Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.07.2012 15:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Nela z raja: Viem, že v telke vyzerám ako arogantná krava

Najsilnejšia hráčka z Hotela Paradise Nela (22) sa síce môže pýšiť dokonalou postavou a sexi zadočkom, odhalené fotenie však rázne odmieta.

Sexi Brnianka s dokonalým zadočkom, podrezaným jazykom a večne zamračenou tvárou prežila dva vyhadzovy a teraz sa každý večer sleduje v televízii, aby ju štvalo práve to, ako sa v raji tvárila. Dostane NELA SLOVÁKOVÁ (22) šancu splniť si svoj celoživotný sen a prerazí v šoubiznise?

 

1317541:fullwidth:true:true:true

Už nejaký čas ste z raja doma. Aké je to sledovať sa večer čo večer v televízii?
Keď sa na to pozerám, často si hovorím: ,,Panebože, Nela, ty si sa tam ale tvárila. Usmievaj sa viac!“ Myslím si, že som usmievavý človek, ale tam bolo treba mať okolo seba nejaký múr, aby sa to dalo vydržať. Občas som tiež naštvaná na to, ako sa to zostrihalo, inokedy ma vytočí, čo tam o mne ostatní povedali za chrbtom. Veľmi ma to mrzelo najmä u Nika, ktorý tvrdil, ako ma má rád, a potom som sa dozvedela, aká som panovačná a arogantná. Ale väčšinu ľudí som tam odhadla, takže ma neprekvapili.

Keď ste prišli domov, zrejme ste hneď spätne pozerali všetky časti.
Niky hovorila: ,,Ja sa na to radšej pozerať nebudem.“ Ja som hovorila: ,,Ja sa nepozriem na ten diel s Leom. Nikdy v živote!“ Povedala som si, že sex tam mať nebudem, no je fakt, že som tam potrebovala nejaké city, navyše keď tam bol niekto, kto sa mi tak strašne páčil... Nešlo to.

Ako je to medzi vami a Leom teraz?
Nijako. Leo sa vyspal s Dianou, a tým sa to skončilo. Mrzelo ma to, no preniesla som sa cez to. Navyše Leo má nejaké dievča, o ktorom som vedela, nejaká hlúpučká sedemnásťročná dievčina, ktorá komentuje moje fotky na facebooku. Píše, že som úbožiačka, no Leo verejne spal a trávil čas so mnou a teraz, pokiaľ viem, tak si to s dievčatami rozdáva ostošesť a slečna je napriek tomu stále s ním. Nech si ho nechá.

Kvôli čomu ste sa rozhodli túto šou vyskúšať?
Od malička sledujem rôzne magazíny o šoubiznise a vždy som veľmi chcela byť slávna. Hovorím si: Spievať neviem. Gymnastiku som síce robila, no sekla som s ňou už dávno. S čím by som mala preraziť? No a keď som uvidela reklamu na Hotel Paradise, povedala som si, že toto je moja príležitosť.

O finančnú výhru vám asi veľmi nešlo.
Medzi nami, 50 000 € nie je až tak veľa. Chcela som sa zviditeľniť. Zdalo sa mi to ako príležitosť preraziť. Možno mi to ale neprinesie nič.

Dostali ste už nejaké ponuky?
Zatiaľ sa súťaž neskončila, nik nevie, kto je vo finále, takže ponuky ani nemôžeme dostávať.

Nejaké určite prídu na viac či menej odhalené fotenie.
Bude závisieť od ponuky, ale určite nekývnem na to, že by mi mali byť vidieť prsia alebo nebodaj niečo viac. Nedávno sa síce dostala do médií nahá fotka z môjho súkromného života, bola pre môjho bývalého priateľa. Fotila som tiež akty, ale boli to skôr siluety v tme. Ak toto ten fotograf pustí von, tak s tým nič neurobím...

