Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.01.2013 10:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Anjelsky krásne! Pociskovú, Skoncovú či Cibulkovú sme zmenili na nepoznanie

Nežní, krásni, ale tiež sexi a zvodní – takí sú naši celebritní anjelici. 

Prominentné krásky nafotili skvelí fotografi vydavateľstva Ringier Axel Springer tak, ako ich nepoznáte. V odvážnych modeloch dizajnérky Jany Jurčenko sa každá z nich zmenila na femme fatale. Zdenka Predná (28), Dominika Cibulková (23), Soňa Skoncová (25), Kristína Peláková (25) a Nela Pocisková (22) nám okrem premeny na nebeské bytosti prezradili aj pár tajomstiev o svojich anjeloch strážnych.

Soňa Skoncová (modelka): Vždy nado mnou niekto bdie

Pri svojom cestovaní som zažila množstvo chvíľ, keď som si povedala, že pri mne museli stáť všetci anjeli strážni. Som presvedčená, že medzi nebom a zemou naozaj niečo existuje. Je pre mňa veľmi upokojujúce, keď viem, že nado mnou vždy niekto bdie a podáva mi pomocnú ruku, keď to potrebujem. Malý talizman v podobe anjelika, ktorého som dostala od svojej maminy, na mojich cestách nesmie nikdy chýbať. No a moji pozemskí anjeli? Sú to predovšetkým moji najbližší. Tí, ktorí ma neustále podporujú vo všetkom, čo robím. Tí, ktorým sa môžem prísť vyžalovať a vyplakať na pleci hoci aj o polnoci. Tí, ktorí ma zdvíhajú, keď som na dne. Sú to ľudia, na ktorých mi veľmi záleží a ktorých mám veľmi rada.

Objektívom Petry Áčovej

Krásna Soňa má v očiach malého čertíka, ale dušu anjela. Preto sme na fotenie zvolili čierne krídla, ktoré nemajú symbolizovať padlého anjela, ale jej nespútanosť a divokosť. Soňa je profesionálna modelka, jej pózy sú dokonalé, a preto fotenie trvalo rekordne krátko.

Dominika Cibulková (tenistka): Anjel mi pomáha plniť sny

Podľa kalendára je mojím anjelom strážnym Aladiáš, ktorý pomáha udržiavať dobré zdravie a vyvíjať aktivity prinášajúce šťastie nielen mne, ale aj mojim blízkym. Má schopnosť zmeniť životné smerovanie a silu zlepšiť život. Vie sa poučiť z vlastných chýb a dať bodku za minulosťou. Myslím, že všetko je dosť podobné môjmu ja. Som rada, že môj anjel strážny je so mnou neustále a pomáha mi plniť si postupne ciele a sny. A nielen to, ale som mu vďačná, že mám pri sebe rodinu a priateľa, ktorí ma podporujú a viem, že sa kedykoľvek môžem na nich spoľahnúť.

Objektívom Dušana Křísteka

S Dominikou to bolo moje tretie fotenie, zakaždým to bola príjemná, nekomplikovaná spolupráca, keďže Dominika je veselý človek netrpiaci pocitom bohorovnosti. Pri fotení anjela sme chceli dosiahnuť pocit ľahkosti bytia, a to znamenalo pre Dominiku neľahkú pozíciu, lebo to tak býva, že keď má niečo vyzerať ľahko, tak to ľahké nebude. Samozrejme, najradšej fotím anjelov, hneď po rezňoch. (smiech)

Zdenka Predná (speváčka): Dobro vždy býva odmenené


V prvom rade by som sa chcela poďakovať mojim anjelom za to, že pri mne stoja a starajú sa o mňa. Ďakujem aj dobrým ľuďom – anjelom, ktorí nemyslia iba na seba. Je dôležité byť dobrý človek. V dnešnej dobe mám pocit, že ľudia zatláčajú dobro do úzadia pre svoju pohodlnosť. Snažia sa nevidieť problémy iných, načo aj, veď majú svoje vlastné. A potom, keď raz za čas stretnete čistého, úprimného, otvoreného človeka – Anjela ochotného nezištne pomôcť, tak sa zahanbíte, prečo veci neberiete s takou ľahkosťou aj vy. Mne sa to už párkrát stalo, ale odvtedy sa zmenilo veľa vecí. Keď sa dá, vždy sa snažím pomôcť a navyše dobro býva vždy odmenené!

