Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.06.2012 15:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Erika Judínyová prezrádza: Rodičia si Števa obľúbili!

Za Erikou Judínyovou (41) sme išli s tým, že spravíme rozhovor o jej podnikaní s internetovou televíziou zameranou na zdravie a krásu, no všetko bolo inak.

Témou číslo jeden sa totiž medzičasom stal jej vzťah so Štefanom Skrúcaným.

Aké to bolo v prvom momente, keď ste si uvedomili, že medzi vami a Štefanom Skrúcaným sa rodí vzťah? Nenaplašili ste sa? Predsa len, asi by bolo jednoduchšie milovať niekoho, kto je menej známy...

Nenaplašila. Ono to bolo celé postupné, nešli sme do vzťahu zhurta. A najmä, Števo má jednu veľkú výhodu: má nažité a čo sa týka bulváru, mediálnych prezentácií, zažil toľko, že s ním je pohoda celú túto vec odkomunikovať. V tejto súvislosti však musím pochváliť aj všetkých svojich kolegov, novinárov, ktorí sa k nám správajú veľmi korektne. Samozrejme, nie je dobré, že sa náš vzťah preberá na verejnosti, môže sa stať hocičo, mňa odfotia s niekým, jeho s niekým a hneď by to mohlo vyzerať ako podvádzanie a mohlo by to vstúpiť do nášho súkromia.

Ste žiarlivý typ?

Nie. Myslím si, že vzťah musí byť postavený na dôvere. Nikdy som nikomu nerobila scény. Obaja so Števom máme takú robotu, že ja sa v nej stretávam s chlapmi, on s babami, s tým veľa nenarobíme.

Budete teraz, keď sa máte o koho starať, žienka domáca so všetkým, čo k tomu patrí? Je vo vás vôbec niečo takéto?

Je, ja viem variť z lásky. Neviem však, či budem úplne klasická žienka domáca, pretože si budem aj naďalej plniť svoje pracovné povinnosti. Našťastie prichádza leto a máme dvojmesačnú prestávku vo vysielaní, takže budem mať viac času na svoje súkromie, a tak aj na domácnosť, výlety, dovolenky, rodinu...

Už máte spoločnú domácnosť?

Nie. Ja mám svoju, Števko svoju.

Ale zrejme ste spolu vždy, keď je to len trochu možné.

Áno. Sme obaja pracovne dosť vyťažení a každý si riešime svoje veci, no keď sa dá, sme spolu. Je to prirodzené.

Čo vaši rodičia na to, keď ste im oznámili, s kým ste?

Považujú ho za slušného človeka a obľúbili si ho.

V každom prípade ste jedna z mála známych slovenských žien, ktorú takmer nikdy nebolo vidieť na verejnosti ruka v ruke s niekým vášmu srdcu blízkym...

Možno je to tým, že nie som pozér, ktorý potrebuje ísť na nábrežie Dunaja a vystavovať sa v drahých reštauráciách. Žijem si svoj život, ktorý je naozaj odlišný od toho, ktorý prezentujem v Smotánke. Médiá ma posunuli do neľudskej, nereálnej roviny. Ja som však nikdy nepociťovala potrebu vykrikovať do sveta veci o mojom súkromí. Načo? Ak nie som vydatá a nemám deti, načo budem verejne riešiť svoje súkromie? Som navyše v tomto dosť zvláštna, radšej budem sama, ako by som mala byť s niekým, s kým to nie je úplne stopercentné.

Väčšina ľudí žije inak.

Ja nie. Pri tejto robote mám okolo seba kopec vplyvných chlapov, už som mohla byť stokrát vydatá, stokrát zabezpečená. Môžem sa na peniaze vykašľať, zarobím si ich sama a budem len s tým, koho budem naozaj ľúbiť. Nechcem, aby so mnou niekto bol len preto, že dobre vyzerám a som moderátorka a ja zase nechcem byť s niekým preto, že má jachtu a súkromný jet.

Poďme k inej téme: cítite sa zdravá a krásna?

Hmm, cítim sa zdravá a či sa cítim krásna, k tomu sa mi ťažko vyjadruje. Často ani neviem, ale keď sa vidím na obraze, poprípade na niektorých vydarených fotkách, tak aj áno (smiech).

