Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
22.08.2012 16:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Rezešová usmrtila pri nehode troch ľudí: Eva, títo pykali tiež!

Opitá dcéra nebohého veľkopodnikateľa Alexandra Rezeša (54) Eva Varholíková-Rezešová (35) je podozrivá zo spôsobenia nehody, pri ktorej zahynuli traja ľudia.

Varholíková-Rezešová spôsobila obrovskú tragédiu a žiaľ pozostalým, keď na maďarskej diaľnici pod vplyvom alkoholu narazila do fiatu, v ktorom zhoreli traja ľudia a jedna žena sa zranila. 35-ročná Eva v tom však nie je sama, navyše za smrteľnú nehodu, ktorú podľa predbežných zistení polície zapríčinila opitá, jej hrozí až 8-ročná basa.

Varholíková sa touto nehodou zaradila medzi ďalšie celebrity, ktoré svojím autom usmrtili človeka pri dopravnej nehode. Asi najviac prepieraná kauza za posledné dva roky bola nehoda speváčka Dary Rolins, ktorú pred vyše týždňom uznal súd za vinnú a dal jej trojročnú podmienku.

Medzi ďalších hriešnikov na cestách sa zaradil i bývalý moderátor Rasťo Žitný, ktorý si odpykáva trest v base od 18. apríla či Deana Horváthová-Jakubisková, ktorá stále čaká na verdikt súdu, v minulosti herec Marián Labuda, herec Števo Skrúcaný či Michal Martikán.

Deana Horváthová-Jakubisková (53)

1200230:article:true:false:true

Deana Horváthová Jakubisková (53) má tiež na svedomí ľudský život. Na kapote požičaného terénneho mercedesu, ktorý riadila, sa v októbri 2011 skončil život chodca († 62). V prípade tragickej autonehody ešte nepadlo konkrétne obvinenie, a tak Deane nezostáva nič iné, iba trpezlivo čakať, ako všetko dopadne.

Dara Rolins (39)

1368967:article:true:false:true

Speváčka nikdy nezabudne na 10. júl 2010,keď zrazila v pražskej Šárke motocyklistu Jindřicha Rotrekla († 63). Ten o pár hodín neskôr v nemocnici podľahol zraneniam. Od nehody uplynuli už dva roky. Speváčke hrozil trest 6 rokov basy. Dare nakoniec vymerali podmienečný trest odňatia slobody na 26 mesiacov s podmienkou na 36 mesiacov a odňatie vodičského oprávnenia na ďalších 36 mesiacov. Rozsudok ešte nie je právoplatný.

Rastislav Žitný (35)

1375743:article:true:false:true

Exmoderátor narazil 29. júna 2008 na Záhorí do rodiny na bicykloch. Haváriu neprežil päťročný Tomáško Žilavý. Žitný skončil s ťažkými zraneniami v nemocnici. Po pol roku od nehody sa podrobil výsluchu. Proces s exmoderátorom sa uzavrel 17. apríla, kedy bol Žitný odsúdený na dva roky natvrdo. Deň na to nastúpil do väzenia.

Marián Labuda (67)

1284872:article:true:false:true

Známy herec v novembri 2005 zrazil na diaľnici D1 dve ženy, ktoré boli na mieste mŕtve. Samy mali dopravnú nehodu a vydali sa po pomoc, no namiesto nej našli smrť. Labuda sa okamžite psychicky zrútil a bol pripravený prijať akýkoľvek trest. Od súdu v Ždiari nad Sázavou odchádzal s podmienečným trestom a zákazom šoférovania na 30 mesiacov.

Štefan Skrúcaný (52)

1375744:article:true:false:true

Zabávač usmrtil 11. júna 2004 na priechode pre chodcov v Považskej Bystrici 73-ročnú dôchodkyňu. On vyviazol bez zranení, išiel nedovolenou rýchlosťou a súd mu za zabitie vymeral podmienečný trest. Moderátor sa za tragédiu pozostalej rodine ospravedlnil a zaplatil pohreb dôchodkyne.

Michal Martikán (33)

1355919:article:true:false:true

Športovec zrazil v novembri 1997 pri obci Veľké Zálužie muža, ktorý neskôr v nemocnici na následky zranení zomrel. Vyšetrovanie dospelo k záveru, že Martikán išiel rýchlosťou výrazne nad 40 km/h. Bolo tiež zistené, že zabitý muž bol v čase nehody pod vplyvom alkoholu. Olympijského víťaza odsúdili na sedemmesačný podmienečný trest a zákaz vedenia motorového vozidla. Polícia neskôr zistila, že úspešný športovec jazdil ďalej aj bez vodičského preukazu. Od väzenia ho zachránila amnestia od vtedajšieho prezidenta republiky Rudolfa Schustera.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ilustračné foto
Dokedy nás bude trápiť mrazivé počasie? Slováci, pripravte sa: To vôbec nevyzerá dobre!
(ilustračné foto)
Chystáte sa do Amsterdamu? Dobre čítajte: Zavádzajú nové opatrenia
Foto
Slovenský hokejista v USA: Vodičák má vo vrecku, pozvánku do repre...
(ilustračná foto)
Smutné správy: Zomrel významný dopravný dizajnér († 93)! Pozrite sa, čo navrhol
Ondrej Rusnák (35)
Foto
Hokejový expert o Slafkovskom a MS: Na ľade si dobre rozumie s... Sledujte, čo povedal!
Ilustračné foto
Preskočilo jej? Žena prišla do banky s mŕtvolou! Odpadnete, keď zistíte, čo tam robila
(ilustračné foto)
Desivé varovanie z USA: Maskuje Čína tajné vojenské operácie?! Neuveríte, čo tvrdí šéf NASA
Spiš: Okrem Spišského hradu návštevníci vyhľadávajú Slovenský raj, ktorý ponúka aj atraktívne jazdy na koňoch.
Váš Tip
Na Spišskom hrade čaká turistov tento rok viacero noviniek: Uvidíte doteraz skryté zákutia a zažijete aj TOTO!
Ruský prezident Vladimir Putin.
Problémy v živote Putinovej exmanželky? Úrady zasiahli proti jej partnerovi! S týmto sa môžu rozlúčiť
Poľský prezident Andrzej Duda sa stretol s Donaldom Trumpom.
Foto
Súkromné stretnutie Trumpa a Dudu: Spoločná večera! O čom išlo?
Volodymyr Zelenskyj.
Slová, ktoré chcel Zelenskyj počuť: Ukrajina má dôvod na radosť! EÚ by im mala poskytnúť urgentnú pomoc
Ilustračné foto
Foto
Úrady vydali najvyššie varovanie: Tisíce ľudí evakuujú! Krajine hrozí NIČIVÝ jav