Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.11.2012 16:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Sakálová: Dlho ju takmer nik nepoznal a zrazu je všade

Krátko na to, ako skončila VŠMU, nakrúcala seriál Dokonalý svet v Prahe a neskôr poľský seriál Záchranári.

Doma ju až donedávna poznali iba priaznivci divadla. Teraz je ale všetko inak, lebo herečka Eva Sakálová (27) je doslova všade. Hrá v Paneláku, Dr. Dokonalom a prehliadnuť ju nemôžete ani v reklame na istú bankovú inštitúciu. Nečudo, že odrazu ju ľudia na ulici spoznávajú. „Minule ráno som ešte neprebudená kráčala do obchodu, keď na mňa cez celé sídlisko začali pokrikovať smetiari! No... trochu ma to vyšokovalo,“ smeje sa.

Nešťastná mamička

1469684:article:true:true:trueV Paneláku robí riadny vietor ako biologická matka malého Gargamela, ktorého by chcela od adoptívnych rodičov Jančovcov späť. „Panelák je už zabehaný seriál, ktorý má veľa priaznivcov a som rada, že som dostala príležitosť zahrať si v ňom biologickú matku Evu. Ešte sa s ňou tak dlho nepoznáme, ešte sa len ,spriateľujeme‘. Páčia sa mi jej zanietenosť a láska k synovi,“ hovorí E. Sakálová, no netuší vraj, ako dlho bude jej postava súčasťou príbehu. „Nejaký ten čas však v seriáli karty zamotá, máte sa na čo tešiť,“ sľubuje Eva. Jej hlavným hereckým partnerom je v Paneláku Roman „Dudko“ Luknár. „Roman dodáva aj do napínavej scény humor a potom mi je ťažko nesmiať sa.“

Sexi chirurgička

1469687:fullwidth:true:true:true

V Dr. Dokonalom hrá chirurgičku Vandu, ktorá pomotá hlavu Tomášovi Maštalírovi. „Vandu mám rada. Je sebavedomá, inteligentná a nenechá si skákať po hlave,“ rozpráva Eva, ktorá vraj kvôli nakrúcaniu medicínsky rýchlokurz neabsolvovala. „Ale priamo na pľaci sme mali poradkyňu, ktorá nám pomáhala pri rôznych operáciách, radila, aké nástroje treba použiť. Trénovali sme s ňou celý priebeh operácie.“

Náhradníčka Hubinskej

1469686:article:true:true:trueV reklamách na istú bankovú inštitúciu dlhé roky hviezdili v úlohe veselých manželov Jana Hubinská a Pavol Topoľský. Dnes sú na ich mieste Eva s Markom Geišbergom. „V reklame som sa začala objavovať koncom minulého roka. Je to pre mňa zaujímavá ponuka...“ konštatuje. Nás zaujímalo, či jej takáto dlhodobá kampaň, počas ktorej je na obrazovkách všetkých televízií doslova dennodenne, neškodí v hereckej kariére. „To si nemyslím. Je to súčasť mojej práce, ktorá je rôznorodá a každú jednu vec robím naplno a s radosťou.“ Rady týkajúce sa sporenia si od nej ľudia zatiaľ nepýtajú, no bombardujú ju inou otázkou: „Stále nechápem, že majú všetci takú potrebu pýtať sa ma, s kým bankujem?! Veď je to myslím dosť jasné, nie?“ smeje sa herečka.

1469685:fullwidth:true:true:true

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Julija Navaľná, vdova po ruskom opozičnom politikovi Alexejovi Navaľnom, prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií 19. apríla 2024 v nemeckom Gmund am Tegernsee.
Obrovská pocta: Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií, slová do boja
Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!