Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
11.06.2012 11:30 | Prominenti | Domáci Prominenti

Farmárka Lucia Frčková: Túžim dať Adamovi jeho vlastné dieťa

Ich láska zaskočila všetkých! Medzi vypadnutými účastníkmi markizáckej reality show Farma 2 to začalo poriadne iskriť už počas nakrúcania.

Po tom, ako dvojnásobná mama Lucia z Farmy vypadla, počkala si na Adama. Čoskoro sa stali milencami a dokonca plánujú spoločnú budúcnosť.

Prvou láskou Adama Kováča (24) v markizáckej Farme bola silikónová playmate Nikola Komorová (20). Postupne však mladý študent manažmentu zistil, že to nikam nevedie a kráska ho len nechutne zneužíva.

„S odstupom času to vnímam ako môj veľký omyl. Mám 24 rokov a dlho som nemal žiadny vzťah. Prišiel som na farmu a nechal som sa oklamať,“ hovorí o Nikolinej premyslenej taktike Adam. Neskôr sa mu aj ona sama priznala, že išlo len o hru a nič k nemu necítila. „Prostredníctvom mňa sa chcela v súťaži dostať čo najďalej. Trochu som sa nechal chytiť do jej pasce, ale našťastie z nej ešte vied­la aj cesta von,“ hovorí o svojom veľkom sklamaní Adam, ktorý si stihol s prsnatou farmárkou užiť aj vášnivý sex v senníku.

A prišla Lucia

Aj keď prvé iskry zamilovanosti medzi Adamom a Luciou Frčkovou začali lietať už v hoteli počas kastingu, skutočná láska prišla až oveľa neskôr. „Adam bol jedným z prvých ľudí, s ktorými som sa rozprávala. Hneď sme si padli nielen do oka, ale aj do reči,“ spomína si na nevinné začiatky Lucia. A kedy si začali uvedomovať, že majú k sebe blízko? „Bolo to asi štvrtý alebo piaty týždeň na farme,“ priznáva zamilovaný Adam. Rovnaké sympatie cítila aj Lucia. „Asi sme si boli sympatickí už hneď od začiatku, ale v rámci Farmy sme boli vždy len kamaráti,“ vysvetľuje blondínka. 

Ako teda znášala skutočnosť, keď si Adam začal hrkútať s Nikolou? „Nežiarlila som na ňu. Neviem, či práve ona je tá žena, na ktorú by som mala žiarliť. Skôr som sa čudovala Adamovi, že on so svojím IQ s ňou môže vôbec existovať,“ komentuje dnes s odstupom času situáciu Lucia.

Útek od partnera

Na romantickej láske Adama a Lucie by nebolo nič zvláštne, keby exfarmárku doma nečakal jej druh Jozef (31) aj s dvoma deťmi - synom Broo­klynom (4) a dcérkou Sherry (2). Po príchode z farmy domov tak mala Lucia čo vysvetľovať. „Keď som sa vrátila domov, Jozef niečo tušil, lebo ma pozná. Videl to aj na mojom správaní a mal z toho nervy. Pohádali sme sa,“ priznáva neverná Lucia. „Viem, že to nie je príjemné ani jemu, ani mne. Nechcela som hlavne nikomu ublížiť a vôbec som to neplánovala, jednoducho srdcu nerozkážeš,“ obhajuje sa.

Dnes Lucia trávi v Bratislave s Adamom viac času ako s Jozefom a deťmi v Banskej Bystrici. „S expartnerom však chcem mať i naďalej dobré vzťahy, čo sa týka detí. Môže ich mať kedykoľvek, môže za nimi prísť... Nie som typ ženy, ktorý by mu robil zle cez deti. Určite nič nechcem riešiť súdom.“

Čo na to svokrovci?

Možno sa to zdá čudné, ale Adamovi rodičia nádejnú nevestu privítali s otvorenou náručou. Neprekáža im, že je staršia a má už dve deti. „Veľmi si ju obľúbili. Hlavne mama je šťastná, že ma vidí zamilovaného. Vidia, že Lucia je starostlivá, zodpovedná a dokáže sa o všetko postarať,“ nešetrí superlatívmi na frajerkinu adresu Adam.

