Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

Štatút súťaže Hit roka 2012

Štatút súťaže Hit roka 2012

Tento dokument upravuje pravidlá propagačnej súťaže „Hit roka 2012“. Pravidlá uvedené v tomto dokumente sú jediné a sú rovnako záväzné pre všetkých súťažiacich. Tieto pravidlá môžu byť upravené len formou písomného dodatku k tomuto dokumentu.

1. Názov propagačnej spotrebiteľskej súťaže je „Hit roka 2012“. Cieľom organizovania uvedenej spotrebiteľskej súťaže je zviditeľnenie a propagácia printového titulu Nový Čas a zviditeľnenie a propagácia webovej stránky www.cas.sk, ktoré partia do portfólia spoločnosti Ringier Axel Springer Slovakia, a.s.

2. Organizátorom propagačnej spotrebiteľskej súťaže „Hit roka 2012“ je Ringier Axel Springer Slovakia, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 00 678 155, IČ DPH: SK2020299424, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č.19/B (ďalej len „Organizátor“).

3. Technickým realizátorom SMS hlasovania je spoločnosť A SMS, s.r.o., Šulekova 70, 811 03 Bratislava, IČO: 35830387 IČ DPH: SK202024757.

4. S účasťou v súťaži je spojené žrebovanie s možnosťou vyhrať finančnú cenu uvedenú v tomto štatúte. Poskytovateľom finančnej výhry je Ringier Axel Springer Slovakia, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava. V prípade výhry finančnej ceny osobou, ktorá nedosiahla vek 18 rokov Organizátor odovzdá výhru zákonnému zástupcovi

5. Propagačná spotrebiteľská súťaž je organizovaná ako propagačná súťaž v zmysle § 3 ods. 5 Zákona č.171/2005 Z.Z. o hazardných hrách a zmene a doplnení niektorých zákonov.

6. Súťaže sa môže zúčastniť každá fyzická osoba s trvalým pobytom na území Slovenskej republiky, ktorá odošle SMS, tak ako je uvedené v bode 7 a ktorá zároveň splní všetky podmienky súťaže podľa tohto štatútu. 

7. Spotrebiteľská SMS súťaž s názvom „Hit roka 2012“ (ďalej len „Súťaž“) sa uskutoční v termíne od 10. 12. 2012 do 13. 01. 2013.

Do SMS súťaže sa môžu zapojiť všetci užívatelia sietí slovenských mobilných operátorov, ktorí zašlú súťažnú SMS výlučne prostredníctvom mobilného telefónu (ďalej „MT") cez SIM kartu na štvorčíslie 6664 v tvare NC(medzera)HIT(medzera)číslo piesne v termíne od 10.12. 2012 – 13. 01. 2013 (cena odpovednej SMS je 0, 500 EUR s DPH) a počas priameho prenosu galavečera Slávik, ktorý sa uskutoční 03. 02. 2013 formou SMS v tvare HIT (medzera) priezvisko interpreta na krátke číslo 6664. Cena odpovednej SMS je 0,500 EUR s DPH. Toto štvorčíslie bude pridelené piatim hitom, ktoré získajú najviac hlasov v hlasovaní čitateľov v denníku Nový Čas.

 

Jednou hlasovacou SMS môže účastník súťaže odovzdať hlas pre jednen hit v termíne od 10. 12. 2012 až 13. 01. 2013 a pre jedného interpreta počas priameho prenosu galavečera Slávik 03. 02. 2013. Počet hlasov zaslaných z jedného MT (z jednej SIM karty) je bez obmedzenia.

Všetky platné SMS hlasy, zaslané behom súťaže, budú po ukončení hlasovania 03. 02. 2013 zaradené do  žrebovania. Do žrebovania bude zaradené telefónne číslo MT (z jednej SIM karty) toľkokrát, koľkokrát bol z neho počas hlasovania prijatý platný hlas.

