Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
13.07.2012 08:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Nela z Hotela Paradise čelí obvineniam: Vyhrala podvodom?

Výhru ešte ani nedostala a už sa na víťazku Nelu Slovákovú (22) valia obvinenia z podvodu! 

Objavili sa informácie, že súťažiaca Hotela Paradise získala rozprávkovú výhru 50 000 eur na základe zmanipulovaných výsledkov. A za tým, že sa drsná blondínka aj napriek dvom vypadnutiam do hry opäť vrátila, majú byť podozrivé vzťahy s vplyvnou členkou česko-slovenského štábu Šárkou Šedivou, s ktorou sa ostrá blondínka počas súťaže zblížila. Práve tá mala Nele zaručiť účasť vo finále aj celkové víťazstvo.


Informácie o nadštandardných vzťahoch v Hoteli Paradise kolujú medzi štábom, ale aj súťažiacimi. O členke štábu sa zmieňuje aj český portál Super.cz, ktorý však jej meno nezverejnil. ,,Pretože o tomto vedelo dosť ľudí, prišla informácia tiež k súťažiacim, a preto už pri semifinále veľká väčšina z nich tušila, že víťazstvo je pripravené práve pre Nelu. Bohužiaľ sú viazaní zmluvou a nikto nemôže nič hovoriť. Dostali by pokutu,“ prezradil portálu Super.cz nemenovaný člen štábu. Blondínka sa však bráni, že ona nebola jediná, kto mal nadštandardné vzťahy so štábom.


„Je to úplná hlúposť! Práve preto, že ja, Rocky a Nikola sme tam boli zavretí celé tri mesiace, nikam sme nesmeli a nikto skoro nemohol k nám. Občas nás vytiahli, aby nás podporili a aby sme sa mohli porozprávať s niekým objektívnym. Ale túto podporu som nemala iba ja. Mali ju všetci! Najväčšiu, samozrejme, my traja,“ povedala Novému Času Nela, ktorá si myslí, že za všetkým stojí neúspešný finalista Viktor.


„On mi to povedal rovno do očí, že som to vyhrala podvodom. Ale aj on tam mal niekoho, s kým sa chodil rozprávať. Okrem toho, aj ja som počula, že to mal dohodnuté s operátormi. Jemu je ľúto, že prehral. Preto mu neostáva nič iné, len vyhlasovať toto. Takže on je úplne v ,prdeli! kontruje Nela. Blondínka sa spolieha, že ju podrží televízia JOJ, ktorá podvod v súťaži popiera.


,,Akékoľvek manipulovanie výsledkov reality show Hotel Paradise vylučujeme, SMS hlasovanie divákov a vyhodnotenie jeho výsledkov prebehlo pod dohľadom notárky,“ povedala Novému Času PR manažérka TV JOJ Perla Žinčíková. Nelu však obviňujú aj súťažiaci. „Tak toto, hm, nikto sme to nevedeli... som v šoku,“ posmešne reagovala na sociálnej sieti Zuzana Plačková.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Julija Navaľná, vdova po ruskom opozičnom politikovi Alexejovi Navaľnom, prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií 19. apríla 2024 v nemeckom Gmund am Tegernsee.
Obrovská pocta: Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií, slová do boja
Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!