Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.06.2012 09:00 | Správy | Domáce správy

Rozhovor s aktérkou orgií: Je to klamstvo, baby to samy chceli!

Znásilnenie alebo dobrovoľný sex? Dve šestnásťročné stredoškoláčky tvrdia, že na diskotéke ich pravdepodobne omámili drogami.

Odtiaľ ich do neďalekého hotela odtiahli manželia Veronika a Pavol. Tínedžerky hovoria, že tam mali pohlavný styk proti svojej vôli. Zo zážitku sú zdesené a s tým, čo sa stalo, sa nevedia vyrovnať. Nový Čas vypátral manželov, s ktorými dievčatá skončili v hotelovej izbe. Veronika priznala, že s nimi aj s manželom mali sex. Podľa jej slov však stredoškoláčky všetko robili dobrovoľne a nikto im do drinkov nič nenasypal. Jedna z dievčat je dcérou známeho politika. Identitu oboch vzhľadom na citlivosť prípadu nezverejníme. Manželia vypovedali na polícii ako svedkovia. Veronika osudnú noc opísala aj Novému Času.

Čo hovoríte na celú udalosť?

- Celé je to klamstvo, dievčatá nemali ani drogy a neboli ani opité. Samy to chceli a samy to iniciovali, dokonca ma obťažovali. Všetko je to na kamerách v podniku, kde sme boli, aj v hoteli. Tá slečna si to vymyslela. V noci jednému z dievčat volal frajer, ale zdvihol môj manžel a povedal, že sa sprchuje. Ona mu, samozrejme, na druhý deň ráno nemohla povedať pravdu a tak mu povedala, že ju znásilnili, aby sa s ňou nerozišiel... Potom to dali akože na políciu. Všetko robili dobrovoľne, obe tam mali sex. Jedna z nich bola triezva, ona ani nepila. Dobrovoľne tam išla, potom sme spolu odišli naspäť na diskotéku.

Vzhľadom na citlivosť celého prípadu sme hlas Veroniky digitálne upravili. Aktérka orgií tvrdí, že dievčatá išli na hotel dobrovoľne.

1296589:gallery:true:false:true

Prečo bol hotel rezervovaný na meno, ktoré ste mali zaslobodna?

- Mala som pri sebe pas, lebo som stratila doklady. Tak som tam dala pas, ktorý mám ešte na staré meno, lebo pas som ešte nemenila. Hotel nebol dopredu rezervovaný, lebo nikto z nás dopredu nevedel, ako sa ten večer skončí.


Tvrdíte, že dievčatá mali sex dobrovoľne. S kým ho mali?

- V izbe sme boli štyria. To vás už nemusí zaujímať, s kým mali sex. Normálne sme ho mali každý s každým. Nikto si tie dievčatá nenahrával a nikto im nedával žiadne drogy. Nikto im neplatil ani žiadne drinky, ani ich neťahal von. Ony samy to celé iniciovali. Stretli sme sa na diskotéke, tam sme sa začali baviť a opili sme sa. Jedna z nich bola triezva. Celé je to proste klamstvo.

Vy bežne organizujete takéto bujaré párty?

- Toto sa stalo prvýkrát a úplne náhodne. Bavili sme sa, opili sme sa a takto to dopadlo. Takéto veci sa stávajú, keď ide človek von.

Vedeli ste o tom, že tie slečny nie sú plnoleté?

- Nevedela som o tom, dozvedela som sa to až na polícii. To, že nie sú plnoleté, nie je môj problém, je to chyba rodičov, že si púšťajú 16-ročné deti von.

Neprekážalo vám, že váš manžel mal sex s tými dievčatami?

- Tam nešlo o manžela, tam išlo hlavne o nás tri. Manžel tam bol ako bočný, on sa aj zapájal, ale on tam nebol podstatný. Podstatné sme tam boli my tri. Išlo tam o nás, nie o manžela, on s tým nič nemá.

Čo hovoríte na to, že im dal niekto niečo do nápoja?

- Ak im dal niekto niečo do nápoja, to tiež nie je môj problém. My sme žiadne drogy v ten večer nebrali, ani sme drogy nikomu nepodávali. Určite ak ony mali drogy, tak my o tom ani nevieme. Na to aj polícia robila testy. Ony pili len víno a vôbec nepili tvrdý alkohol.

Boli ste už vypovedať na polícii?

- S manželom som už bola v tejto veci vypovedať. Polícia mi povedala, že z toho nič nebude. Pretože opakovane hovorím, že tam nikto nebol znásilnený. Aj na recepcii hotela boli kamery, aj v podniku boli kamery. Máme milión fotiek z tej párty, ako sa bozkávame a určite nikto nebol znásilnený. Celé je to jedno klamstvo.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Hokejisti Spišskej Novej Vsi v piatom zápase semifinále play-off Tipos Extraligy hostili Košice.
Sp. Nová Ves - Nitra ONLINE: Sledujte prvý finálový zápas hokejovej extraligy
Andrej Babiš a Monika Babišová.
Foto
Andrej Babiš išiel s pravdou von: Rozvod po 30 rokoch! Emotívne slová o ich vzťahu
(ilustračná fotografia).
Odborníci WHO sú v šoku: Desivé odhalenie o vtáčej chrípke! Ochorenie sa rozšírilo aj na...
Ruský prezident Vladimir Putin.
Ďalšia rana pod pás pre Rusov: Európska únia to nenechá len tak, pripravuje úder
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg a ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Aktualizované
Je rozhodnuté! NATO podá Ukrajine štedrú pomocnú ruku: Pozrite sa, čo dostanú
Prezidentka Zuzana Čaputová
Foto
Čaputová o obavách odborníkov: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti
Meghan Markle
Meghan sa prepočítala: ODPADNETE, čo spôsobil jej nový kšeft! Smejú sa aj odborníci
Existuje súvislosť medzi menštruáciou a Mesiacom?
Existuje súvislosť medzi menštruáciou a Mesiacom? Vedci pátrali po odpovediach! Prekvapivé zistenia
Na snímke českí policajti náhodne kontrolujú osobné motorové vozidlá na česko-slovenskej hranici.
Obnovia sa kontroly na hraniciach Česka a Slovenska? Rakušan podotkol jednu vec
Ilustračné foto
Ukrajina o havárii ruského bombardéra: Slová o POMSTE! Mal ostreľovať tieto mestá
Close up of seatbelt with damaged webbing in door frame of crashed car.  Broken auto glass on rain soaked roadway and inside car.
Desivá nehoda cestou do školy: Auto s maturantkami sa prevrátilo! Zasahovali záchranári
Félix (22) sa dočká nového a omnoho väčšieho výbehu.
Váš Tip
Dojaté chovateľky aj návštevníci: Medveď Félix z bratislavskej ZOO spravil prvé krôčiky v novom výbehu! Sledujte to