8. Výherca súťaže Hit roka 2012 bude oznámený v priamom prenose galavečera Slávik 2012, ktorý sa uskutoční dňa 03. 02. 2012. SMS výherca, ktorý sa zapojil do hlasovania v ankete Hit roka 2012 bude vyžrebovaný 04. 02. 2013 a jeho meno zverejnené v denníku Nový Čas dňa 05. 02. 2013.

9. Vyžrebovaním Účastníka súťaže/Výhercu týmto udeľuje Výherca súhlas s použitím svojho mena, priezviska, podoby a ostatných prejavov osobnej povahy na reklamné a propagačné účely Organizátora, najmä však na uverejnenie svojho mena, priezviska, na účely prezentácie súťaže, ako aj prezentácie a propagácie Organizátora, na organizovanie ďalších súťaží.

Zapojením sa do súťaže dáva každý účastník Súťaže svoj bezvýhradný súhlas so spracovaním osobných údajov poskytnutých pre túto súťaž na vopred neurčenú dobu a je možné ho kedykoľvek písomne, formou doporučeného listu odvolať. Organizátor smie spracúvať tieto údaje, až kým súhlas nebude odvolaný. Účastník súťaže má vo vzťahu k jeho spracúvaným osobným údajom všetky práva stanovené najmä § 20 a nasl. zákona č. 428/2002 Z. z. o ochrane osobných údajov, v znení neskorších predpisov.

Údaje výhercu súťaže v rozsahu meno, priezvisko, vek a bydlisko je možné bezplatne zverejniť v denníku Nový čas, prípadne v ďalších printových a elektronických médiách prináležiacich Organizátorovi, ako aj v iných médiách akéhokoľvek typu, participujúcich na projekte súťaže „Hit roka 2012“.

10. Vyžrebovaný SMS hlasujúci v ankete „Hit roka 2012“ získa finančnú výhru 1 000 EUR.

11. Výherca bude o svojej výhre v tejto súťaži informovaný telefonicky zo strany Organizátora a to najneskôr do 30 kalendárnych dní odo dňa určenia výhercu (tzv. oznámenie o výhre v súťaži). Pri tomto telefonáte je výherca povinný uviesť svoje meno, priezvisko, presnú adresu. Organizátor odovzdá výhru určenému výhercovi alebo zákonnému zástupcovi výhercu v prípade, že výhra prislúcha osobe maloletej.

Odovzdanie výhry sa uskutoční v termíne a spôsobom stanoveným Organizátorom a to najneskôr do 60 dní po skončení súťaže Hit roka 2012.

V prípade, že sa Organizátorovi nepodarí do 30 dní od vyžrebovania výhercu skontaktovať s výhercom, alebo sa nepodarí overiť totožnosť výhercu, prípadne výherca neposkytne Organizátorovi potrebné údaje pre zaslanie výhry, výherca stráca nárok na výhru a Organizátor má právo vyžrebovať ďalšieho výhercu z účastníkov, ktorí sa zapojili do súťaže. Súťažiaci, ktorý bol určený ako výherca, poskytne na požiadanie Organizátora svoje osobné údaje potrebné na overenie jeho totožnosti. Po spoľahlivom zistení totožnosti tejto osoby Organizátorom sa tento Súťažiaci stáva výhercom. Ak výherca neprejaví súhlas s nadobudnutím ceny, vzdá sa ceny, odoprie súhlas, resp. nesplní inú pod mienku podľa tohto štatútu, ďalším výhercom sa po splnení všetkých podmienok stanovených týmto štatútom stáva osoba, vyžrebovaná z hlasujúcich, ak splní všetky podmienky podľa týchto Pravidiel.

12. Súťaže sa nesmú zúčastniť zamestnanci spoločnosti Ringier Axel Springer Slovakia, a.s., Prievozská 14, 821 09 Bratislava a ich rodinný príslušníci v prvom rade a realizátor súťaže a ich rodinný príslušníci v prvom rade.

13. Výhry tejto súťaže nie sú vymáhateľné súdnou cestou. V prípade akýchkoľvek pochybností o splnení pravidiel Súťaže rozhodne Organizátor súťaže.

