Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.06.2012 16:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Bitka o Tonka! Hviezdu Jojky chce aj konkurencia z Markízy

Po tom, čo sa moderátor Markízy Vilo Rozboril (45) začal zaujímať o skromného Tonka (28) a jeho rodinu, vypukla televízna vojna.

Odborník na sny mu chce totiž pomôcť v relácii Modré z neba. Mladý muž z Hlohovca má však zmluvu s konkurenčnou televíziou JOJ. Jeho kariéra na obrazovkách odštartovala vo formáte Mama, ožeň ma, no skutočný ošiaľ okolo neho sa spustil v kontroverznej šou Extrémne rodiny. V prospech ktorej strany sa napokon táto bitka skončí?


Tonko, jeho mama Iveta a nevlastný otec Anton priniesli Jojke fantastické čísla sledovanosti. A už aj konkurencia si uvedomila, že z úprimného jednoduchého chlapca z Hlohovca sa stal novodobý fenomén. So skromným životom, akým Tonko žije, sa mu rozhodol pomôcť i Vilo Rozboril.

„Vzhľadom na to, že nám prišlo množstvo mailov v súvislosti s pomocou Tonkovi a jeho rodine, lebo ľudia mali pocit, že ich vykreslenie nebolo najobjektívnejšie, zvažujeme túto možnosť,“ potvrdil Novému Času Rozboril, ktorý si vo svojom vyjadrení neodpustil uštipačnú poznámku na konkurenciu. A následne ešte dodal: „Dovoľte mi nebyť konkrétnejší, pretože sa držíme hesla - pekný na Modrom z neba je moment prekvapenia.


Tonko však nateraz „patrí“ televízii na Kolibe, s ktorou je papierovo viazaný. „Zmluvné vzťahy nekomentujeme,“ reagovala PR manažérka Jojky Perla Žinčíková na otázku, dokedy im bude dobráčisko z Hlohovca upísaný. To, či by mu povolili účinkovať v projekte konkurenčnej televízie, je zatiaľ vo hviezdach. Kompetentní sa totiž vyjadrili značne diplomaticky. „K tejto otázke je zatiaľ predčasné vyjadrovať sa,“ dodala Žinčíková. Faktom však je, že o Tonka sa strhol mediálny boj a nič na náhodu nechce nechať ani druhá strana. Keď Nový Čas zisťoval, či mu Jojka neplánuje nejakým spôsobom pomôcť, prišlo jasné stanovisko.


„Pomáhať ľuďom, ktorí to naozaj potrebujú, nepovažujeme za biznis, a tak sme už mnohokrát pomohli účinkujúcim z našich relácií bez toho, aby sme to za každú cenu medializovali a prezentovali na obrazovke,“ povedala Žinčíková a dodala: „Navyše sme aktívni v našej vlastnej Nadácii TV JOJ, prostredníctvom ktorej bez zbytočnej medializácie pomáhame tam, kde je pomoc potrebná.“ Akej pomoci sa napokon Tonko dočká a hlavne z ktorej strany, je otázka zrejme niekoľkých týždňov či mesiacov. Uvidíme teda, akú dohru ešte vojna televízií bude mať.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!