Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.06.2012 06:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Natália a Rocky sú pár aj doma: Dominiku mu odpustila

Exoticky vyzerajúci Rocky (22) síce ešte vyvádza na obrazovkách v Hoteli Paradise s Dominikou (21), no v reálnom živote jeho vzťah pokračuje s Natáliou (25).

S ňou sa intímne zblížil ešte v raji a zdá sa, že našiel tú najveľkorysejšiu partnerku na svete. Natália totiž v online rozhovore pre Čas.sk prezradila, že bozky, dotyky a váľanie sa svojho milovaného po Dominike bez najmenších problémov strávila. A to nie je zďaleka všetko! Krásavec z Olomouca zrejme pri blondínke aj v reáli bude môcť byť divoký mustang.

Čo hovoríte na to, že si Rocky začal s Dominikou?

Je to v pohode, ja už to neriešim, on sa mi s tým už priznal, hra je hra, keby som chcela ja hrať ďalej, takisto by som musela niečo robiť. A kto by sa pozeral na smutného Rockyho? Asi nikto.

Ako sa vám priznal, osobne ste sa stretli, alebo vám napísal list z raja?

Ja som mu písala list, ako ho mám rada, to ste mohli vidieť v TV, na to sa odohralo to, čo sa odohralo s Dominikou, on mi na to odpísal všetko, čo sa stalo. Všetko mi tam opísal. Proste som povedala, že dobre. Takisto neviem, čo by som tam robila ja, keby som tam ostala.

Ale muselo vás to nejako zobrať, nie?

Nehovorím, že som nad tým nerozmýšľala, že čo sa stalo, ale tým, že som sa dozvedela, čo jak všetko bolo, tak sa na neho nemôžem hnevať.

A keď ste to videli v TV, ako si sa cítila?

Smiala som sa na tom. (smiech) Nemôžem s tým nič spraviť, teraz sme vonku spolu, je to úplne niečo iné, chlapec sa snaží.

1295723:fullwidth:true:true:true

Vy ste potom taká tolerantná partnerka....

Nooo, ja som nad tým už tiež rozmýšľala, keď sa chlap bozkáva s niekým druhým, ale povedala som si, že to nemusím riešiť a keď chce byť so mnou, bude so mnou, a keďže my sme každý z iného mesta,  keby sa náhodou niečo mohlo stať, asi by som to tolerovala, ja neviem, to sa nedá ubrániť, je to exotický chlapec a baby na neho letia. (smiech)

Rocky je z iného mesta, vy bývate v Bratislave, ako máte toto vyriešené?

Ešte to nemáme úplne vyriešené, kto kam pôjde, ale hovoril, že by sa sem (do Bratislavy, pozn. red.) chcel presťahovať, uvidíme, aké budú možnosti, a či sa mu to podarí, samozrejme, chceme byť spolu, uvidíme, ako to bude, teraz sme na telefóne, skypujeme, píšeme si sms-ky.

Medzi vami je aký vekový rozdiel?

Ja som staršia,  ja mám 25 a on má 22.

Beriete Rockyho ešte ako nevyžitého?

No, možno je to tým, že možno sa skrotí, možno nie. Ale tým, že bol v šou, bude mať väčšie šance, bude si to chcieť užívať, ale ja mu to neberiem za zlé, keď nám to nevyjde, tak nám to nevyjde, ja z toho nebudem robiť vedu.

Toto bol Hotel Paradise, bola to hra, aj to s Dominikou označovali za hru, ale čo keď bude Rocky takto vyvádzať aj v reáli?

Vždy sa hovorieva to, že ku komu sa chlap vráti, tak ju ma fakt rád tú ženu a takisto nezabránim tomu, ak by sa potuloval kade-tade a nebudem o tom vedieť, alebo radšej nech mi to nepovie, ale myslím si, že momentálne nebude také niečo vymýšľať.  Snaží sa, je veľmi zlatý na mňa a milý, nemôžem na neho teraz povedať ani jedno zlé slovo.  Tým, že spolu stále komunikujeme aj všetko, tak fakt sa snaží. 

Takže seká dobrotu...

Hej, hej. Povedal, že je anjel. (smiech)

Čo hovoríte na to, že vás krátko po vypadnutí fotografi prichytili na terase jedného podniku s Martinom? Vyzeralo to tak, že sa k sebe máte...

No, takže.  V prvom rade tam bola aj Jana, Dominika a Tomáš sedel rovno oproti nám, takže by to bolo trochu blbé, keby sme my dvaja niečo spolu mali, lebo by to hneď Rockymu povedal, čiže zase až také trubky nie sme.  A s Martinom sme čisto len kamaráti. Vôbec to ani neriešim.  Akurát, že fotograf to zachytil tak, že Jana tam mala hlavu, a on mi akurát niečo išiel povedať, ja som sa nahla a vyzeralo to dosť blbo, tak s tým nič nespravím, budem musieť rátať aj s takýmito vecami.

Čiže blbá fotografia...

Tak-tak (smiech).

Zo začiatku to vyzeralo, že sa Rockymu ako keby vnucujete, aspoň v zostrihoch to tak pôsobilo... Môžete nám to nejako vysvetliť, na svoju obhajobu?