1306466:fullwidth:true:true:true

Práve preto, že na verejnosť sa už vaše nahé fotky dostali, by ste si mohli povedať: ,,Tak, už ma všetci videli, môžu ma vidieť znova.“
Nie, ja nie som ako každé druhé dievča alebo ako Zuzana Plačková, ktorá hovorí, že jej nikto nikdy neplatil za sex. Vyzliekať sa vie každé pekné dievča, ukázať prsia, roztiahnuť nohy... A ja taká nechcem byť.

Aké to vlastne bolo, vrátiť sa domov a byť konfrontovaná s realitou? Spravili ste si v Hoteli Paradise dobré meno?
Myslím si, že som si tam určite zavarila. Najmä tou mojou neustále naštvanou tvárou. Veľmi rada by som ale vysvetlila to, že ak sedím a niekoho počúvam, tak sa strašne sústredím, až sa zamračím. Uvedomujem si však, že v televízii som vyzerala naštvane, ako namyslená arogantná krava. Môžem však povedať, že som sa stretla len s pozitívnymi reakciami. Ľudia chcú podpis, odfotiť sa, zaujíma ich, čo sa tam dialo. Pritom som sa obávala, že návrat do reality bude šialený. Hrozne som sa bála, čo bude, keď pôjdem prvýkrát po ulici. Už len preto, že som tam mala jednu rasistickú hlášku, čo veľmi vhodné nebolo.

Zmenil vás pobyt v raji?
Veľa ľudí mi hovorí, že som sa tam zmenila a aj to sama na sebe cítim. Je to podľa mňa tým, že som sa tam tak veľa bavila s Nikčou. Ona je veľmi dobrý človek a dávala mi dobro. Som viac usmievavá, až sa moji priatelia čudujú, som pokojnejšia. Boli v minulosti situácie, že som dala dievčaťu pár faciek, pretože spalo s mojím bývalým priateľom. Teraz, keď za mnou niekto príde a strašne mi vynadá, tak sa len usmejem.

Brali vás kamery v Hoteli Paradise nepretržite, alebo boli chvíle, keď ste mali oddych?
Kamery boli vždy zapnuté. Ak náhodou vypadol prúd, okamžite nás nahnali na jedno miesto, strážili nás, aby sme sa medzi sebou nebavili.

Bola pre vás táto súťaž aj príjemným výletom?
Keď som na dovolenke a niečo ma tam štve, hovorím si, že už by som sa tam nikdy nevrátila. Ale potom si uvedomím, že tam bolo vlastne super a spomínam si len na pekné chvíle. A rovnako je to aj s Hotelom Paradise. Áno, bolo to na hlavu, ale keď človek niečo chce, tak si to musí odtrpieť.
Domov ste si okrem zážitkov priniesli aj nejaké kilečká navyše.
Asi tri či štyri. Na verejných diskusiách na sociálnych sieťach ľudia píšu, ako hrozne som pribrala. Ja by som ich všetkých zavrela do toho rezortu a chcela by som vidieť, koľko tí chytráci priberú. Fakt som tam veľa jedla, kradla som jedlo Nikovi aj Leovi, jedla som šialeným spôsobom a keď som pribrala 2 – 3 kilá, tak čo?

Veľmi štedro ste tam boli zásobovaní aj alkoholom a aj keď ste nepatrili k najväčším ,,násoskám“, popili ste toho za tie mesiace dosť. Nemáte teraz niečo ako abstinenčné príznaky?
Ja osobne som tam pila naozaj každý deň, ale veľmi som sa opila možno len tri-štyrikrát. Ale že by sa vytvorila závislosť, to vari nie. Pili sme víno a v tom teple stačili tri poháriky – a bolo to.

1311604:fullwidth:true:true:true

Takže keď ste prišli domov, neotvárali ste hneď flašu?
To určite nie.