14. Organizátor nenesie žiadnu zodpovednosť v súvislosti s nejasnosťami týkajúcimi sa vlastníckeho práva na výherný SMS hlas, (MT), z ktorého bola výherná SMS odoslaná. Prípadné spory o právo na výhru nebudú mať vplyv na odovzdanie výhry osobe spĺňajúcej požiadavky stanovené v tomto štatúte.

15. Organizátor súťaže si vyhradzuje právo rozhodovať o všetkých otázkach týkajúcich sa tejto spotrebiteľskej súťaže podľa vlastného uváženia a vyhradzuje si tiež právo z dôvodov hodných osobitného zreteľa kedykoľvek obmedziť, odložiť, prerušiť, zmeniť alebo zrušiť spotrebiteľskú súťaž. Ak sa Organizátor súťaže dozvie, že výherca na účely súťaže poskytol nepravdivé údaje alebo informácie, organizátor súťaže bude oprávnený vylúčiť takéhoto výhercu zo súťaže, pričom jeho nárok na výhru zaniká. Organizátor súťaže si taktiež vyhradzuje právo vylúčiť zo súťaže takého účastníka, ktorý by konal v rozpore s pravidlami súťaže, pokúsil sa získať výhru podvodným konaním, v rozpore s dobrými mravmi, alebo ktorý by svojim konaním akokoľvek poškodzoval dobré meno organizátora súťaže.

16. Aktuálne znenie štatútu bude zverejnené na stránkach www.cas.sk/hitroka.

17. Výhry v súťaži podliehajú zdaneniu podľa príslušných právnych predpisov. O presnom spôsobe vysporiadania daňových povinností bude výherca informovaní pri prevzatí výhry.

Bratislava, 07. 12. 2012

v zastúpení RINGIER AXEL SPRINGER SLOVAKIA, a. s.



____________________________

Ing. Peter Mertus

predseda predstavenstva

 



_____________________________

Ing. Martin Mihálik

člen predstavenstva

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk



Pesničková súťaž Eurovízia bude prebiehať 7. až 11. mája.
Obľúbená Eurovízia je za dverami: Švédsko chce byť pripravené na najhoršie, drsné opatrenia
Predavčaka sedí v obchode počas výpadku elektrickej energie v ekvádorskej metropole Quito v utorok 16. apríla 2024.
Foto
V Ekvádore majú už víkend: Sú bez elektriny, z krajiny hlásia problém za problémom
Na snímke tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss st. počas tlačovej konferencie.
Slovan má údajne záujem o slovinského zakončovateľa: O šikovného útočníka sa zaujíma aj Bazilej
Exsiskár Beňa priznáva odovzdanie 20 000 € Pčolinskému.
Aktualizované
V Afrike zadržali bývalého námestníka riaditeľa SIS: Odsúdený bol už aj v minulosti! Čo sa stalo tentokrát?
Švajčiarsky parlament zakázal používanie nacistických symbolov.
Tlak z Európy ich donútil konať: Švajčiarsko zakázalo používanie nacistických symbolov
Fedor Flašík
Foto
Podnikateľa Fedora Flašíka nečakane previezli do Prahy! Rodina poskytla stanovisko
(ilustračné foto)
Za pomoc Ukrajine mreže: Ruskí agenti zadržali štyroch ľudí, pozrite sa, čo mali urobiť
Všetky štyri deti sú Jennine biologické.
Foto
Jej dvaja synovia sa narodili iba 24 dní od seba: Ako je to možné? Toto dokáže napísať len život
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj a prezident Ruska Vladimir Putin.
Napätie sa dá krájať: Ukrajina zaútočila dronmi a raketami na ciele v Rusku a na Kryme
Predseda Snemovne reprezentantov Kongresu USA Mike Johnson.
Aktualizované
Republikáni navrhli nové zákony o pomoci pre Ukrajinu a Izrael: Na stole je niekoľko noviniek
Mamička na prechádzke začula čudný zvuk: Keď sa pozrela do kočíka, zbledla od hrôzy
Working, Equality, Wages, Women, Paying
Novinka v právnej zmene pohlavia: Švédsky parlament schválil návrh zákona, cesta bude jednoduchšia