Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
04.06.2012 12:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Judínyová by chcela mať dieťa, čo na to hovorí Skrúcaný?

Milenecký vzťah už ďalej nedokázali utajiť! Moderátorka, Erika Judínyová (41) a známy humorista Štefan Skrúcaný (52) svoju lásku už neskrývajú.

Hoci je ich vzťah na začiatku, moderátorka sa netají tým, že by sa už konečne rada usadila a založila rodinu. Ako sa dali dokopy so Štefanom Skrúcaným (52) a kedy to medzi nimi začalo naozaj iskriť?

S hercom a zabávačom Štefanom Skrúcaným (52) sa poznáte už 15 rokov. Spomínate si ešte na vaše prvé spoločné stretnutie?

Po vysokej škole som nastúpila do redakcie týždenníka, kde som sa venovala šoubiznisu. Mala som asi 26 rokov a v krátkej sukničke som išla robiť rozhovor s Mirkom Nogom. Redakciu sme mali v centre mesta, neďaleko divadla West, kde chlapci pripravovali reláciu Telecvoking. A tak som narazila na celú ich partičku. Jaro Filip, Stano Radič, Rasťo Piško, Miro Noga a Števo chodili do neďalekého bistra. Tam sme sa asi po prvýkrát videli. Na dvojici Noga a Skrúcaný som neskôr doslova fičala. Dokonca keď som v 30-ke rozbila svoje prvé auto, podotýkam, že nie vlastnou vinou, počúvala som práve ich veľký hit Bomba kšeft.

V tom čase vraj po vás dosť intenzívne vyštartoval Miro Noga...

Ja som tam vtedy naozaj išla pracovať...

A čo Štefan? Imponoval vám už vtedy ako muž?

Keďže som sa nešla pozerať po chlapoch, ale predovšetkým pracovať, veľmi som ho nevnímala. Blízky mi bol ich humor. Milovala som Telecvoking a celé to obdobie politickej satiry.

Vy ste moderátorka prominentnej relácie, Štefan ostrieľaný herec a zabávač. Častým vzájomným kontaktom na rôznych večierkoch by ste sa asi len ťažko ubránili. Je možné, že práve tam sa začal formovať váš vzťah?

Števo bol v tej dobe ženatý a nikdy som sa na neho nepozerala spôsobom, že by som s ním mohla niekedy niečo riešiť. Vždy som si vážila a obdivovala jeho manželku, herečku Zuzku Tlučkovú, ktorá bola ich parťáčka v Telecvokingu. Nikdy som nechodila loviť chlapov, a v tom čase som mala priateľa.

Vráťme sa však do súčasnosti. Ako by ste charakterizovali Števa ako muža?

Nechcem ho ospevovať v superlatívoch, ale je to veľmi dobrý a charakterný človek. Pochádzame z podobných rodín. Nenarážam teraz na vek, ale je zo starej slušnej školy. Ľudia v šoubiznise sa totiž zvyknú prebíjať nie práve najčistejšími metódami, no u neho to absolútne neplatí. Je férový a hovorí všetko na rovinu. Vždy dokáže nájsť tú správnu diplomatickú formu a ide mu to priam majstrovsky.

To, že máte k sebe blízko už nejaký čas zatĺkate. Prezraďte, ako dlho ste spolu?

Asi od začiatku mája. Netvárime sa, že sa nestretávame, ale mám pocit, že médiá trošku predbehli dobu a posunuli nás oveľa ďalej ako v skutočnosti sme. Som vďačná Števovi, že je taký chápavý a tolerantný, lebo dlhý čas bol voči novinárom obrnený a uzavretejší.

1101774:fullwidth:true:true:true

Váš vzťah je momentálne pod prísnym drobnohľadom médií. Neobávate sa, že by mu mohla toľká pozornosť uškodiť?

Je super a veľmi príjemné viesť sa na nejakej vlne úspechu a eufórie, ale tá medializácia nie je prospešná vzťahu. Môže sa stať, že budem niekde pracovne sedieť napríklad so Sagvanom Tofim a už nás niekto nafotí a urobí z neho môjho milenca.

Nedávno ste Števovi vo vašej relácii Smotánka poriadne zavarili. Potmehútsky ste sa ho opýtali, či už má novú frajerku. Čakali ste nebodaj, že sa prizná?

Neviem, ako to vyzeralo, ale chudák Števo bol asi trošku zaskočený, lebo som ho nepripravila na moju priveľkú invenciu. Opýtala som sa teda trikrát inými slovami to isté.

A keby sa v tej chvíli priamo na kameru priznal?

Tak by som to vystrihla. (Smiech) Na Števovi je však veľmi fajn, že dokáže rýchlo a pohotovo reagovať, takže som sa nebála.

Začiatky nového vzťahu sú vždy najkrajšie. Ako to prežívate?

Mám pocit, že sa mi zrýchlil život. Popri pracovných povinnostiach, keď som chodila z práce rovno domov, je to teraz hlavne o tom, že za niekým idem. Preto teraz urobím svoju robotu aj rýchlejšie ako kedysi. (Smiech)

Dlhý čas sa o vás vedelo, že po vašom boku stojí nejaký muž. Vy ste ho však pred médiami tvrdošijne zatĺkali a tajili. Išlo už vtedy o Štefana Skrúcaného?

Nie, dosť dlho som bola sama. Pokiaľ mal Števo vzťah, skutočne som do neho nevstupovala a ani žiadnym spôsobom ho nikdy neovplyvňovala. Dokonca som bola fanúšikom jeho vzťahu. Nikdy som nebola tá, ktorá by vyvinula nejakú aktivitu a poslala prvú esemesku.