Luciina mama Jana Frčková (45), ktorá dcéru na Farme sprevádzala, však vzťahom zo začiatku nebola veľmi nadšená. „Myslela si, že Adam je mladý a nebude brať deti zodpovedne. Zostala však prekvapená, aký je zodpovedný a starostlivý. Určite mala strach, že sa nedokáže o nás postarať. Sú to predsa deti a nie je to sranda v dnešnej dobe,“ obhajuje milenca Lucia. A Adam len prikyvuje. „Nedávno mi povedala, že jej začínam byť veľmi sympatický tým, ako sa starám. Praje nám to a máme dobré vzťahy,“ hovorí o nádejnej svokre mladý farmár.

Plány na rodinu

Predtým, ako sa dvojica spolu usadí v spoločnom hniezdočku, čaká ju ešte niekoľko vážnych rozhodnutí. Nájdu strechu nad hlavou u Adama v Bratislave alebo v Banskej Bystrici, odkiaľ pochádza Lucia? Na jednom sa však zhodnú. „Určite chceme ísť do vlastného!“ prikyvujú súhlasne.

Adam sa už stihol zoznámiť aj s Luciinými deťmi a prebudili sa v ňom aj otcovské pudy. „Cítim sa na to. Už keď som mal v 18-ich svoj posledný vzťah, hovoril som si, že už mám toho dosť a keď raz budem mať ženu, tak to bude žena, s ktorou chcem byť navždy.“ A príchod nového prírastku nevylučuje ani Lucia. „Každý chlap, ktorý má už ženu s deťmi, chce mať aj svoje dieťa. A ja by som neskôr chcela dať Adamovi dieťa, myslím, že si to určite zaslúži.“ Nedávno sa dokonca rozniesli chýry, že dieťa je už na ceste.

„Bol to nejaký šum od farmárov, ktorí videli nejaké tehotenské testy a hneď som bola z toho tehotná. Teraz to ani neplánujem...,“ dodáva zabezpečená Lucia.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke odsúdený Mikuláš Černák.
AktualizovanéFoto
Začal sa proces s Mikulášom Černákom: Bleskový koniec súdu!
Foto
Chodeckí snúbenci Černý a Burzalová žijú olympijský sen: Nezastavila ich ani menštruácia!
Alexej Navaľnyj († 47).
Spojenci Navaľného († 47) sa z basy tak skoro nedostanú: Moskovský súd rozhodol o ich osude
Očkovanie treťou dávkou na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave.
Očkovanie zachránilo za 50 rokov obrovské množstvo ľudí! Pre koho je najväčším prínosom?
Na snímke podpredseda vlády a minister životného prostredia SR Tomáš Taraba (nominant SNS) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Kontroverzné rozhodnutie envirorezortu: Zloží Taraba slovenské národné parky na kolená?
Útočník David († 24) bez váhania strieľal aj na ľudí na ulici.
Vláda ČR chce po tragickej streľbe v Prahe vynoviť zákon: Novinky pre políciu aj predajcov zbraní
Mnohé lyžiarske strediská vplyvom zmeny klímy zrejme zaniknú (ilustračné foto).
Niektorí majú dôvod na radosť: Napadol sneh, TU sa budete môcť lyžovať
Takto vyzerali stredoveké obydlia v podhradí.
FotoVáš Tip
Archeopark v Hanušovciach nad Topľou započal tohtoročnú sezónu: Až do jesene vás čakajú tieto bohaté aktivity!
Ruský prezident Vladimir Putin.
Súd v Rusku nariadil hroznú vec: Týka sa to opozičných politikov!
(ilustračné foto)
Polícia obvinila piatich tínedžerov: Príde vám nevoľno, čo chystali!
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Pokus o falšovanie výsledku amerických volieb: Trump ako spolusprisahanec?!
Už 8. júna rozhodneme o tom, kto sa prekrúžkuje až do Bruselu.
Kto je jasný favorit v eurovoľbách?! Prieskum ukázal, ktorá strana by mala hrať prvé husle