Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
02.06.2012 16:00 | Správy | Krimi | Domáce krimi

Kauza znásilnenie: Tu sa to začalo... a potom orgie na hoteli!

Dievčiny, ktoré mali omámiť a znásilniť v hoteli v centre mesta, sa v noci z piatka na sobotu zabávali v známom podniku s ďalšími stovkami hostí.

Podľa manažéra baru bola atmosféra vynikajúca. Priznal, že do klubu sa môžu dostať aj mladiství, keďže niekedy pri návšteve používajú občianske preukazy starších, aspoň trochu podobných kamarátov. Za sedem rokov, čo tam pracuje, nepočul sťažnosti návštevníkov, že im niekto do pohára nasypal drogy.

Dve šestnásťročné tínedžerky tvrdia, že ich z podniku zavliekli v bezduchom stave dvaja manželia do hotela, kde mali nedobrovoľne sex. Včera sa objavili prvé zábery z osudného večera. Dve šestnásťročné spolužiačky sa vybrali do podniku v centre mesta v noci z piatka na sobotu. Jedna z nich je dcérou vysokopostaveného politika, identitu dievčat však Nový Čas vzhľadom na citlivosť celého prípadu nezverejňuje. Hoci pri vstupe kontrolujú mlado vyzerajúcim návštevníkom občianske preukazy, obe dievčatá sa do baru dostali. Dovnútra im mohol pomôcť ich dospelý sprievod a fakt, že vyzerajú plnoleto. Na tínedžerky, ktoré sa mali zabávať s manželmi Veronikou a Paľom, si nespomína. Na diskotéke však určite bola Barbara Bátorová, exmilenka podnikateľa Borisa Kollára. „Bola tam už viackrát, chodievajú viacerí, s kamarátkami aj s kamarátmi,“ hovorí. V podniku bolo okolo 500 ľudí a tak si vraj na bližšie podrobnosti nespomína.

Tínedžerky tvrdia, že ich z baru manželia v bezduchom stave odvliekli do hotela, kde mali nedobrovoľný sex. Priznávajú, že v osudnú noc pili alkohol. Nie však toľko, aby sa dostali do stavu, že o sebe nevedeli. Podľa nich ich museli omámiť a potom v hoteli znásilniť. Viac svetla do celého prípadu by mohli vniesť záznamy kamier, ktoré sa nachádzajú napríklad aj pred samotným klubom. Okrem iného by na nich mohlo byť vidieť, v akom stave odchádzala celá štvorica z podniku.  „Polícia si ich už vyžiadala,“ uviedol manažér. On sám ich nevidel. Z dobre informovaného zdroja na záznamoch z bezpečnostnej kamery sú viditeľní všetci štyria, ako v neskorých nočných hodinách podnik opúšťajú. Ďalšie zábery sú aj z hotela, kde mali skončiť v izbe číslo 409. Hotel sa však k celej udalosti nevyjadruje.

Polícia prípad vyšetruje ako znásilnenie, viac informácií však zatiaľ neposkytuje. V prípade nebol zatiaľ nikto obvinený. Na polícii hneď v sobotu vypovedali obidve tínedžerky a začiatkom tohto týždňa aj manželia Veronika a Pavol. Tí sú v prípade evidovaní ako svedkovia. Tí priznali, že s tínedžerkami mali sex, ale všetko bolo dobrovoľné a znásilnenie odmietajú.

Manažér baru sa vyjadril aj k spôsobu, ako sa mladiství môžu dostať do ich podniku. „Počul som, že niekedy si požičajú občianske preukazy od starších kamarátov. Pokiaľ sú fotky podobné, nemáme možnosť si to preveriť,“ hovorí. Apeluje najmä na rodičov, ktorí by mali deti viac kontrolovať, kde a s kým sa zabávajú.

Vášnivé bozky dievčat na ústa

Včera sa objavili aj prvé zábery z osudnej noci. Na fotografiách je jedna z tínedžeriek najprv v reštaurácii na narodeninovej oslave spolu s manželmi Veronikou a Paľom. Na inej fotografii sa s Veronikou bozkáva na pery v podniku v centre mesta, odkiaľ mali manželia odísť s tínedžerkami do hotela, kde mali všetci štyria sex. Kým stredoškoláčky tvrdia, že bol proti ich vôli a boli omámené, manželia hovoria o tom, že všetko bolo dobrovoľné.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ukrajinský vojak v Mariupole
USA oznámili dlhodobú vojenskú pomoc: Na Ukrajinu pôjdu zbrane za 6 miliárd dolárov
Slovenský vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák vystupuje s prejavom na úvod dvojdňovej konferencie v maďarskej metropole.
Kaliňák v Budapešti upozornil na jednu dôležitosť: Európska integrácia zohráva v našej bezpečnosti ...
Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Jany a Vierka sa stali prvý krát rodičmi.
Foto
Najšťastnejší deň v živote Janyho Landla a Vierky Ayisi: Narodila sa im zdravá dcérka!
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
Na prestížnej udalosti hľadali nové tváre modelingu.
Foto
Tlačia deti do modelingu: Syn vdovy po Pašekovi st. († 37) ohúril a aha, ako vyrástla Haklovej dcéra!