Čo sa týka týchto veci ja, Rocky a sex, vôbec to tak nebolo, ako to tam všetci prezentovali. Keď som si ľahla každý večer do postele, prvý bol pri mne on, ktorý ma bozkával, hladkal, chcel sa túliť, a nehnevajte sa, keď vás niekto nakopne, tak to neznamená, že sa niečo diať nemusí, bolo by to blbé, keby sme každý išiel spať na opačný koniec postele. A to že on mal argumenty k tomuto, a takto sa vyjadroval ku mne, sa mi to nepáčilo, ale vysvetlili sme si to, ale on za to nemôže, aký je.  S tým ja nič nespravím. Teraz sa správa ináč, ospravedlnil sa, nič s tým nespravím, tým že ma tam odzrkadlili tak, ako vyzerám.

1294592:fullwidth:true:true:true

Je niečo, čo vadilo Rockymu na vás?

Viem, že mu vadilo, že keď sa pohádame a som na neho hnusná, nerozprávam sa s ním, alebo ho úplne ignorujem, tak to ho najviac vytáča. Alebo, keď mu oponujem viac ako by som mala, ale tak toto vadí asi každému chlapovi  (smiech). Asi toto iba.

Aké je to mať sex pred kamerami, vnímali ste ich?

Čo sa týka kamier a nášho sexu, samozrejme, že nám zo začiatku napadlo, že kamery, ale keď už sa to vyvinie, tak človek zabudne, že sú tam nejaké kamery. Ale tak čo to je za sex, keď to bolo pod perinou. Ľudia majú strašne veľkú fantáziu, si tam predstavujú, že čo tam všetko človek môže robiť. Preto je človek najhorší. Ja som povedala, ja s tým problém nemám, ale iba z toho dôvodu, že to bolo pod perinou. Samozrejme, že keby to bolo bez periny, ja tam nejaké porno točiť nebudem.

V reálnom živote ste ako zvyknutá baliť chalanov?

Ja v reálnom živote nebalím chalanov. (smiech) Preto mne to tam ani moc nešlo. To ide všetko tak prirodzene, ja to proste neriešim, nikdy som si nepovedala, že idem baliť chalana.

Ste ako partnerka taká ráznejšia?

Ako kedy, ale asi som väčšinou taká ráznejšia, mám papulu, niekedy to niekomu lezie na nervy, ale snažím sa to spraviť na tých kompromisoch.  Teraz momentálne prichádzam na to, že niekedy netreba niečo riešiť, takisto teraz, keď vidíte ten vzťah s Rockym, hovoríte si, že som naivná,  neviem aká, že sme teraz spolu, ale ja som si povedala, že hold, no, bohužiaľ.

Srdcu nerozkážete.....

Aj to je pravda, ale skôr by som povedala tak, že ja mu radšej tú voľnosť dám a potom možno nebude nikam behať.  Možno ,keby som mu tú voľnosť nedávala, tak vtedy možno začne rozmýšľať, že chce niečo iné skúšať.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


V okrese Liptovský Mikuláš potvrdili výskyt tuberkulózy. (ilustračná foto)
Chronický kašeľ ako nový štandard: Lekári trúbia na poplach! Čo sa to deje?
Škótsky premiér Humza Yousaf.
Škóti priznávajú porážku: Ambiciózny klimatický cieľ nesplnia, jednej veci sa ale nevzdajú
passing a truck
Poľskí poľnohospodári zúria! Blokujú hraničné priechody: Vláde posielajú jasný odkaz
Slovenskí hokejisti absolvovali ďalší prípravný duel pred MS v Česku.
Foto
Víťazná šnúra sa skončila: Slovenskí hokejisti vysoko podľahli Nemecku
Na archívnej snímke z 12. marca 2024 poľský premiér Donald Tusk.
Poľský premiér predpovedá: Najbližšie týždne môžu rozhodnúť vojnu na Ukrajine
Four kitchen gas stoves burning with natural gas
Slovenská a ukrajinská vláda sa stretli za jedným stolom: Počas rokovania padali jasné návrhy
Český premiér Petr Fiala.
Slováci vyzbierali pre Ukrajinu poriadny balík: Čo bude s peniazmi? Český premiér má riešenie
Medveď hnedý (ilustračné foto)
Ďalší útok! Medveď si urobil zálusk na 300-kilového býka: Dobytok vláčil po lúke
Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr.
Foto
Fenomenálny Jaromír Jágr neprestáva udivovať: V českej baráži prepísal svetový rekord!
Airplane cabin during flight. Shallow DOF, selective focus.
HOROR na palube lietadla! Tehotná žena netušila, že jej manžel zomiera: Smutný záver
Premiér SR Robert Fico (Smer-SD) počas vyhlásenia po skončení 19. rokovania vlády SR.
Fico po summite v Bruseli ostal skeptický: S týmto návrhom zásadne nesúhlasí
Klimatická zmena je veľký problém ľudstva (ilustračná fotografia).
Nádrže s vodou v Barcelone sú poloprázdne: Krajina bije na poplach, chcú zabrániť najhoršiemu