Čo vám to vlastne napadlo, začať podnikať s vlastnou internetovou televíziou?

Tento nápad sme dostali s doktorkou Sandrou Novotnou, s ktorou sme si blízke aj tým, že obe pochádzame z lekárskych rodín. Povedali sme si, že zdravie je naša najväčšia devíza, tak prečo nespraviť nejaké virtuálne medicentrum krásy a zdravia a nezgrupiť všetkých, ktorí sa chcú cítiť mlado, vyzerať krásne a byť zdraví. Rozhodli sme sa dať im k tomu know-how.

Ste síce z lekárskej rodiny, no medicína vraj nie je nič pre vás...

Kvôli dvom základným problémom. Po prvé, chemikár, ktorý nás na škole veľmi zle viedol a ak by som chcela ísť na prijímačky na medicínu, nedopadlo by to dobre. No aj keby nebolo chemikára, tak mám naozaj problém pomaly dať prvú pomoc. Našťastie som to ešte nemusela robiť a možno v tej krízovej situácii by sa mi to podarilo...

Bojíte sa krvi?

Raz sa mi stalo, že som zakopla, začala sa mi rinúť z nohy krv a do dvoch sekúnd som odpadla. Otec mi hovoril, že na všetko sa dá zvyknúť, no ja fakt neviem...

Vrazili ste do nového projektu celoživotné úspory?

Nie. Ľudia si myslia, že internetová televízia je nejaká vysokorozpočtová záležitosť, no nie je to tak.

Vy to však s peniazmi viete. Vraj kupujete a výhodne predávate pozemky...

(Smiech) S peniazmi to viem možno aj preto, že som na ekonomickej univerzite vyštudovala zahraničný obchod. Mala som tiež jednu obrovskú výhodu. Keď som prišla na vysokú školu, mala som okamžite byt aj auto od rodičov, respektíve vďaka bratovi. Nikdy som nebola nútená robiť kompromisy alebo robiť niečo len kvôli peniazom. Vždy som bola finančne zabezpečená, a tak som vždy robila len to, čo som chcela a čo ma bavilo.

Čo vám povedali v Markíze, keď ste im oznámili, že budete mať vlastnú televíziu?

Tým, že ide o internetovú televíziu, tak naozaj v tomto nikto nevidel žiadny problém.

Budete v nej aj moderovať?

Nie, tu som výlučne v úlohe spolumajiteľky.

Viete si predstaviť, že raz so Smotánkou skončíte, že už nebudete behať po večierkoch?

Zatiaľ nevidím dôvod odchádzať. Smotánke sa darí, práca je to skvelá a kreatívna a mám tam okolo seba pár fantastických ľudí, na ktorých sa môžem vždy spoľahnúť a ktorí sa môžu spoľahnúť vždy na mňa. A to sa v šoubiznisových kruhoch tak často nevidí.

Vďaka dlhým rokom práce na Smotánke musíte mať obrovské známosti medzi podnikateľmi a vplyvnými ľuďmi. Vybavíte, čo chcete?

Viete, čo vám poviem? Práve toto si veľa ľudí myslí, a tak sa často stretávam s drzosťou a aroganciou... Napríklad mám zážitok z pošty spred týždňa. Bývam v byte, ktorý je napísaný na brata, ale on žije 22 rokov v Amerike. Celý ten čas preberám na základe splnomocnenia overeného notárom jeho doporučenú poštu na tom istom mieste a zrazu sa pani pri okienku rozhodla, že mi list nevydá. Išlo pritom o zaplatenie dane z nehnuteľnosti, ktorú som chcela na mieste uhradiť. Naozaj som už bola na hranici slušnosti, ale nakoniec mi list odovzdala. Vyslovene sa na mne občas ľudia odbavujú len preto, aby mi znepríjemnili život, lebo si myslia, že ho mám príliš jednoduchý. Ale na druhej strane zas musím povedať, že tých slušných ľudí, ktorí sa k vám správajú korektne, je našťastie viac, takže sa nesťažujem.

Viete o tom, že ste na Slovensku zaviedli úplne nový medicínsky termín „má ich z tabletiek“...? Neprekáža vám to?

