Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.06.2012 06:00 | Správy | Krimi | Domáce krimi

Objasní sa vražda Nikoly († 20)? Otec má nového svedka!

Rodičia zavraždenej Nikoly Beblavej († 20) prišli o dcéru už pred takmer dvomi rokmi. Polícia zistila, že ju otrávili, surovo znásilnili a jej telo pohodili v lese.

Okrem mužov zákona pátral po vrahovi aj jej otec Jozef, no márne. Teraz tvrdí, že našiel kľúčového svedka, ktorý by mohol vraždu dcéry objasniť! Informácie, ktoré od neho získal, už odovzdal polícii.

Od samého začiatku sa otec zavraždenej Nikoly nespoliehal len na políciu, ale po dcérinom vrahovi pátral aj na vlastnú päsť. Dokonca si najal niekoľko súkromných detektívov.


Nikola zmizla bez stopy 25. septembra 2010. O pár týždňov ju našli otrávenú a znásilnenú v lese robotníci. Po takmer dvoch rokov čakania a množstve prebdených nocí rodiny Beblavých sa zdá, že by už konečne mohli nájsť odpoveď na to, kto ju zavraždil. „Nedávno sa mi prihlásil jeden človek. Povedal, že pozná vraha mojej Nikolky a že má aj dôkaz, že to ten človek urobil. Chcel sa so mnou stretnúť, ale len za účasti kriminalistu. Zrejme mal strach,“ opisuje udalosti posledných dní Jozef Beblavý. Svedok sa Beblavému ozval v čase, keď poslal na senických vyšetrovateľov inšpekciu z ministerstva. Bol totiž presvedčený, že polícia pri pátraní po vrahovi pochybila.

„Hneď potom som zavolal na políciu a odovzdal im jeho kontaktné údaje. Povedali mi, že ho vypočujú, ale neviem, ako to dopadlo. Vraveli len, že informácie od svedka vyhodnocujú. Prešlo už veľmi veľa času a vo väzbe ešte nikto nesedí,“ tvrdí zúfalý otec Jozef Beblavý.


Podľa informácií Nového Času má muž, ktorý sa Beblavému ozval, pochybnú minulosť. Zrejme to bol dôvod, prečo ho požiadal, aby s ním išiel na políciu. Muži zákona tohto údajného svedka vypočuli, odmietli však konkretizovať, čo im povedal. „Polícia nebude v tejto chvíli poskytovať žiadne čiastkové informácie. Preverujeme všetky okolnosti, ktoré s prípadom súvisia,“ informovala Martina Kredatusová, hovorkyňa trnavskej krajskej polície.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Posledné zbohom Dušanovi Grúňovi († 81).
Foto
Emotívna FOTO z pohrebu Dušana Grúňa († 81): Zdrvenú vdovu Majku utešovali Golonka s manželkou
Nehoda troch vozidiel! D1 je v tomto úseku neprejazdná
Piran, Slovenia. Beautiful aerial view on Piran town, ancient buildings with red roofs and Adriatic sea in southwestern Slovenia
Krajinu si mýlia so Slovenskom: Veľký príval turistov ich môže zahriať pri srdci!
Negotiation between Hungary and European Union. Hungarian and European flags in background.
Je demokracia Maďarov v ohrození? Europoslanci po obavách začali konať
Alojz Hlina
Hlina: Návrh novely zákona o ochrane prírody je mimoriadne nebezpečný
Marek Eštok
Eštok v Číne: Príprava na Ficovu návštevu! Čo sa tam dialo?
Predseda vlády Maďarska Viktor Orbán.
Viktor Orbán sa na konferencii konzervatívcov rozrečnil: Pozrite sa, čo povedal o Maďarsku!
(ilustračné foto)
Slovensko sa dočkalo veľkej pocty: Fínsko nám venovalo najnovšie číslo časopisu! TOTO v ňom je
Zuzana Ťapáková a Ľuboš Machaj.
Napätie v RTVS rastie: Odvolal riaditeľ Machaj šéfku marketingu Ťapákovú?
Juraj Loj bojoval s démonmi podobne ako Ján Kroner.
Foto
Juraja Loja práca takmer pripravila o rozum: Bojoval s démonmi ako Kroner! Kto mu pomohol v najťažších chvíľach?
Money, euros and hand of a businessman saying stop fraud, corruption and money laundering in the corporate industry. Finance, bribery and person rejecting a cash or financial payment trade deal
Ako bojovať s praním špinavých peňazí? Europarlament schválil balík zákonov
(ilustračná foto)
Narazil do auta aj do múra, ani to ho nezastavilo: Neskutočné, koľko vodič nafúkal!