Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.09.2012 06:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Eva Rezešová sa bráni: Na pomalé autá som len blikala!

Eva Varholíková-Rezešová razantne popiera všetky obvinenia svedka nehody, vodiča kamiónu.

Spomínaný vodič sa totiž pred pár dňami prihlásil na polícii a vypovedal. Tvrdil, že videl ako k nehode na dialnici M3 došlo. Slovenská milionárska dedička podľa slov svedka začala prenasledovať malý Fiat, v ktorom zhoreli traja ľudia a štvrtá obeť skonala v nemocnici, už osem kilometrov od miesta nehody. Ich konflikt sa začal pri jednej benzínovej stanici.

 

Rezešová sa však obhajuje tým, že sa na nič podobné nepamätá. Jej právnik poprel aj to, že Eva čo by len stála na nejakej benzínovej stanici. Lenže svedok nehody nič podobné netvrdil. On si len všimol, že na diaľnici, popri benzínovej stanici, sa rúti luxusné BMW a jeho vodička sa správa agresívne na ceste a tým ohrozuje premávku. „Podal som návrh na prokuratúru, aby sa vyšetrilo ako je možné, že unikli informácie týkajúce sa nehody. Žiadny konflikt totiž medzi mojou klientkou a cestujúcimi vo Fiate nenastal,“ povedal Rezešovej obhajca pre denník Blikk a dodal, že je nemožné, aby vodič z pomaly sa pohybujúceho kamiónu až 10 kilometrov monitoroval, čo sa reálne na diaľnici deje a zaregistroval nejaký konflikt.  

  

Uštvala posádku Fiatu?Lenže svedok nehody Rezešovej právnikovi protirečí. Svedok podľa jeho slov práve preto zaregistroval, čo sa deje na ceste, lebo spomínaný Fiat práve predbiehal jeho kamión. No v tom momente sa za nimi objavilo luxusné BMW vo veľkej rýchlosti. Jej vodičku zrejme muselo rozčúliť do nepríčetnosti to, že kvôli pomalému Fiatu musela prudko dupnúť na brzdu.

Vodič kamiónu prezradil aj to, že Košičanka chcela zrejme potrestať vodiča Fiatu, pretože ten jej z cesty neuhol okamžite a tým pádom nemohla pokračovať plynule vo svojej rýchlej jazde.

Ako sme už v Novom Čase informovali, Eva malé auto priam uštvala, prenasledovala ešte aj do odstavného pruhu až kým sa nestala tragédia. Toto tvrdenie však Evin právnik razantne popiera. „Ak by sa malé auto muselo kvôli prenasledovaniu zaradiť do odstavného pruhu, stačilo by, keby sa len zastavilo. Ak by sa tak stalo, je nemožné, že by moja klientka zastavila za nimi. A o takomto niečom sa svedok nehody ani len nezmienil,“ predložil právnik svoje stanovisko.   


Chcela vyvolať paniku?Polícia však vylučuje možnosť, že by svedectvo vodiča kamiónu nebolo pravdivé a pracuje aj s nasledovnou verziou: ak Rezešová naozaj prenasledovala Fiat, mohla aj prudko zabrzdiť, potom zase pridať plyn a priblížiť sa k autu, tým vyvolať paniku u cestujúcich. S jej luxusným vozidlom to mohla totiž ľahko uskutočniť, veď BMW X5 dosiahne 100 km/h za 6,5 sekúnd a od toho momentu zase za 20 sekúnd rýchlosť 200 km/h. 

Polícia však naďalej prosí, aby sa prihlásili aj ďalší svedkovia tragédie. Ich svedectvá by totiž mohli potvrdiť, alebo vyvrátiť, svedectvo vodiča kamiónu.

Podľa informácií Nového Času Eva Varholíková-Rezešová doposiaľ nevypovedala, no svojmu právnikovi sa zdôverila, že sa na Fiat vôbec nepamätá. Keď aj boli autá, ktoré spomaľovali premávku a  bránili jej v jazde, na tie len blikala, no nič viac neurobila.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Biely dom (ilustračná fotografia).
Biely dom pení: Uzavretie hraničných priechodov do Pásma Gazy je neprijateľné, tvrdia
Foto
Ramsay po generálke s USA: Som hrdý na všetkých hráčov!
Americký prezident Joe Biden.
Joe Biden dvíha varovný prst: Hrozí, že ľudia nebudú poznať pravdu, tvrdí
(ilustračné foto).
Nemci chcú mať obranu krajiny vo vlastných rukách: V hre je obnova povinnej vojenskej služby
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Prezidentka dala zelenú novým zákonom a novelám: Zmeny pri DPH aj hypotekách! A nielen to
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová.
Aktualizované
Veto od prezidentky Zuzany Čaputovej: Táto novela zákona len tak neprejde!
Bratislavská polícia zasahuje v budove Univerzity Komenského, kde sídlia Farmaceutická fakulta aj Fakulta managementu.
Polícia mala dnes plné ruky práce po celom Slovensku: Bombové hrozby na školách presiahli počet tisíc
Inaugurácia Vladimíra Putina
Expertka na reč tela si posvietila na Putina: TAJNÉ signály! Svojím telom povedal viac ako chcel
Ruský prezident Vladimir Putin.
Chystajú sa Rusi zaútočiť na Európu? Poľský minister varuje: Na toto si máme dať pozor
Foto
Počas tehotenstva sa jej ťažko dýchalo: Len jeden detail odhalil trpkú ranu osudu! Mamička bojuje o život
(ilustračné foto).
Príroda dáva Rumunsku jednu ranu za druhou: Zasiahlo ich ďalšie zemetrasenie
(ilustračné foto)
Napätie sa dá krájať! Hizballáh útočil dronmi proti izraelskej armáde: Mali svoj cieľ