Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.08.2012 16:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Sisa Sklovská o manželovi: Juraj má rád pekné ženy!

Žiarivé úsmevy, tmavohnedé opálenie, dokonalé outfity, drahé šperky... Tomu sa hovorí splynutie duší.

Speváčka Sisa Lelkes-Sklovská a Juraj Lelkes (60) sú stredobodom pozornosti, kamkoľvek prídu. A oni si to očividne užívajú. Aký je život páru, ktorý mnohým pripomína nemeckých milionárov Geissenovcov, známych z televíznej šou? Čo ich dalo dokopy? A čo si myslia o svojich neprajníkoch?

Ako sa zmenil váš život po tom, ako ste sa stali manželkou Juraja Lelkesa? Ako začínate deň?
Prvé, čo urobím ráno, je, že uvarím manželovi kávu. Pri jeho životnom štýle top managera som sa totiž aj ja naučila inému, zdravšiemu životnému rytmu. Umelci žijú najmä v noci a cez deň spia. Tak to bolo aj u mňa, ale musela som sa Jurajovi prispôsobiť. On sa mne nemohol, inak by asi prestal pracovať.

Predtým ste mali štyri vážne vzťahy, no ani v jednom vám nezazneli svadobné zvony. V čom sa Juraj líšil od vašich predchádzajúcich partnerov?
Priznal sa mi, že som ho zaujala už v roku 2002, keď ma počul spievať a rozmýšľal, komu tak môžem patriť. Vtedy som ho však ešte vôbec nepoznala. Až v roku 2005 som spievala na otvorení budovy jeho poisťovne, kde je generálnym riaditeľom – tam sme sa zoznámili, padli sme si do oka a vymenili si telefónne čísla. Odvtedy sme sa niekoľkokrát stretli a skočili na obed. Išlo o veľmi príjemné stretnutia, keďže Juraj je veľmi sčítaný, spoločenský a vždy sa je s ním o čom rozprávať. Boli sme si sympatickí a iskrilo to medzi nami, lenže obaja sme boli zadaní. Medzitým sme sa ešte niekoľkokrát videli na spoločenských akciách, kde som spievala. Až prišiel rok 2010. Stretli sme sa a už sme spolu zostali. V partnerstve je veľmi dôležité, aby si partneri navzájom priali úspech. Zažila som vzťahy, kde mi to nebolo dopriate, ale skôr vyčítané a závidené. Juraj mi úspech veľmi praje a z každého sa spolu so mnou úprimne a zo srdca teší.

Hovorí sa, že ženy si zvyknú vyberať partnerov podľa toho, aký je ich otec.  Platí to aj vo vašom prípade?
Keď som Juraja prvýkrát priviedla domov, otec sa ho opýtal: A kde si sa ty schovával toľké roky? Fantasticky si rozumeli. Môj otec bol chodiaca encyklopédia a Juraj je to isté. Vedeli sa otvorene a žoviálne baviť na každú tému, otec mal Juraja veľmi rád. Trápilo ho, že Juraj nevstúpil do môjho života skôr. Ale všetko tak bolo nastavené, hlavne, že je tu, to je dôležité. Juraj mu je podobný v tom, že je veľmi sčítaný, spoločenský, rád sa baví, má rád ľudí a hlavne mňa. Otec dokonca hovoril, že preto vydržal na svete tak dlho, lebo bol nešťastný a smutný, že som stále sama a nenašiel sa v mojom živote ten správny muž. Poznal všetkých mojich priateľov, ktorých akceptoval. Ale vždy mi povedal, že to nie je ten pravý.

1149731:fullwidth:true:true:true

Materiálne ste veľmi dobre zabezpečení, potomka však už asi nesplodíte. Nie je vám ľúto, že ste prepočuli hlas prírody a nevyskúšali si materstvo?
Na to musia byť dvaja. A ten druhý, ten pravý chýbal. Na druhej strane som aj toľko pracovala a cestovala, že ani by to v podstate nebolo možné. Keby som mala byť matkou, chcela by som byť dobrou matkou a venovať mu, čo najviac času. V mojom predošlom živote som si to nevedela dosť dobre predstaviť.

S Jurajom ste obaja spoločenské živly. Nekazí to manželovi imidž úspešného biznismena, ktorý by mal byť od rána do večera zavretý v kancelárii?
Keby bol môj muž od rána do večera zavretý v kancelárii, čo aj je, a potom by so mnou nikam nechodil, nebol by mojím manželom. Cez deň je prísny generálny riaditeľ, ale večer sa mení na milujúceho manžela a super parťáka.

Ľudia vás často porovnávajú s nemeckými boháčmi Geissenovcami. Ako na to reagujete?
Smejeme sa na tom a všetky tie pripomienky berieme s humorom. Ináč sa to asi ani vnímať nedá. Máme však od nich poriadne ďaleko, hlavne, čo sa týka ich priemernej inteligenice a divného správania.

