Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
27.07.2012 08:30 | Správy | Domáce správy

Otec Veroniky († 11) o jej vrahovi: Dalo sa čakať, že zasa niečo vyvedie

Ivičič sa podľa otca zavraždenej Veroniky dostal na slobodu po 7,5 roku v októbri 2011. Nový skutok vraha jeho dcéry ho neprekvapil. „Dalo sa to čakať,“ povedal.

Opäť je za mrežami! Vraha školáčky Veroniky († 11) Lukáša Ivičiča (23) vyšetrovateľ obvinil z vydierania Sone (27) z Vysokej pri Morave. Sudca včera rozhodol o jeho väzobnom stíhaní, na čo podal sťažnosť.

Soňa išla v utorok ráno na bicykli po cyklotrase pri Devínskej Novej Vsi. Z kríkov k nej vyskočil mladík so zbraňou v ruke a vyhrážal sa jej. Mladá žena tvrdí, že chcel od nej sex. V tej chvíli mala doslova šťastie z neba. Na málo frekventovenej ceste sa objavilo auto. Mladík sa zľakol, sadol na bicykel a dal sa na útek. Na smrť vystrašená Soňa posádke vozidla vyrozprávala, čo sa stalo. Privolaní policajti útočníka zlapali. „Obvinený je z vydierania,“ povedala pre Nový Čas bratislavská krajská policajná hovorkyňa Petra Hrášková. Sudca rozhodol o jeho väzobnom stíhaní, voči čomu podal sťažnosť. Útočiacim mladíkom bol Lukáš Ivičič, ktorý patrí medzi najmladších slovenských vrahov, vraždil už ako 15-ročný! Mal v ruke plynovú pištoľ a preto ho vyšetrovateľ neobvinil aj z nedovoleného ozbrojovania.


Juraja, otca zavraždenej Veroniky, správanie Ivičiča neprekvapilo. „Je to človek, aký je,“ vyjadril sa. O tom, že sa vrah jeho dcéry dostal v októbri 2011 na slobodu, vedel. „Nestretol som sa s ním a ani nechcem,“ uviedol. Neskrýval rozhorčenie nad našou justíciou. „Za iné trestné činy dostávajú páchatelia vyššie tresty ako za vraždu mojej dcéry. Trest 7,5 roka je zúfalo malý, podľa mňa mal dostať doživotie a zaslúžil by si aj trest smrti. Z mojej dcéry chcel na súde spraviť prostitútku a narkomanku,“ povedal.

Vražda pri GuláškeIvičičov hrozný čin pri seneckom jazere Guláška sa beštiálnosťou mnohým vryl do pamäti. V osudný aprílový deň sa Veronika ešte len 15-ročnému chlapcovi posmievala pre jeho vlasy. Potom mu dala facku a povedala, že s ním nechce chodiť. Obaja skákali na betónových kvádroch. „Veronika spadla a udrela si hlavu, začala jej tiecť krv a ‚chrapčala‘,“ priznal najskôr Ivičič, ktorý sa jej zranenia zľakol. „Natiahol som jej na hlavu kapucňu a hodil som na ňu kus betónu, ktorý som potom zahodil do jazera,“ priznal Lukáš pri prvej výpovedi. Potom stiahol Veronike nohavice a podľa jeho slov nad ňou onanoval. Výpoveď niekoľkokrát zmenil. Súd ho poslal do basy na 7,5 roka.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


passing a truck
Poľskí poľnohospodári zúria! Blokujú hraničné priechody: Vláde posielajú jasný odkaz
Slovenskí hokejisti absolvovali ďalší prípravný duel pred MS v Česku.
Foto
Víťazná šnúra sa skončila: Slovenskí hokejisti vysoko podľahli Nemecku
Na archívnej snímke z 12. marca 2024 poľský premiér Donald Tusk.
Poľský premiér predpovedá: Najbližšie týždne môžu rozhodnúť vojnu na Ukrajine
Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr.
Foto
Fenomenálny Jaromír Jágr neprestáva udivovať: V českej baráži prepísal svetový rekord!
Airplane cabin during flight. Shallow DOF, selective focus.
HOROR na palube lietadla! Tehotná žena netušila, že jej manžel zomiera: Smutný záver
Klimatická zmena je veľký problém ľudstva (ilustračná fotografia).
Nádrže s vodou v Barcelone sú poloprázdne: Krajina bije na poplach, chcú zabrániť najhoršiemu
Tragický prípad Émila († 2) vyvoláva mnoho otázok.
Smrť malého Émila († 2) šokovala krajinu: Vynárajú sa ďalšie otázky! Mrazivé, ako mohlo dôjsť k tragédii
Hasiči zasahujú po utorňajšom požiari historickej budovy burzy v centre dánskej metropoly Kodaň v stredu 17. apríla 2024.
Foto
Najhoršie obavy sa naplnili: Historická budova v Kodani sa rúca, pozrite si FOTO
Legendárny britský prírodovedec a moderátor David Attenborough.
Foto
Na záchranu planéty máme POSLEDNÚ šancu! Prírodovedec to videl na vlastné oči: Desivé svedectvo
Na snímke šarvátka hokejistov Slovenska (modré dresy) a Švajčiarska (biele dresy) pred striedačkou Slovenska v prípravnom zápase na májový svetový šampionát Slovensko - Švajčiarsko v Humennom.
Nemecko - Slovensko ONLINE: Sledujte prípravný hokejový zápas pred MS
Na snímke poslanec Národnej rady SR Peter Kotlár (SNS)
Finančná správa si posvieti na MOMky: Kotlár má vážne podozrenie, že počas pandémie sa niečo zanedbalo
Medzi Izraelom a Iránom je napätá situáacia (ilustračná fotografia).
V hre sú jadrové zbrane! Irán sa vyhráža Izraelu: Hrozné, čo majú v pláne urobiť