Nie, keďže som tvárou produktu, ktorý naozaj funguje. Mne prekážajú a zabolia ma skôr veci, ktoré ublížia mojim rodičom, ak sú smutní z toho, čo sa o mne píše. Na nich som citlivá a snažím sa ich od toho chrániť, hoci nie vždy sa mi to darí. Ja sama už mám istým spôsobom hrošiu kožu. Zistila som, že keď som v súkromí šťastná a vyrovnaná, vtedy som aj odolnejšia. Ak skrátka rodina funguje tak, ako má, čo je v mojom prípade, tak je všetko ,oukey.

Poďme naspäť k práci. Vraj by ste sa mali stať riaditeľkou novej súťaže Miss Európskej únie, na ktorú sa podarilo získať práva Jozefovi Oklamčákovi.

Je to pravda, dostala som od Jožka takúto ponuku a myslím, že z toho niečo ,vykreujeme.

Mandát na to máte, veď ste svojho času vyhrali Miss vysokých škôl...

Áno, bola som jedna z prvých missiek na Slovensku, bolo to v roku 1991. Jožko to vtedy organizoval, odvtedy sa poznáme a sme dobrí kamaráti.

Český plejboj Sagvan Tofi nedávno priznal, že ste doteraz jeho platonická láska a ako ho strašne mrzí, že sa mu nikdy nepodarilo dostať vás do postele, hoci sa o to veľmi usiloval. Nie je to váš typ?

To nemôžem povedať. Presne si pamätám na naše zoznámenie, bolo to na diskotéke na bratislavskej Mladej garde. Bola som prváčka na vysokej škole, on sa na mňa zameral a môj bývalý priateľ, s ktorým som začala chodiť o 17 rokov neskôr, mu povedal: „Na ňu sa vykašli, ona ti aj tak nedá.“ (Smiech) Napriek tomu sa Sagvan nevzdal. Veľa sme spolu zažili, stretli sme sa veľakrát aj v Prahe, máme ,odžúrovaného naozaj dosť. Mne sa aj celkom páčil, ale vedela som, že ak sa zaradím do kategórie báb, ktoré mu vtedy skákali do postele, tak zapadnem do nejakého priemeru. A to som nechcela. Možno preto máme doteraz taký pekný vzťah...


Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Hokejový talent Dvorský o neúčasti na MS: Klamal by som, že...
Na snímke podpredseda Národnej rady Slovenskej republiky (NR SR) Michal Šimečka (Progresívne Slovensko).
Šimečka: Progresívne Slovensko odmieta využívanie druhého piliera na štátne investície
ilustračné foto
Ukrajina a Rusko si idú po krku: Správy o obetiach priniesli oba fronty!
Bojnický zámok
Keď prídete cez leto do Bojníc, ostanete prekvapení: Plánujú zmeny
K streľbe došlo v budove Filozofickej fakulty Univerzity Karlovej na Námestí Jana Palacha v Prahe.
Streľba na UK ochromila Česko: Desivá udalosť zanechala rany na duši tisícom ľudí
(ilustračné foto)
Ovocinári sú ako na ihlách, nič nie je isté: Tŕpnu pred rozhodujúcou nocou!
Ilustračné foto
Príde to, na čo všetci čakali: Pripravte sa, začne to už cez VÍKEND!
Benátky začali skúšobne vyberať vstupné do mesta.
Chystáte sa do obľúbenej turistickej destinácie? Pripravte si peňaženky! Tu sa nedostanete zadarmo
Bratislavskí policajti oživovali muža v bezvedomí.
Silné video, išlo o SEKUNDY: Petržalskí policajti vrátili muža medzi živých!
Na snímke pápež František.
Pápež František prijal vo Vatikáne hlavu štátu: Akej téme sa venovali?
Niekoľkodňové zrážky mierne zvýšili hladiny všetkých tokov na východnom Slovensku. Najviac sa dažde prejavili na prietokoch rieky Hornád.
Pohroma v krajine: Voda už zabila najmenej 155 ľudí! Hrozné, čo sa tam deje
Macronove výzvy znejú jasne: Európa nie je nesmrteľná! Upozornil na ruskú hrozbu