Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
29.09.2012 16:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Farmár Marián priznáva: Špásovali sme v kuchyni a bol aj sex

Farmár Marián je pracovitý človek. Má rád zvieratá, neter Eriku, o ktorú sa stará, a tiež ženy. Na farmu si priviedol Katku a Luciu.

Tretia uchádzačka, Silvia, zobrala radšej nohy na plecia... A nie preto, že Marián bol rok v base.

Ak sa povie tichá voda brehy myje, tak na farmára Mariána z Vaľkovne-Švábolky v okrese Brezno to sedí doslovne. Na prvý pohľad plachý muž je v skutočnosti poriadny „kvietok“ odhodlaný na všetko. Ničomu sa nebráni. „Do relácie Farmár hľadá ženu som sa prihlásil, aby som si našiel ženu,“ snaží sa presvedčiť Marián. A chce takú, ktorá by bola nielen do postele, ale hlavne do roboty.

Dobré srdce

Marián žije spolu s otcom Jozefom (56) a s neterou Erikou (10), ktorú si chce adoptovať, pretože jej mama a zároveň Mariánovo dvojča Monika (29) uprednostňuje pred dcérou alkohol. „Behám po úradoch a súdoch, aby mi ju zverili do opatrovníctva,“ hovorí Marián.

Dom, v ktorom trojica žije, nevidel ženskú pracovitú ruku dlhšie. Mariánova mama Mária († 56) dostala začiatkom mája cestou do kostola mozgovú príhodu a zomrela. Našťastie, Marián okrem chlapských prác dokáže čo-to navariť, upiecť, ba dokonca kedysi aj dečky vyšíval.

Liter vodky denne

Na farmu si chlapec z Horehronia priviedol dve ženy - opatrovateľku Katku (21), ktorá sa stará o chlapčeka na vozíčku a Luciu (31), ktorá pracuje s bezdomovcami.

Obidve sa vyfarbili už pri zoznamovaní v Liptovskom Jáne. Lucia najskôr Mariánovi vo vírivke zdvihla nielen tlak, ale potom o ňom tvrdila, že k nej bol násilnícky. Katka sa pobrala inou cestou - vyspala sa s farmárom Slavom. Tretia uchádzačka Silvia (33) o Mariána stratila záujem, keď zistila, že si rád vypije. Marián to nepopiera. „Denne vypijem pol litra až liter vodky, niekedy je to aj viac,“ priznáva vyučený stolár. A v dvíhaní pohárikov s pálenkou nezaostávali ani nádejné farmárky.

Sex a radodajky

„Každý večer som dal fľašku na stôl a ony pili zároveň so mnou do tretej do rána. Pri pijatike sa im lepšie rozprávalo, špásovali sme v kuchyni a bol aj sex,“ chváli sa farmár, ktorý sa pri spomienke sladko usmieva. S ktorou si to horehronský šuhaj užil, však nepriznal. Možno aj s obidvoma, vraj uvidíme, ale urobil všetky opatrenia, aby sa otcom nestal.

„Na Lucii sa mi páčila jej postava, srdce, na Katke to, že hojdala Eriku,“ priznáva farmár. Okrem toho dodáva, že mal v posteli okolo desať žien a ešte niečo navyše: „Sex som mal naposledy pred týždňom. V dedine sa vždy nejaká nájde, čo za mnou príde,“ hrdí sa borec, ktorý obhospodaruje 12 árov pozemku, 10 kusov dobytka, koňa, päť oviec, dva psy a mačky. „A tiež nechtiac chovám aj potkany a myši. Aj dnes ráno som jedného zastrelil vzduchovkou a prehodil som ho za plot k susedovi, aby sa psy nenakazili, ak bol chorý,“ usmieva sa spokojne farmár.

Vyše roka v base

K zvieratám má Marián odjakživa vrúcny vzťah. Miluje svojho koňa, ktorého prenajíma na práce v lese kamarátom a kravy s teľcami mu pasie brat Robo o dve dediny ďalej. Práve pre zvieratá mal však Marián v minulosti opletačky so zákonom. „Najskôr pre srnca, ktorého som chytil a priviedol domov. Spravili mi domovú prehliadku,“ vraví. Nezdráha sa s odpoveďou ani pri otázke, za čo si posedel v base v roku 2005.

„Ukradol som dve kravy, 80 kilometrov odtiaľto. Dostal som za to dva roky, ale po 14 mesiacoch ma pustili na podmienku. Nebolo tam až tak zle. Len som sedel, jesť nám dali, občas sme sa tam pobili, robili sa súťaže, jeden dával pozor a my sme mali zápasy,“ usmieva sa Marián. Na otázku, prečo kradol a čo mu povedali rodičia, odpovedá: „Kradol som, lebo som chcel mať viac a doma som povedal, že som ich kúpil,“ dodáva bez mihnutia oka farmár Marián.



Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


David bol naštvaný na celý svet. Chcel zomrieť a zanechať čo najviac bolesti...
Trpel strelec z Prahy David († 24) duševnou poruchou? Čo vyšetrovatelia prezradili o motíve činu
Slovenský windsurfista Robert Kubín.
Fantastická správa pre Slovensko: V tomto športe budeme mať na OH zastúpenie po 16 rokoch!
Na snímke minister financií SR Ladislav Kamenický (Smer-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Rezort financií má farmárom poskytnúť návratnú finančnú výpomoc: Musia splniť podmienky
Donald Trump.
Trumpovi ide o veľa: Najvyšší súd rozhoduje o jeho osude! Verdikt môže mať ďalekosiahle dôsledky
Vodička nafúkala takmer 3 promile.
Kamošky sa stretli za mrežami: Policajti takú KURIOZITU už dlho nezažili
Pre doktora si kolegovia pripravili nádherné prekvapenie
Záchranári sa po 32 rokoch lúčili s kolegom Liborom: Obrovské PREKVAPENIE, nezmohol sa na slovo
Ilustračné foto
Taliansko sa búri: Ostro odsúdilo trest smrti pre iránskeho rappera!
Hanychová krátko po pôrode milionára opustila.
Spor medzi Hanychovou a Soukupom sa vyostruje: Keď TOTO urobíš, vytrhnem ti... Drsné VYHÁŽKY!
Pilot dal vyskúšať svojim deťom riadenie. (Ilustračné foto)
Smrteľný pád lietadla po príšernej chybe pilota: Nechal riadiť deti? Desivé POSLEDNÉ slová a detaily tragédie!
Ilustračné foto
Čína si predvolala na koberček nemeckú veľvyslankyňu: Pozrite sa, ako na to zareagovala
ilustračné foto
Rusko pení: Tvrdí, že zaútočí na Poľsko! Prezradilo, kedy by k tomu mohlo dôjsť
Príspevok na zvýšenú splátku úveru na bývanie je stanovený na 75 % zo zvýšenia mesačnej splátky, maximálne v sume 150 eur
Zadlžení Slováci špekulujú s hypotékami: Dianie okolo úverov mnohých prekvapí