj Zuzka, ukážu najbližšie roky. Predpoklady, najmä od krku dole, na to dievča má.

20. Mikuláš Dzurinda

1463920:article:false:false:falsePád bývalého premiéra je zrejme dôvodom jeho nominácie. Po tom, ako sa strana SDKÚ s odretými ušami dostala do parlamentu, na jej čele ho vystriedali iní. Dzurinda sa stiahol do ústrania a zrejme mu ostal len jeho povestný bicykel.

21. Silvia Šuvadová - Čierny kôň

1473301:article:false:false:falseJej videá lámu rekordy na YouTube. Vidí svetelné bytosti, má tretie oko a otvára neustále nejaké čakry. Šuvadová v Hollywoode rozbieha svoju kariéru dookola už desať rokov, no bezvýsledne. Naozajstnú slávu a zrejme aj nesmrteľnosť v tom slovenskom šoubiznise jej však priniesla až duchovná osveta, ktorú hlása všetkým ľuďom. Prelom v jej živote nastal na americký Deň vďakyvzdania, keď zverejnila svoje prvé video. Odvtedy jej príhovory z inej dimenzie bavia fanúšikov aj všetkých Slovákov.

Ako hlasovať

Termín hlasovania: 22. 12. 201228. 12. 2012 do 12.00 hod.

Tvar SMS: NC(medzera)CELEBRITA(medzera)číslo celebrity

Číslo, kam SMS odoslať: 6664

Napr.: NC CELEBRITA 15

Jeden vyžrebovaný hlasujúci vyhráva: 165 € poukážku od spoločnosti Hydrotour

Pošlite SMS v tvare NC(medzera)CELEBRITA(medzera)číslo celebrity na štvorčíslie 6664. Príklad: NC CELEBRITA 15. Maximálna cena spätnej SMS je 0,50 €. SMS môžete posielať do piatka 28. 12. do 12.00 hod. Text súhlasu so spracovaním osobných údajov nájdete na strane označenej zábava.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Fiona sa priznala k vražde svojho priateľa.
Fiona chladnokrvne zavraždila svojho priateľa († 42): Zavliekla ho do spálne a nasledoval horor! Mrazivé detaily
Joe Biden (vľavo) a Recep Tayyip Erdogan
Historické stretnutie odložili: Turecký prezident cúvol! Čo sa stalo?