Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
13.10.2012 16:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Rozvod Mariána sa naťahuje: Darina sa ho drží ako kliesť

Hviezda prvej série Farmár hľadá ženu Marián Kľačko síce ženu v reality show našiel, no veľká láska s Darinkou trvala iba pár mesiacov.

Okresný súd vo Zvolene včera opäť rozhodoval o ich rozvode. Nesmelý statkár dorazil do súdnej budovy v nových okuliaroch s hrubým rámom v sprievode mamy a jeho polovička v sprievode advokáta. Hoci sudkyňa manželstvo rozviedla, verdikt ešte nie je právoplatný. Obhajca Dariny si ponechal lehotu na vyjadrenie. Útla blondínka sa totiž svojho farmára stále nechce vzdať!


Ešte stále aktuálni manželia Kľačkovci sa prvýkrát stretli na rozvodovom súde zoči voči, no pred pojednávacou miestnosťou na seba ani nepozreli. Keď sa ich rozvod minulý rok dostal pred súd prvý raz, Darina sa nedostavila. „Trvá to už 2 roky. Dúfam, že ich rozvedú a nebude to večné manželstvo,“ vzdychla si mama statkára. 

Marián a Darina strávili pred sudkyňou spolu so svojimi advokátmi približne hodinu. „Prišla k nám pred týždňom aj s deťmi. Doniesla bonboniéru, med a svätú sošku. Žiadala nás o odpustenie a Mariána na kolenách prosila, aby stiahol žiadosť o rozvod. Poslali sme ju preč,“ prezradila tajné manévre útlej blondínky mama pracovitého farmára. Na otázku, či má jej syn novú lásku, odpovedala: „S Darinou žili 2 mesiace a tento rozvod sa ťahá už 2 roky. Novú priateľku nemá. To by som ho rozdrapila. Najskôr nech ukončí túto jednu,“ dodala žena, ktorá na svoju nevestu len ťažko hľadá dobré slová.


Po skončení konania sa Darina rýchlym krokom vytratila zo súdnej miestnosti, tvár si zakrývala papiermi a bez jediného slovka odišla. „Som spokojný,“ skonštatoval po verdikte sudkyne kedysi po uši zaľúbený Marián. Nesmelého farmára s jeho manželkou už v minulosti súd rozviedol, Darina sa však proti verdiktu odvolala a rozvodové konanie sa na prvostupňový súd vrátilo opäť. Tu sa však peripetie Mariána nekončia, jeho bývalá veľká láska sa ho drží ako pijavica.

Aktuálny je aj ďalší súdny proces, v ktorom žiada blondínka od neho výživné vo výške 250 eur. Pritom Darinka si už 2 mesiace po svadbe zložila obrúčku a farmár ju vyhodil zo statku. Svedkom ich lásky nielen v šou, ale aj priamo na svadbe, bola moderátorka Aneta Sedlmair-Parišková, ktorá má z celej situácie hlavu v smútku. „Rozvod je nepríjemná a bolestivá záležitosť. Je mi veľmi ľúto, že aj manželstvo Mariána a Darinky sa skončilo takto smutne,“ povedala Novému Času Parišková. Na to, kedy sa Marián konečne oficiálne oslobodí od Dariny, si tak budeme musieť ešte počkať.


Stanovisko advokáta JUDr. Jána Krnáča:

„V bezdetnom manželstve nie je zákonný dôvod na to, aby ho nerozviedol aj napriek nesúhlasu jedného z manželov. Dokonca aj BSM prebehne až po právoplatnom rozvode, čiže ani majetok neprichádza do úvahy. Odporca síce môže robiť obštrukčné kroky, ako napríklad nedostavovať sa na súdy, písať odvolania, dávať návrhy, ale charakter to má len taký, že oddiali rozhodnutie súdu a tým je v takomto prípade jednoznačne rozvod manželstva. Ak sa opakovane odporca nedostavuje na pojednávania, bude mu udelená poriadková pokuta, a ak sa napriek tomu nedostavuje, bude predvolaný políciou.“

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Električka Trenčianska Teplá. (ilustračné foto)
V Trenčianskej Teplej premáva historická električka: Sledujte, kam vás zvezie na Veľkonočnú nedeľu!
Francúzi chcú zatočiť s nezodpovednými psičkármi
Psíčkari, pozor: Táto zákerná choroba môže postihnúť aj vášho štvornohého miláčika!
(ilustračná foto)
Kampaň do eurovolieb má svoj limit: Toľkoto môžu strany maximálne minúť
Masaker v koncertnej hale v Moskve.
Vyšetrovanie masakry v Moskve naberá na obrátkach: Ďalší zadržaní! Čoho sa mali dopustiť?
Ilustračné foto
Veľká noc je rajom pre zlodejov: Riziko krádeží závratne stúpa! Týmto chybám sa určite vyvarujte
(ilustračné foto)
Chcete prestať fajčiť, no nedarí sa vám? 6 osvedčených spôsobov, ako dať zbohom cigaretám!
Juraj Slafkovský žiari v drese Montrealu.
Si úbožiak, vynadal Slafkovskému! A potom neveril vlastným očiam
Ilustračné foto
SHMÚ varuje: V týchto miestach sa majte na pozore pred VÍCHRICOU!
Dry snow avalanche with a powder cloud close to the village Terskol, Elbrus region
Chystáte sa na túru? Pozor: Na týchto pohoriach hrozí lavínové nebezpečenstvo
Kultový fantazijný film Nekonečný príbeh.
Foto
Pamätáte si Detskú kráľovnú z kultového Nekonečného príbehu? Strašné, čím si prešla! Takto vyzerá dnes
Ilustračné foto
Rusko zablokovalo kontrolu dodržiavania zbrojných sankcií voči KĽDR: Využilo na to veto!
Bratislava (ilustračné foto)
Slovenské národné múzeum predstavilo novú publikáciu: Sledujte, čoho sa týka!