Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.06.2012 12:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Tehotná Parišková vo Farmárovi skončila: Z čoho bude žiť?

Tretej sérii dala k. o.! Jojkárska hviezda Aneta Sedlmair-Parišková (39) nebude moderovať tretiu sériu šou Farmár hľadá ženu.

Podľa informácií Nového Času svoje rozhodnutie oznámila už aj kompetentným v televízii. Za všetkým stoja zdravotné dôvody. „Je to pravda. Dôvodom je moje tehotenstvo, ktoré je rizikové. Zatiaľ žiadne komplikácie nemám. Po tom, čo som absolvovala amniocentézu, som premýšľala a nechcem nič riskovať,“ potvrdila moderátorka, ktorej superkšeft za 8 000 € je teraz preč. Aneta má dvoch synov, tretí je na ceste. Ako teraz uživí svoju rozrastajúcu sa rodinu? 

Moderátorka Aneta Sedlmair-Parišková pred behaním po lazoch uprednostnila zdravie seba a svojho ešte nenarodeného dieťaťa. S náhlou zmenou sa už stihli vyrovnať aj na Kolibe a svojej topmoderátorke vyjadrili lojálnosť. V tretej sérii diváckeho hitu ju totiž nenahradí nik. „Keďže Aneta Parišková bola neodmysliteľnou súčasťou šou, rozhodli sme sa nehľadať za ňu náhradu, ale ponechať 3. sériu šou Farmár hľadá ženu iba s hlasom Michala Hudáka,“ ozrejmila Novému Času PR manažérka TV JOJ Perla Žinčíková.

To, že sa moderátorka vzdala lukratívneho kšeftu, sa zrejme odrazí aj na jej rodinnej finančnej situácii. „Neprestala som pracovať úplne, takže to nie je suma, ktorá by ma pripravila o živobytie. V správach pokračujem, ale pokiaľ by nastala situácia, že by som musela ostať v nemocnici alebo niečo podobné, nemohla by som robiť ani to,“ priznáva Parišková. Jojkárska tvár môže podľa medializovaných informácií za prenajatý dom v Ivanke pri Dunaji mesačne platiť 1 000 až 1 500 €. Okrem toho k tomu treba pripočítať dennodenné výdavky na živobytie a starostlivosť o dvoch malých synov. A ďalší súrodenec k nim pribudne už o pár mesiacov.

Peniaze z výhry dala na charituNavyše, 5 miliónov slovenských korún, ktoré Aneta vyhrala ešte v roku 2007 v reality show Celebrity Camp, je dávno fuč, a tak o rezerve v tomto smere nemôže byť reč. „Tie peniaze som rozdala. Išli na charitu. Časť som odovzdala hneď a z druhej časti som urobila akýsi fond, z ktorého som potom peniažky dávala ďalej,“ dodala na záver Parišková. Či moderátorka bude musieť v rodine utiahnuť opasky, zrejme ukáže čas.

1321120:fullwidth:true:true:true

 

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Zuzana Ťapáková a Ľuboš Machaj.
Napätie v RTVS rastie: Odvolal riaditeľ Machaj šéfku marketingu Ťapákovú?
Money, euros and hand of a businessman saying stop fraud, corruption and money laundering in the corporate industry. Finance, bribery and person rejecting a cash or financial payment trade deal
Ako bojovať s praním špinavých peňazí? Europarlament schválil balík zákonov
(ilustračná foto)
Narazil do auta aj do múra, ani to ho nezastavilo: Neskutočné, koľko vodič nafúkal!
Paolo Liuzzo, bývalý priateľ princeznej Beatrice.
ŠOK! Expartner († 41) britskej princeznej sa predávkoval: Našli ho MŔTVEHO v hotelovej izbe
(ilustračné foto).
Po uzavretí vzdušného priestoru nastali komplikácie: Výrazné meškania letov!
(ilustračné foto).
Muž neďaleko Dolného Kubína vpálil do stromu! Hrôza, čo polícia neskôr zistila
Ruský prezident Vladimir Putin.
Dohodlo si Rusko kšeft storočia?! Čína poskytla pomoc lodi, na ktorú USA uvalili sankcie
Na parlament v Aténach pochodovalo 13.000 nespokojných študentov.
Na propalestínskych protestoch to vrelo! V areáli univerzity zadržali vyše 90 ľudí
Čo trápi ľudí v regiónoch?
Foto
Čo NAJVIAC trápi Slovákov: Prieskum odhalil trpkú realitu! Čo by podľa odborníkov pomohlo?
Platí výstraha pred horúčavami. (ilustračné foto)
Vlna horúčav vzala už 30 životov: To je extrém, teplota má vybehnúť nad 50 stupňov!
(ilustračné foto)
Košičania, spozornite: V meste má vyrásť nová stavba za 60 miliónov!
(ilustračné foto)
Fatálne mrazy u našich susedov, pestovatelia smutne reagujú: Jedným slovom, KATASTROFA!