V súťaži vás dlhodobo označujú ako jednu z najsilnejších či priamo najsilnejšiu hráčku. Cítili ste sa tak?
Neviem. Na jednej strane ma teší, že ma takto označili, lebo rada vynikám a chcem byť vo všetkom najlepšia. Na druhej strane to však bolo zložité, lebo kedykoľvek prišiel niekto nový, hneď ma chceli vyhadzovať.

Poďme ešte naspäť do reality. Čím sa živíte, respektíve živili ste sa pred Hotelom Paradise?
Chodila som na strednú školu, ktorú som študovala normálne štyri roky, no tesne pred maturitou som dostala príležitosť otvoriť si vlastnú kaviareň. Bola to veľká šanca, tak som sa vykašlala na školu. Neskôr som pomáhala s hosteskami pri organizovaní akcií. Dnes je kaviareň pasé, patrila matkinmu bývalému partnerovi, no keď sa rozišli pre jeho nevery, tak som mu ju vrátila. Teraz sa venujem vlastnej hostesingovej agentúre.

Žijete sama?
Áno, už od sedemnástich.

Máte nejakého priateľa?
Nie, ja nikoho nechcem. S bývalým priateľom som bola štyri a pol roka a som strašne rada sama. Neverím veľmi na partnerstvo, na lásku, na lásku na celý život, tá neexistuje. Podľa mňa sa dvaja vždy rozídu, lebo jeden z nich skôr či neskôr začne podvádzať.

Ale chceli by ste mať raz rodinu, deti... Či?
Nie som si tým istá. Každý mi hovorí: máš 22, uvidíš – no ja si myslím, že deti k životu nepotrebujem.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ilustračné foto
Opitý turista vystrájal na ceste, zachytilo ho auto: Zaujímavé, čo mu malo zachrániť život
Ruský prezident Vladimir Putin
Putin plánuje dôležitú návštevu: To, kam sa chystá, veľa napovie o budúcnosti Ruska
Český hokejový tréner Vladimír Růžička.
Foto
Bývalý tréner Slovana Bratislava má nové angažmán: Neuveríte, koho povedie Růžička!
Novi Sad, Serbia - May 5, 2015: McDonalds and McCafe Signs on Post to mark fast food restaurant. Illustartive editorial for McDonalds expansion in Eastern Europe.
Zaujíma vás, prečo kola z McDonaldu chutí inak? Nie je to náhoda! Tajomstvo odhalené
Na snímke podpredsedníčka Európskej komisie (EK) a komisárka pre hodnoty, transparentnosť a spravodlivosť Věra Jourová.
Príde Slovensko o eurofondy?! Jourová to povedala jasne: O STVR a zrušení špeciálnej prokuratúry si myslí, že…
Situácia s jedlom v Pásme Gazy je hrozivá (ilustračné foto).
Izraelský útok v Rafahu je na spadnutie: Z mesta utekajú ľudia, sú ich stovky tisíc!
(ilustračná foto)
V parlamente sa debatovalo o premnožených medveďoch: Poslanec vyzval kolegov, aby pristúpili k tomuto kroku
Slovenský brankár Marcel Melicherčík.
Foto
Po konci finále vyplávala pravda na povrch: Prečo Spišiakom chýbala brankárska jednotka?
photo depicting clinical tests sobriety state driver by a policeman
Opitá vodička sa nezdráhala sadnúť za volant: Z toho, čo spravila spolujazdkyňa, vám padne sánka
Woman lying in bed suffering from insomnia
TENTO nápoj pred spaním nepite! Môže vám spôsobiť problémy: Nie je to káva ani čaj
Prezidentka SR Zuzana Čaputová naposledy úraduje z Košíc od utorka do piatka 26. apríla 2024.
Foto
Prezidentka má na východe skutočne nabitý program: Aha, aké miesta sa jej podarilo navštíviť
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg
Šéf NATO oznámil novinku: Nemecko a Francúzsko plánujú podpísať závažný dokument