Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.07.2012 16:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Exfarmárka Štefánia: Dcéra mi zakázala vrátiť sa do domu!

Po ročnej pauze pripravuje televízia JOJ už tretiu sériu reality show Farmár hľadá ženu. Ako sme videli, osudy jej účastníkov sa nekončia vždy len happyendom.

Návrat zo súťažnej farmy od Pavla z Drahoviec mal pre vždy optimistickú farmárku Štefániu (55) trpkú príchuť. Veselá esbéeskárka, ktorej nikto nepovie ináč ako Stivi, zostala po príchode domov šokovaná. Dcéra Jana (25), ktorá sa tiež zúčastnila na reality show, len u iného farmára, ju vyhodila zo spoločného domu. „Už takmer rok sa nesmiem vrátiť naspäť domov na náš rodinný ranč...“ sťažuje sa Štefánia.

Nevydarené manželstvo

Dôvodom rodinnej roztržky má byť jej tretí exmanžel Marián (41). „O 14 rokov mladšieho muža mi našli dcéry na inzerát. Po šiestich rokoch spolužitia sme sa na moju 50-ku vzali. A to bola to neuveriteľne veľká chyba. Nikto mi doteraz nedokáže vysvetliť, ako sa Marián dokázal v priebehu 24 hodín tak zmeniť. Už dve hodiny po svadbe mi začal vykrikovať, nech na neho napíšem dom, ináč v ňom nepohne ani prstom,“ hovorí o psychickom terore, ktorý vydržala pol roka a potom sa rozviedla.

Hoci ich manželstvo rozviedol súd, Marián od Štefánie akoby ani nikdy neodišiel. „Keď si uvedomil, že urobil chybu, začal sekať dobrotu a bol taký, ako predtým...“ Zostali spolu. „Bol odo mňa mladší a mala som sa pre koho udržiavať. Navyše, perfektne sme si rozumeli aj po sexuálnej stránke, čo nás asi ako jediné naďalej držalo,“ vysvetľuje Štefánia. Päť rokov bývali naďalej s Mariánom a s dcérou Janou v dome v Sládkovičove. Dcéra mala nesplnený sen - kúpiť si ranč. „A tým sa to všetko začalo. Našli sme si krásny ranč v Čótfe, okres Dunajská Streda. Marián, samozrejme, hneď doletel za nami a do všetkého negatívne zasahoval.“ Hádky s exmanželom boli na dennom poriadku. „Každý deň sme po sebe kričali, bola som psychicky hotová a chcela som to skončiť obesením,“ spomína Štefka.

Predala dom

Idylka na novom ranči sa teda nekonala, nervozita medzi Štefániou, exmanželom a dcérou narastala. V takomto rozpoložení sa obidve prihlásili vlani do šou Farmár hľadá ženu a odišli k svojim televíznym farmárom.

Keď sa nakrúcanie skončilo, šokovaná Štefánia zistila, že sa nemá kam vrátiť. Dcéra ju už na svojej farme nechcela. „Pritom keď mala Jana problémy so splácaním úveru za ranč, predala som náš dom v Sládkovičove, aby som jej pomohla. Boli sme dohodnuté, že budem ťarcha na dome a tak tam aj dožijem... Lenže po návrate z nakrúcania mi Jana povedala, že nesmiem prísť naspäť na ranč, pokiaľ tam bude môj exmanžel Marián,“ rozhorčuje sa. Dcéra už nebola zvedavá na ich večné hádky, ale nevlastného otca na ranči nechala.

Chce sa súdiť

„Žasnem, čo vlastná matka povie na vlastnú dcéru. Nie je to pravda. Mama odišla z ranča ešte pred Farmárom. Nikoho som nevyhodila. Chcela som len, aby si už konečne urobila poriadok v živote a zbavila sa toho darmožráča,“ reaguje na obvinenia Jana. „Kvôli psychickému teroru jej exmanžela som za tri mesiace schudla 27 kíl a odpadávala som,“ bráni sa dcéra, ktorá sa nakoniec zbavila aj nechceného otčima Mariána. „Mama je dobrý človek, len si zničila život s manželom...“

Štefánia však poníženie, ktoré jej dcéra pripravila, nemieni nechať len tak. Tvrdí, že Jana musí vyplatiť svoje tri sestry, lebo aj ony mali nárok na peniaze z predaného domu v Sládkovičove. Jana si zasa myslí, že jej nedlhuje nič, lebo ju na farme dva roky zadarmo živila. „Sme si kvit,“ tvrdí rozhodne. Štefánia sa poradila s právnikom a celú vec chce riešiť právnou cestou. „Pre seba nechcem nič, ale ona musí vyplatiť svojich súrodencov, ktorí na to majú nárok. Mám štyri deti a všetky majú právo na rovný diel. Nerobila som len na jednu dcéru,“ dodáva Štefánia, ktorá našla útočisko u svojej štvrtej dcéry Marienky v bratislavskej Dúbravke. K dcére Jane si hľadá cestu, ale či sa jej to cez „nešťastný“ ranč podarí, je otázne.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Polícia hľadá svedkov nehody, pri ktorej sa zranila 72-ročná chodkyňa.
Foto
Vodička v Banskej Bystrici zrazila chodkyňu: Skončila v nemocnici! Polícia prosí verejnosť o pomoc
Ilustračné foto
Nové detaily o podvodnej stránke, ktorá sa vydávala za zbierku pre Ukrajinu: Sila, čo prezradila polícia
(ilustračné foto)
Festival sa zmenil na nočnú moru: Stovky nakazených! Vypuknutie epidémie?
(ilustračné foto)
Z lietadla plného ľudí sa odrazu začalo dymiť! Takto to dopadlo
V okolí obce Košická Belá zaznamenali pohyb medveďa.
Foto
Medveďa spozorovali pri ďalšej obci na Slovensku: Polícia vyzýva obyvateľov! Kde šelmu videli?
ÚS preskúma ústavnosť núdzového stavu, dostal dve podania (ilustračné foto).
Aktualizované
Ústavný súd si posvieti na zmeny zákona ešte z minulého roka! O čo ide?
Tehotná žena potrebovala pomoc. (Ilustračné foto)
Váš Tip
Hrozivý pohľad na tehotnú ženu v Bratislave: Okoloidúci museli privolať políciu!
(ilustračné foto)
Poslanec mal udrieť svojho kolegu: Suspendovali ho! Podajú trestné oznámenie?
Manželia vedia, že príde koniec.
Foto
Martina sa stará o smrteľne chorého manžela: Pred eutanáziou zistili, že čakajú bábätko
V Kolároviciach sa prevrátil muž s traktorom
Foto
Mrazivé FOTO nešťastia pri Bytči: Muž sa prevrátil s traktorom a UVIAZOL pod ním! Zasahovať musel vrtuľník
Danko je zamilovaný do blondínky, ktorá je o 23 rokov mladšia.
Danko o zákone o neziskových organizáciách: Verím, že nás Smer aj Hlas v tomto podporia
Minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Richard Takáč
Takáč o vyplácaní priamych platieb farmárom: Dostanú ich aj po 30. júni