Objektívom Michala Burzu

Hovorí sa, že anjeli pomáhajú a chránia. Zdenka sa snaží pomáhať psíkom v útulkoch. Jedného sa aj sama ujala, preto si tieto anjelské krídla zaslúži. Počas fotenia sme si veľmi dobre rozumeli, lebo aj ja som milovníkom týchto domácich maznáčikov. Okrem toho je Zdenka nádherná žena, a takýto krásny objekt sa vždy fotí veľmi dobre. (smiech)

Nela Pocisková (speváčka): Môj anjel má množstvo podôb

Ja hrozne verím na anjelov. Sú všade okolo nás a ja ich mám v izbe vo všetkých možných podobách. Pre mňa je anjel hudba, ktorú si zapnem a mám pocit, že medzi nimi lietam a pri ktorej mi možno aj dokážu stekať slzy po tvári. Pre mňa je anjel darček, ktorý som darovala a ten druhý sa z toho potešil. Anjel je príroda, ktorá ma dokáže vyliečiť zo všetkého. Anjel je človek, ktorého mám v srdci, ale aj človek, ktorý ma na ulici len tak zastaví a povie mi, že ma má rád. Anjel je pre mňa chvíľa, keď mi je dobre. Tie sekundy šťastia, ktoré niekedy zažijem. Anjel sa v mojom živote prevteľuje do strašne veľa podôb, ale stále cítim, že ho mám a že pri mne stojí, nech sa deje čokoľvek.

Objektívom Petry Áčovej

Podvodný svet ma veľmi fascinuje a dá sa povedať, že najradšej fotím pod vodou. Nela si fotenie pod hladinou už dlho chcela vyskúšať, preto sme ju štylizovali do úlohy vodného anjela. Voda je jediné miesto beztiaže na Zemi a naozaj sa pod ňou dá „lietať“. Nela bola ako ryba vo vode a výborne sa mi s ňou spolupracovalo.

Kristína Peláková (speváčka): Anjeli mi pomáhajú neustále


Verím, že anjel strážny je pri mne. Už veľakrát sa mi stalo, že som sa ocitla v zložitej situácii, ktorú som nevedela sama vyriešiť. Nakoniec som sa stretla s  človekom, ktorý mi v tom pomohol a dopadlo to v môj prospech.  Vtedy som si uvedomila, že toto nie je žiadna náhoda, ale pomoc anjela strážneho. Mám pocit, že anjeli mi pomáhajú neustále. Vďaka ich pomoci som sa vyhla viacerým komplikáciám, nehodám a problémom. A s nimi je môj život jednoduchší.

Objektívom Petry Áčovej

Každý anjel je zahalený rúškom tajomstva a predstavuje niečo nadpozemské a čisté. Preto sme speváčku Kristínu zahalili do nežnej hmly. Aj ona na mňa pôsobí veľmi jemne a krehko i keď v tomto oblečení a farebných krídlach vyzerá ako femme fatale.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Juraj nevynechal ani jeden zápas Montrealu v sezóne.
Foto
Hokejoví fanúšikovia sú vo vytržení: Slafkovský zarobil balík a potvrdil štart na MS! Kto ešte príde?
Si Ťin-pching, Joe Biden.
Čína a USA sú na nože! Posielajú si drsné odkazy, situácia sa zhoršuje: Čo je za tým?
Dohliadať na bezpečnosť bude aj polícia.
Trnavu čaká rizikový futbalový zápas: Polícia aj mesto varuje! Pripravte sa na obmedzenia
ilustračné foto
Tretia svetová vojna?! Ukrajinský premiér varuje: Ak ich krajina nebude chránená, tak...
Čo robiť, keď vás uštipne hmyz?
Nebezpečný komár je na Slovensku: V tomto meste ho potvrdili PRVÝKRÁT!
Český spevák Tomáš Hajíček havaroval na motorke.
Spevák známej českej kapely HAVAROVAL na motorke: Je vo vážnom stave
Na snímke slovenský hokejový reprezentant Michal Krištof počas tréningu.
Agent Krištofa páli do Slovákov: Plaťte im ako v KHL a budú hrať doma!
Ilustračné foto
Krádež na železničnej stanici v Humennom: Skupina mužov podliezla plot a začali rabovať!
Voda siahala do takej výšky, že takmer úplne zaplavila vozidlá, ktoré boli na cestách.
Foto
Katastrofálne záplavy v Dubaji: Sú za tým lietadlá rozprašujúce chemikálie?! Šokujúce zistenia
Šutaj Eštok reaguje na zadržanie Beňa.
Aktualizované
Šutaj Eštok reaguje na zadržanie bývalého námestníka riaditeľa SIS Beňa: Čoho sa mal dopustiť?
ÚVZ SR upozorňuje na viacero nebezpečných kozmetických výrobkov, nachádzajú sa medzi nimi aj známe značky.
Foto
ÚVZ varuje pred nebezpečnou kozmetikou: Ide aj o obľúbené značky! Ak ich máte doma, vyhoďte ich
Poľský prezident Andrzej Duda (druhý zľava), bývalý prezident USA a republikánsky prezidentský kandidát Donald Trump (vľavo).
Poľský prezident sa stretol s Trumpom: Zvláštne, čo povedal!