Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.08.2012 08:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Do šou o varení zatiahli Mojseja: Vedia v Markíze čo robia?!

Svoje karty totiž stavili na kontroverzného Košičana Braňa Mojseja (44), ktorý sa už onedlho objaví na ich obrazovkách doslova v hviezdnom čase.

Kedysi s manželkou Norou Mojsejovou (53) dokázali prilákať masy divákov, no časy ich najväčšej mediálnej slávy sú dávno preč, čo dokázala aj reality show podnikateľky z Pereša. Minulý rok totiž konkurenčná Jojka spustila Šéfku, ktorá sa však zaradila k prepadákom. To, či televízii zo Záhorskej Bystrice ich čudný ťah vyjde, je otázne.

Mojsej dobre vie, aké je to padnúť z výslnia a žiary reflektorov na dno mediálneho záujmu. Tam sa ocitol niekoľkokrát, no zdá sa, že kompetentným v Markíze to neprekáža. Problémového speváka sa totiž rozhodli opäť oprášiť a vyťahujú ho do svojej relácie Bez servítky. Mimoriadne obľúbená relácia o varení nikdy nepatrila k tým, ktoré by boli vulgárne či kontroverzné. Mojsej sa však na obrazovkách neštíti ničoho, a tak môžu diváci očakávať opäť spŕšku perál, ktoré sa z jeho úst valia ako na bežiacom páse. To, že predvedie svoje umenie v televízii, netajil ani samotný Braňo. „Ľudia ma uvidia v polohe, akú ešte nemali možnosť,“ prezradil Mojsej.

Čo sa však chystá predviesť svojim spoluhráčom, neprezradil. „Môžem však prezradiť aspoň dezert - bude to horiaci pomaranč utopený v tatranskom snehu,“ dodal spevák. Mojsej, ktorý je známy svojimi alkoholovými excesmi, však bude musieť odolať poriadnemu pokušeniu. V relácii totiž „chľast“ nikdy nechýbal a v prípade Košičana určite nepôjde len o nejaký štek.

Podľa informácií Nového Času sa má objaviť na obrazovke až deväť večerov, čo znamená, že mu televízia poskytla naozaj lukratívny čas a priestor na seberealizáciu. Mojsej má byť nasadený v okolí Televíznych novín, čo je najlepší vysielací čas a vtedy si ľudia isto televíziu zapnú. Bez servítky boli navyše zvyknutí pozerať,“ povedal zdroj z televízie

. Po tom, ako televízia zo Záhorskej Bystrice vyžmýkala všetky farmárske hviezdy, sa zdá, že im ostal iba Mojsej, ktorý však nie je vždy zárukou sledovanosti. „Tv Markíza neuvažuje o žiadnom formáte s Mojsejovcami. Braňo Mojsej bude iba hosťovať v jednej sérii Bez servítky,“ povedala Novému Času hovorkyňa televízie Oľga Dúbravská. Či prinesie Mojsej relácii úspech je však zatiaľ vo hviezdach.

Mojsej má toho za ušami až-až

V decembri 2009 ušiel košický spevák zo psychiatrie, kde sa liečil po alkoholickom záťahu. Podroboval sa kompletnej detoxikácii bez návštev a kontaktu s okolím. O rok nato skončil v liečebni znova. Mojsej zrejme musí každý rok priniesť nejaký škandál, pretože v auguste roku 2011 ho nahého odfotili s prostitútkami. Potom, ako na to prišla Nora, zdalo sa, že ich manželstvu je definitívny koniec. Ona mu však dala šancu. Poslednou galibou Braňa bolo šoférovanie pod vplyvom alkoholu v apríli tohto roku. Mal v sebe takmer tri promile a skončil v cele.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Ak nemôže otec, robí Sebastianovi navigátorku kamarátka Karin.
FotoVáš Tip
Z 11-ročného Sebastiana vyrastá hviezda rely: Toto sú najväčšie úspechy malého pretekára za volantom!
(ilustračné foto).
Nočný požiar vystrašil ľudí vo Výbornej pod Tatrami: Čo sa stalo na dvore domu?!
Foto
Legenda futbalového Slovana vymenil loptu za prácu v kuchyni: Radšej budem čistiť zemiaky ako...
Riaditeľ RTVS Ľ. Machaj by po rozdelení prišiel o svoju stoličku.
Vláda rozhoduje o osude RTVS: Zásadná vec zostala, príde Machaj o stoličku riaditeľa?
Vlkolínec
Obyvatelia Vlkolínca už sú ZÚFALÍ: Sme ako opice v zoo, bodaj by sa na nás zabudlo!
Bojový dron
Poplach v Rusku: Smolenská oblasť pod paľbou! Na TOTO sa nepriatelia mali zamerať
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu.
Izrael ďakuje USA: Silný odkaz pre všetkých našich nepriateľov!
Foto
Dobitý Mikle sa pomaly hlási do práce. Hokejista Žabka ešte nie je obvinený: Prečo sa vyšetrovanie vlečie?
Postojíte si v kolónach (ilustračné foto).
Bratislavčania, pripravte si nervy: Na cestách sa zdržíte
Manželia svoje ratolesti nadovšetko milovali. Žiaľ, po krutej rane osudu zostal Vlado na deti sám.
Foto
Po tragickej smrti Evy († 34) ostal Vlado sám s troma deťmi: Prišli o mamu, stratia aj bývanie?
Americký prezident a prezidentský kandidát Joe Biden.
Biden tvrdí, že Rusom sa na Ukrajine darí: Okamžite začal konať!
(ilustračné foto)
Pláž v Chorvátsku s nebezpečným TAJOMSTVOM: Dovolenkári o tom netušia, domáci ZÚRIA!