Na prvé výročie svadby ste dostali od manžela smaragdový prsteň. Potrpíte si na luxusné kúsky?
Nemusím ich mať. Nie som zaťažená na luxusné šperky. Obyčajná bižutéria je často krajšia a efektnejšia, ako sú drahé kovy a drahokamy. Nikdy by som mu nepovedala, že chcem taký darček. Bolo to v Jurajovej réžii a nečakala som, že dostanem taký prsteň.

Juraj sa v spoločnosti správa ako žoviálny excentrik, ktorý si aj rád zaflirtuje. Nežiarlite?
Ako to viete? (Smiech) Viem, že je taký a zvykla som si na to. Má rád pekné ženy a jednoducho je k nim veľmi otvorený a priateľský. Páči sa mi, že je medzi ženským pokolením populárny. Stáva sa to však aj opačne. Pýtajú sa ho, či na mňa nežiarli. Ževraj ako pes! Ale na druhej strane je veľmi pyšný a cíti sa ako páv, keď sa za mnou muži otáčajú a dostávam od nich komplimenty.

Na akciách s manželom vždy vytŕčate z davu práve pútavými outfitmi a odvážnym stylingom. Okrem nadšených sympatizantov, ktorí vám lichotia, sa určite nájdu aj ironickí závistlivci. Pociťujete to?
Niekedy sa o nás niečo zaujímavé dočítame v príspevkoch na internete. Tí ľudia, ktorí tieto príspevky píšu, musia byť veľmi nešťastní. Asi majú osobné problémy, nemajú čo robiť, závidia a potrebujú sa vybúriť. Tak sa vybúria na nás. Je mi ich úprimne ľúto. Nech si vyskúšajú náš život, keď si dovoľujú tak kritzizovať. Nech sa postavia na javisko pred milióny ľudí doma a v zahraničí a zaspievajú operu, alebo nech dokážu doviesť poisťovňu, ktorá vznikla na „zelenej lúke“ do úspešného konca a zastávať post riaditeľa, ktorý má pod sebou 1200 zamestnancov. Nikto im v tom nebráni. Mali viac študovať, viac sa o seba starať a stále na sebe pracovať. Keďže to nerobili, tak sedia za počítačom a nevedia, čo od závisti urobiť.

Máte veľa pracovných príležitostí a často spievate na akciách, kde to žije. Neodhovára vás Juraj, odkedy ste jeho manželkou, aby ste brali menej kšeftov?
Rada pomáham ľuďom a robím veľa benefícií ako matka Tereza. Mám síce energie na rozdávanie, ale bolo to príliš vyčerpávajúce. Juraj mi povedal, aby som to eliminovala, že nemôžem robiť toľko vecí a rozdávať sa na všetky strany. Má na to takú krásnu vetu: „Nežite život iných ľudí, žite svoj život.“ Ubrala som teda, a mal pravdu, lebo už to bolo veľmi vyčerpávajúce.

1262156:fullwidth:true:true:true

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Opitý vodič sa zranil pri náraze vozidla do stĺpa v Prešove.
Foto
Opitý vodič to napálil rovno do stĺpa! Nenormálne, koľko nafúkal: FOTO z nehody
Útok ruskej armády na mesto Dnipro.
Foto
Strašné následky po útoku ruskej armády: Medzi obeťami je aj dieťa! Zelenskyj sa vyjadril k nešťastiu
Alexej Navaľnyj († 47)
Zadržali podozrivých z útoku na ruského opozičníka: Bol blízkym spojencom Navaľného († 47)
(ilustračné foto)
Slováci, pozerajte na oblohu! Uvidíte tam niečo nezvyčajné
(ilustračné foto)
Zúrivý pes v Čechách napadol seniorku: Prišla o nohu, bojuje o život!
Spišský hrad, Slovensko.
Komplikácie s obnovou Spišského hradu: Rekonštrukcia natrafila na ďalší problém
(ilustračné foto).
Letecké spoločnosti reagujú na vyostrený konflikt medzi Izraelom a Iránom: Čo sa mení?
(ilustračné foto)
Idem si po alebo pre vodu? Správna možnosť je len jedna! Vždy sa používa táto predložka
Bombardér B-1 Lancer (ilustračné foto).
Pád strategického bombardéra má tragickú dohru: Rusko informovalo o úmrtí, pátranie ďalej pokračuje
ilustračné foto
Irán pod zúrivou paľbou Izraela: Zasiahli výbuchy aj jadrové zariadenia?!
(ilustračné foto)
Pozor! Čierny kašeľ úraduje v tomto kraji: Čísla stúpajú, buďte opatrní
Foto
Pôvabná dcéra Pavla Nedvěda sa pochválila: Otec a mama opäť spolu!