Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.09.2012 16:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Seriáloví herci zmenili imidž: Nová sezóna, nový účes...

Vlasy sú koruna krásy. Vedia to aj tvorcovia slovenských seriálov, do ktorých momentálne zavial osviežujúci trend extravagantných účesov.

Dajte sa inšpirovať najnovšími výstrelkami, ktoré spôsobili revolúciu v pánskom kaderníctve. Svoje o tom vedia aj známi herci, ktorí sa pyšne hrdia novým, aj keď niekedy celkom komickým „három“.

Ľubomír Paulovič (59): Brat Alberta Einsteina

1396987:gallery:false:false:true

Príprava účesu: 20 minút

Vari sa maskérky inšpirovali mladším bratom známeho fyzika? Presne tak vyzerá účes herca Ľubomíra Pauloviča v tajomnom jojkárskom seriáli Pod povrchom. Ako majiteľ modelingovej agentúry Max Weber predsa musí extravagantne reprezentovať. A to sa tvorcom podarilo na jednotku. Sám herec nás ubezpečil, že nejde o žiadne maskérske sprisahanie, ale skôr o snahu lepšie vyjadriť charakter postavy. „To mi na hlave vyrobili po dohode s kostýmovou výtvarníčkou a režisérom. Chcem dať totiž postave, ktorú hrám, adekvátnu podobu,“ vysvetľuje Paulovič. Preto si nechal narásť aj dlhé vlasy a hustú bradu. Tie mu však časom zredukovali. „Dokonca mi urobili aj takú vlnku a ďalšie vlasy mi jemne prikučeravili. Urobili tak zo mňa poloúchylného Einsteina,“ smeje sa Paulovič.

Jozef Vajda (57): Doktor z hôr

1396985:gallery:false:false:true

Príprava účesu: 30 minút

Idol mnohých žien sa v Horúcej krvi predstavil vo vrcholnej forme. S riadnym prešediveným strniskom, ulízanými vlasmi a žiarivým úsmevom by mohol byť ozdobou hociktorej latinskoamerickej telenovely alebo romantického nemeckého seriálu. Herec svoj prerod vníma čisto pragmaticky. „Rola je rola a úlohou herca je zahrať ju čo najlepšie. S čím sa mám teda stotožňovať?“ okomentoval to Vajda.

Richard Stanke (45): Svadobný podvodník

1396983:gallery:false:false:true

Príprava účesu: 15 minút

Kaderníci sa na ňom vybláznili. Stanke v novom seriáli Horúca krv ohuruje diváčky svojou zvlnenou vyčesanou hrivou a beťárskymi fúzikmi. Skôr ako rola zástupcu starostky by mu pasovala úloha špekulantského svadobného podvodníka. S jeho novým komickým výzorom zápasili aj maskérky. „Kvôli filmu, ktorý momentálne natáčam v Prahe, sa nemôžem ostrihať. Maskérky si nevedeli poradiť, tak to nechali tak. Mám už dosť husté vlasy, preto mi ich radšej začešú dozadu, aby mi nezavadzali,“ prezrádza herec.

Alexander Bárta (36): Ulízaný švihák

1396984:gallery:false:false:true

Príprava účesu: 5 minút

Zabudnite na drsniaka Kordiaka z Paneláka. Herec Alexander Bárta si už dlhšie vychutnáva romanticky rozstrapatený účes v postave Ďura v sitkome Hoď svišťom. Takú frizúru by mu mohli závidieť aj „áčkoví“ hollywoodski herci! „Nemal som problém stotožniť sa s novým účesom. Ten nápad sa mi páčil, vyskúšali sme to a osvedčilo sa,“ pochvaľuje si seriálový imidž. Hoci Bárta hýri nadšením, na ulicu by tak asi nevyšiel. „Pôsobí to úsmevne a medzi kolegami sa kvôli tomu doberáme. Máme na seba aj rôzne narážky, ktoré si však nechám pre seba.“

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Nový Atlas
Foto
Vývojár predstavil najpokročilejšieho humanoida: Pohyby ako z HORORU?! Sledujte, čo všetko už dokáže
Volodymyr Zelenskyj.
Zelenskyj počas svojej cesty navštívil ukrajinské mestá zmietané bojom: Aký bol dôvod jeho návštev?
Julija Navaľná, vdova po ruskom opozičnom politikovi Alexejovi Navaľnom, prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií 19. apríla 2024 v nemeckom Gmund am Tegernsee.
Obrovská pocta: Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií, slová do boja
Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné