Utorok 19. 3.
Jozef
Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
23.08.2012 14:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Kam Eva Varholíková-Rezešová vlastne pred nehodou išla?!

Kam Eva vlastne išla, keď sa tragická nehoda odohrala, sme sa nedozvedeli. Podľa informácií Nového Času sú tri verzie, ktoré sa však od seba odlišujú.

1. Žúrka v Cannes

Jednou z verzií je, že sa ponáhľala na budapeštianske letisko, odkiaľ mala súkromným lietadlom odletieť do Cannes na „záťah“ so svojou švagrinou Evou Džodlovou a ich kamarátkami. Teóriu o dámskej jazde vo Francúzsku však jej švagriná poprela. „Nebudem sa k tomu vyjadrovať. Ale nie, nie je to pravda,“ povedala Novému Času manželka Júliusa Rezeša.

2. Rýchla cesta do Bratislavy

Druhou možnosťou tak ostáva, že Varholíková smerovala do hlavného mesta. Rezešovci si radšej vždy vybrali cestu cez našich južných susedov kvôli rýchlejšiemu presunu do metropoly Slovenska. „Vždy chodili cez Maďarsko, pretože tam je diaľnica až do Bratislavy,“ povedal blízky priateľ Varholíkovej. Slovenská cesta z Košíc do Bratislavy totiž nejde stále po autostráde. Rozhodnutie sadnúť za volant pod vplyvom alkoholu sa však stalo dcére Alexandra Rezeša osudným.

3. Oneskorená oslava narodenín

Poslednou teóriou je, že dcéra Alexandra Rezeša († 54) sadla za volant po oneskorenej narodeninovej párty. Eva mala totiž iba pár dní pred tragickou nehodou narodeniny a tak si mohli oslavu predĺžiť. To by vysvetľovalo aj dôvody, prečo bola za volantom v podnapitom stave. podľa maďarskej polície bola stredne opitá. Jej rozhodnutie ju však vyšlo poriadne draho: vyhasnuté štyri ľudské životy, hodiny strávené v policajnej cele a aj výčitky do konca života.

Kto je Eva Varholíková-Rezešová?

Eva Varholíková (rod. Rezešová) je dcérou Alexandra Rezeša († 53), ktorý šéfoval košickým VSŽ a radil sa medzi známych privatizátorov blízkych HZDS. V roku 1994 sa stal ministrom dopravy. Eva je zároveň sestrou košického veľkopodnikateľa Júliusa Rezeša (40). Keďže ide o krásnu ženu z bohatej rodiny, vždy ju sprevádzali škandály. Eva má za sebou skrachované manželstvo s bývalým hokejistom Jánom Varholíkom a nevydarený vzťah s podnikateľom Erikom Fischerom.

Z týchto vzťahov pochádzajú aj jej dve dcérky Alexandra a Ella. V roku 2010 sa sexi Eva objavovala v spoločnosti mladého priateľa Vlada, no ani táto láska jej nevydržala. V marci 2011 potvrdila, že má po svojom boku novú lásku, modela Tomáša Bakaja. Krátko nato médiá priniesli správu, že po Evinom boku sa objavuje svalnatý tridsiatnik Lukáš Trnovský, s ktorým sa po šesťmesačnej známosti v októbri 2011 zasnúbila. Svadbu však doteraz neohlásili.

Eva sa preslávila aj tým, že jej v roku 2010 ukradli auto Porsche Cayenne za 160-tisíc €. V roku 2011 sa Varholíková objavila na plese košickej smotánky v odvážnych šatách, ktoré odhaľovali veľkú časť jej dekoltu. Vtedy priznala, že má silikóny. Podľa obchodného registra figuruje ako spoločníčka firmy Revia, ktorá sa podľa predmetu činnosti zaoberá predajom tovaru, prenájmom nehnuteľností aj účtovníctvom.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Hniezda si stavajú na lampách, komínoch či iných vyvýšených plochách. Počet hniezdiacich bocianov v roku 2023: 1 456 ks
Váš Tip
Po desiatich rokoch sa na Slovensku deje medzinárodné sčítanie bocianov: Pomôcť vedcom môžete aj vy! Ako na to?
Close up of insurance agent and a couple going through terms of an agreement on a meeting in the office.
Centrálna banka po 17 rokoch zvýšila kľúčový úrok: Môže za to inflácia?
Elon Musk
Elon Musk opäť perlil: Obhajoval užívanie drogy, obavy investorov zmietol zo stola!
Ilustračné foto
Ničivý požiar rodinného domu: Strasie vás, čo ho malo spôsobiť! Možno to máte doma aj vy
Pohľad na stavbu zrútenej mostnej konštrukcie pri Iliašovciach.
Posun v prípade tragického pádu mosta na Spiši! Uznal súd statičku za vinnú?
Silhouettes of soldiers during Military Mission at dusk
Hranice zažívali boje znepriatelených skupín: Nálety a ťažké zbrane! Aká je situácia?
S Jánom Kubišom sa v relácii Včas rozprávala Benita Feketeová.
Prezidentský kandidát Ján Kubiš v relácii Včas: Slovensko nie je v medzinárodnej izolácii
Withdraw cash from an ATM.
Technická porucha: Z bankomatov sa ťahali obrovské množstvá peňazí! Spoločnosť ich zúfalo žiada späť
Konstantin a Aryna prežíval radostné spoločné chvíle.
Foto
Obrovský smútok svetovej dvojky: Prišla o životnú lásku († 42), zomrel hokejový reprezentant
(Ilustračná foto)
V regióne stúpol počet ochorení: Pribudlo mnoho pacientov! Zatvárali aj školy
ilustračné foto
Napätie na mori narastá: USA však nepoľavuje, svojho spojenca bude brániť!
(ilustračné foto).
Už je to tu: Na nočnej oblohe sa niečo deje! Potrvá to do konca marca a vidieť to aj na Slovensku