Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
04.09.2012 17:00 | Prominenti | Zahraniční prominenti

Bartošová si po fiasku trúfa: Chce vypredať pražskú Lucernu!

Napriek tomu, že vystúpenia Ivety Bartošovej (46) končia fiaskom, speváčka to nevzdáva. Po večeri v Karlíne, kde ledva zvládla jednu pesničku na playback, si trúfa na Lucernu.

Bartošová sa o zaplnenú Lucernu pokúšala už pred dvoma rokmi. Koncert neskončil fiaskom – nekonal sa pre istotu vôbec! O vstupenky na Ivetin vianočný koncert nebol záujem, takže vystúpenie bolo zrušené.

Smelé plány

Ani to ale Bartošovú neodradilo od jej plánov. „Na môj najbližší koncert sa môžete tešiť 23. decembra v Lucerne,“ prezradila Blesku speváčka, ktorá sa teraz cíti zdravá a plná síl. „Bola som chorá a musela sa uzdraviť. Bála som sa, že sa neuzdravím, ale povedala som si – chcem! Mám síce trochu kratšie rameno, ale som zdravá,“ tvrdí Bartošová.

Zase playback?

1386894:gallery:true:false:true

Napriek tomu, že na galavečeri v Hudobnom divadle Karlín predviedla podivnú šou, nezvládala stáť na nohách, behala bosá a odspievala pesničku za 40-tisíc českých korún  na playback, trúfa si na Lucernu. Zatiaľ nie sú známe ani ceny lístkov, ale Iveta verí, že fanúšikov pritiahne. Bartošová viac o koncerte nehovorila. Nie je teda jasné, či bude opäť spievať na playback. Ale ako pred časom prezradil jej bývalý manažér Richard Dušák, zrejme by to naživo nezvládla zaspievať. „Iveta má ťažkosti s hlasom. Nechce riskovať a preto radšej spieva na playback. Navyše by pri pesničkách kvôli choreografii zrejme nevládala s dychom,“ prezradil Dušák.

Polepšila sa

V jednom se ale speváčka polepšila. Keď prisľúbi účasť na akcii, tak dorazí. Vyzerá to, že nemá peniaze a aby nemusela platiť penále za zazmluvnené vystúpenie, jej priateľ Josef Rychtář dohliada na to, aby se na akcii objavila. Máme sa teda pred Vianocami na čo tešiť!

Tri posledné pokusy o návrat

Iveta Bartošová si na galavečeri v Karlíne prevzala cenu Návrat roka. O comeback sa ale pokúšala už niekoľkokrát. Vystrelí teda decembrová Lucerna speváčku konečne opäť na výslnie?

Júl 2011

Na narodeninovej oslave hudobnej televízie Iveta dokázala, že pred publikom nestojí speváčka, ale psychicky zdeptaná osoba, ktorá sa ani neudrží na nohách. Pri spievaní pesničky "Heja, heja" sa ani netrafila na playback. V závere svojho nešťastného vystúpenia zakopla o reklamný putač.

November 2011

Iveta naživo. Už toto spojenie znelo desivo, ale skutočnú hrôzu priniesla až realita. Jej mecenáš Pavel Pásek ju pred davom fanúšikov vyzval, aby zaspievala svoj najväčší hit "Tři oříšky". Bartošová sa tým vydala na popravu. Len ťažko si pamätala text a potom vyzvala dav fanúšikov, aby to radšej odspieval za ňu.

Jún 2012

Ako hovorí sama speváčka, na Slovensku má druhý domov. Aj preto neváhala a prijala ponuku na zraze kamionistov. Na prvý pohľad Iveta vyzerala skvele, žiadna opuchnutá tvár alebo pomätené brblanie. Ale i tak nedokázala zaspievať a poučená z minulej skúsenosti využila playback.

Zdroj: blesk.cz

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Dušan Gabáni má na konte niekoľko ocenení.
Foto
Strach o športového moderátora: Populárneho Dušana Gabániho museli oživovať
Muž parkoval na mieste vyhradenom pre ZŤP, odmietol dychovú skúšku
Muž zaparkoval tam, kde nemal: Polícii kládol odpor! Sila, čo o ňom neskôr zistili
Measuring radiation with a modern digital handheld device
Stav radiácie na Slovensku: Takto sme dopadli my, čo iné krajiny Európy?
(ilustračné foto)
Rozruch v Rusku: Plánované útoky? Zásah bezpečnostnej služby
Andrej Danko mal v bratislavskej Dúbravke nehodu.
Polícia zverejnila VIDEO dopravnej nehody Andreja Danka
Neprajníci tvrdia, že to medzi dvojicou má škrípať.
Kríza? Hájek mal byť Belohorcovej NEVERNÝ, Zuzana pení: Teraz budem hovoriť ja!
Ilustračné foto
Zadržali dvoch mužov podozrivých zo špionáže: Sila, ako sa maskovali!
(ilustračné foto)
Mimoriadna dopravná kontrola: Odhalené priestupky a prekvapenie pri dychovej skúške!
Andrej Danko počas upratovania Dúbravky.
AktualizovanéFoto
Danko pri zametaní v Dúbravke ukázal zlomený zub: Polícia sa vyjadrila k zverejneniu kamerových záznamov
(ilustračné foto).
Vodiči, toto vás nepoteší: Uzáverou prejde až osem tunelov! Ide o frekventované úseky
Na snímke ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj
Zelenskyj sa obáva jadrovej hrozby: Slová o radiačnej katastrofe! Pripomenul Černobyľ
Žilinskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnej 14-ročnej Liliane Sabovej zo Žiliny.
Nevideli ste Lilianu? Po 14-ročnej Žilinčanke pátra polícia! Na tomto mieste ju videli naposledy