Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
10.08.2012 14:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Šokujúci rozhovor s Rážom: Rytmus je vyčúraný chlap!

Spevák Jožo Ráž (57) sa asi načisto zbláznil. Z ničoho nič sa začal obúvať do čínskej menšiny a rapera Patrika Rytmusa Vrbovského (35).

Od dnešného dňa sa zrejme musia mať obyvatelia najľudnatejšej krajiny na pozore. Ráž je totiž v prípade ich invázie, ktorú predpovedá, pripravený vytiahnuť zbrane najsilnejšieho kalibru - a to doslova. „Keď sem dorazí táto ázijská vlna, tak prvých štyridsaťpäť Číňanov odbachnem,“ povedal bez okolkov Ráž. Suchú nitku nenechal ani na Rytmusovi, ktorého nazval „vyčúraným“ chlapom, ktorý si podľa neho lacným spôsobom dobýva popularitu.

Ráž je odjakživa považovaný za rebelanta s drsnými názormi na život aj spoločenskú situáciu. Tentoraz však poriadne prestrelil aj on a českému časopisu Instinkt poskytol najdrsnejší rozhovor vo svojej kariére. Vyhrážky a slovné útoky takmer na každého, kto Rážovi prišiel pod ruku - tak vyzerá jeho najnovšie interview.

„Nie som žiadny rasista, ale Číňanov sa bojím, je ich strašne veľa. Preto mám doma dve pištole,“ začal spevák nevinne svoju odpoveď. Jeho vyjadrenia sa však stupňovali a svojou drsnou otvorenosťou šokoval nielen svojich fanúšikov, ale zrejme aj samotného redaktora. „Keď sem dorazí táto ázijská vlna, tak prvých štyridsaťpäť Číňanov odbachnem a posledné tri náboje si nechám pre seba a svoju rodinu,“ povedal bez okolkov Ráž.

Svoje slovné útoky potom nasmeroval aj na slovenskú hudobnú scénu, čo si najviac odniesol raper Rytmus. Tomu naložil ako ešte nikdy predtým, a tak sa v šoubiznise črtá ďalšia vojna medzi známymi osobnosťami. „Rytmus je obyčajný vyčúraný chlap. Spievať dookola slová ako j...ť a k...t by som tiež dokázal, ale bolo by to pod moju úroveň. On však žiadnu úroveň nemá, takže si týmto lacným spôsobom dobýva popularitu, pretože dobre vie, že vždy sa nájde dosť sprostých ľudí, ktorým sa to bude páčiť,“ prezradil svoj názor na rapera frontman Elánu.

Ráž sa síce najskôr pasuje do úlohy antirasistu, no z jeho slov je jasné, že Čínu tak skoro nenavštívi a duet s Vrbovským neprichádza do úvahy. Aj keď spevák patrí medzi najväčšie hudobné legendy na Slovensku, tentoraz to svojimi vyjadreniami poriadne prepískol.

1295162:fullwidth:true:true:true

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




(ilustr. foto)
Neuveriteľný nález v Lešti z obdobia II. svetovej vojny: Čo s nimi teraz bude?!
Ilustračné foto.
Trpíte bolesťou chrbta? Môže ísť o VÁŽNE ochorenie! Kedy treba okamžite vyhľadať POMOC
Ilustračné foto
Ukrajina zverejnila počet nezvestných: To číslo trhá srdce! Smutné slová Kyjeva
Zarážajúci moment zo Španielska: Fanúšik požiadal hráča o dres, ten si vypýtal peniaze!
Americká vlajka a čínska vlajka (ilustračná fotografia).
Veľký krok medzi USA a Čínou: Stalo sa to po vyše roku! Ako dopadol rozhovor ministrov?
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Zelenskyj pristúpil k razantnému kroku: Vyvolal vlnu rozhorčenia! Čaká Ukrajinu ďalšia mobilizácia?
Predseda Súdnej rady SR Ján Mazák
Aktualizované
Je rozhodnuté: Mazáka odvolali z funkcie predsedu Súdnej rady SR
Národná rada Slovenskej republiky.
Poslanci zvolili nového člena Súdnej rady SR: Stal sa ním tento muž
Siamské dvojičky Daisy a Violet Hiltonové.
Krutý osud siamských dvojičiek: Violet žila s mŕtvou sestrou niekoľko dní! Matka ich predala a... Trpké detaily ich života
Osemdesiat hasičov a dobrovoľníkov zasahovali na zámku.
FotoVáš Tip
Poplach v centre Zvolena: Na zámku zasahovalo osemdesiat hasičov a dobrovoľníkov!
Predseda Súdnej rady SR Ján Mazák
Súdna rada rokuje o odvolaní Mazáka: Ten zo zasadnutia odišiel, čo je za tým?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Putin hovorí o katastrofálnych následkoch: Stretol sa s prezidentom Iránu a... Takto to dopadlo!