Keďže ste dlho nemali žiadny vážny vzťah, teraz si to užívate?

Ani predtým som nežila nejaký smutný život. Mám okolo seba partiu veľmi pozitívnych ľudí, s ktorými je veľká zábava.

Ale priatelia asi plnohodnotne nenahradia chýbajúceho partnera po vašom boku...

Som zástankyňou teórie, že radšej budem sama, ako zotrvávať v nefungujúcom vzťahu. Keď vzťah nefunguje, niekto vás obmedzuje, je na vás chorobne žiarlivý a nemôžete si ani vydýchnuť, je to po istom čase obmedzujúce. Vždy som si hovorila, že to čo má prísť, to aj príde.

Viem, že je predčasné bilancovať. Ale ako váš vzťah cítite? Vyjde to, rozumiete si?

Ako Števo nedávno povedal - neviem, nie som veštkyňa Teodora. Za 20 rokov som mala tri dlhodobé vzťahy. Jeden trval sedem rokov, druhý štyri a tretí s prestávkami možno dva roky. Nikdy som žiadneho frajera nepodviedla a nezažila sex na jednu noc.

Často spomínate svoju rodinu a ste rodinne založená. Plánujete mať do budúcnosti deti?

Určite áno, deti sú radosť. Ja sama pochádzam z tak dokonalej rodiny, že ťažko sa mi vylieta z hniezda. Necítim potrebu od nich odchádzať, len si uvedomujem, že starnú a raz tu nebudú. Potom si budem musieť založiť vlastnú rodinu. Po predchádzajúcich skúsenostiach som veľmi opatrná. Hoci neľutujem žiadny z mojich predchádzajúcich vzťahov, do žiadneho by som sa však už nevrátila.

Števova expartnerka, redaktorka Dominika Lukáčová (27), s ktorou tvorili pár 6 rokov, je vaša kolegyňa. Často sa stretávate v práci. Ako spolu vychádzate?

Absolútne normálne, dokonca sa aj pozdravíme. Stretli sme sa párkrát aj v maskérni.

Štefan Skrúcaný pred dvoma mesiacmi definitívne ukončil 6-ročný vzťah s Dominikou. Boli ste mu vtedy priateľsky nablízku?

Števo mal okolo seba svojich kamarátov a nie je typ, ktorý by sa chodil ponosovať. Ja som sa o krachu ich vzťahu dozvedela ako posledná. Prekvapili ma, lebo mi vždy pripadali ako harmonický pár.

Čo hovorí na deti Skrúcaný?

Skrúcaný na otázku, či si Eriku vie predstaviť po svojom boku aj v budúcnosti, odpovedal bez problémov. „S Erikou naozaj nejde o nejaký nezáväzný flirt, takže si to predstaviť viem.“ Rovnaká odpoveď zo strany herca bola aj v prípade spoločných detí s moderátorkou markizáckej Smotánky.

Keďže Skrúcaný už má dvoch synov a dcéru Lindu z predchádzajúcich vzťahov, nevyhla sa Erika ani spoločnému stretnutiu s jeho deťmi, čo vtipne potvrdil aj herec. "Áno, stretli sa na oslave mojej 50-ky,“ dodal na záver herec. Skrúcaný ukázal, že má zmysel pre humor, keďže okrúhle narodeniny oslavoval pred dvomi rokmi, keď so sexi moderátorkou párik netvoril.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




(ilustračné foto)
Ukrajine sa podarila veľká vec! Hlásia úspech: Rusi budú zúriť
Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok.
Šutaj Eštok o novom riaditeľovi ÚIS: Táto vec mu od jeho nástupu robí radosť
 Ženu zatkla polícia po tom, čo dotlačila mŕtvolu svojho strýka do banky, aby získala pôžičku!
VIDEO Otrasný prípad: Žena do banky dotlačila mŕtvolu svojho strýka! Chcela získať pôžičku
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Prezidentka pri príležitosti Dňa narcisov: Dobrovoľníkom a podporovateľom vyjadrila vďaku
Silné búrky v Afganistane a Pakistane si vyžiadali najmenej 137 obetí.
Foto
V krajine vládne PEKLO: Silné búrky majú obrovské množstvo obetí
Každé zvýšenie minimálnej mzdy pomôže najmenej zarábajúcim.
Aktualizované
Erik Tomáš prehovoril o 13. dôchodkoch v tomto roku: Aká bude jeho výška?!
(ilustračné foto)
Česko má nového milionára! TIETO čísla mu priniesli šťastie: Poriadne si prilepšil
Medvede sa vyskytujú už aj v oblastiach, ktoré pre ne nie sú prirodzené.
Foto
Expert o útokoch medveďa: Keby chcel, zabije vás za 3 sekundy! Čo si myslí o stretoch so šelmou na Slovensku?
Bývalá česká tenistka Andrea Sestini Hlaváčková nedávno porodila druhú dcéru.
Po pôrode krutá rana: Manžel bývalej českej tenistky má rakovinu!
Ilustračné foto
Narušená doprava v Bratislave: Na mieste je polícia aj hasiči! Na auto tam spadol... Sledujte tie FOTO
(ilustračné foto)
Krajinu zasiahlo silné zemetrasenie: Zrútili sa náhrobné kamene, hlásia aj zranených
Traffic cones on road with electronic arrow pointing to the right to divert traffic and white car in distance
Mimoriadna situácia spustila v Ružomberku ďalšie kroky: Po zosuve pôdy mesto zakročilo