Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
27.05.2012 16:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Madej o rozchode s Partlovou: Zľakli sme sa budúcnosti

Martin Madej (24) a Mirka Partlová (27) tvorili pár vyše dvoch rokov. Keďže si prestali pred troma mesiacmi rozumieť, rozhodli sa ísť od seba.

Kým Martin ostáva sám, po Mirkinom boku je už nový partner, spevák Peter Cmorik (32). Madej exkluzívne však pre Nový Čas Nedeľa priznal, že s atraktívnou herečkou sú i naďalej v kontakte.

Po tom, ako sa objavili fotky vašej expartnerky, herečky Mirky Partlovej so spevákom Petrom Cmorikom, vysvitlo, že už tri mesiace netvoríte pár...

To je pravda. No niektoré médiá napriek tomu, že si túto informáciu u mňa aj overovali, dokázali napísať obrovský článok o tom, ako ma Mirka podvádza. Keďže som ju odviezol do divadla a Peter z divadla, vyznelo to tak, akoby nevedela ani šoférovať. Mirka je pritom výborný šofér. (smiech) Možno majú pocit, že pokiaľ im osobne nedoručíme notársky overené potvrdenie o ukončení vzťahu, oficiálne sme stále spolu.


Ste ešte s Mirkou v kontakte?

Za posledný mesiac sme sa stretli raz na obede, ale ináč sme stále v kontakte. Nemyslím si, že ľudia, ktorí spolu fungovali dva roky skoro každý deň, si už nemajú čo povedať. Nikdy som sa ešte nerozišiel v zlom, a toto tiež rozhodne nie je ten prípad. Nie je to také, že už ju v živote nechcem vidieť, pálim jej fotky a vymažem si ju na facebooku z priateľov. Preto bolo pre mňa celkom prirodzené stretnúť sa na obede. Čo niektoré médiá opäť prekrútili.

Váš vzťah bol od začiatku zvláštny. Dlho ste ho popierali a zatĺkali. Nakoniec ste lásku priznali aj oficiálne, no i naďalej ste sa skrývali...

V podstate sme sa tomu nikdy nebránili, hoci v začiatkoch to bol problém, lebo sme nevedeli, či to bude také vážne. Je to aj presne o tom, že niekto nám zavolal, či sa s Mirkou nenafotíme do časopisu, a to sa mi jednoducho protiví. Dovtedy ma totiž všetci brali ako Bobiho, a potom by som bol frajer Angie z Paneláku. No ja som predovšetkým Martin Madej, ktorý má svoj vlastný rozum, vlastnú tvorbu a chodí dokonca sám na záchod. Ten vzťah bol predovšetkým o tom, že sa máme radi v súkromí, nie o titulkoch v časopisoch.

Po dvoch rokoch vzťahu zrazu prišlo odlúčenie. Ako ste sa s tým vyrovnávali?

Za seba môžem povedať, že som to rozhodne neznášal dobre a stále to neznášam dobre. Snažím sa však dívať dopredu. Človek má veľmi veľa techník, ako sa snaží zabudnúť. Najprv to prejde cez alkohol s kamarátmi, ďalej diskotéky, šport, práca. A až nakoniec zistí, že to musí akosi mimovoľne prejsť, lebo iný spôsob neexistuje.


Aká bola Mirka partnerka?

Super. Možno to vyznie zvláštne, ale raz som jej povedal, že má v sebe všetky najlepšie vlastnosti muža a ženy. Samozrejme, že city u mňa i naďalej pretrvávajú, ale rozhodli sme sa, že to ukončíme, a tak sa aj stalo.

Z akého dôvodu? Nesadli ste si navzájom?

Sadli sme si veľmi dobre. Bolo to skôr preľaknutie zo spoločnej budúcnosti. Polemika o tom, či sme naozaj pre seba tí praví, či sa o šesť rokov nepreberieme a s hrôzou zistíme, že sme si ukradli najlepšie roky života.

Toto je veľmi divná teória uvažovania...

Ľudia sa nedokážu rozísť pre normálnu vec. Takto sme to cítili, hoci ja vždy hovorím, že dvaja ľudia sa bez tretieho ani náhodou nepohádajú a nestane sa medzi nimi nič zlé. Dvaja ľudia by prežili na opustenom ostrove v absolútnom šťastí. Nie som však človek, ktorý by dozadu pátral, čo všetko sa stalo. Navyše je to kontraproduktívne pre jednu aj druhú stranu.

Bol za vaším rozchodom teda niekto tretí?

Nemyslím si to. No na druhej strane sa hovorí, že bez vetra sa ani lístok nepohne.

Po Mirkinom boku sa objavil nový partner, spevák Peter Cmorik. Poznáte sa s ním?

Videl som sa s ním asi trikrát v živote a pôsobil na mňa veľmi príjemne. Nemal som s ním žiadny problém a podľa mňa je rozhodne najlepším spevákom, akého na Slovensku máme.


S Mirkou ste boli predsa len hereckými partnermi. Usmerňovali ste sa navzájom?

Vždy sme sa jeden druhého pýtali, čo bolo zlé a dobré. Mirka je pre mňa jednou z najtalentovanejších herečiek a speváčok na Slovensku. Rovnako ako ja sa nepotrebuje nikam pchať, a preto je možno menej pretláčaná ako niektoré kolegyne.

Kedy medzi vami preskočila iskra?

Nepamätám sa, ale rozhodne to bolo ďaleko od lásky na prvý pohľad. To, že Mirka je úžasná a krásna žena, je jasné, ale že z toho bude aj nejaké zaľúbenie, sme vtedy netušili. Už keď som ju videl v predstavení Neberte nám princeznú, pár rokov pred tým, ako sme sa vôbec spoznali, hneď mi prebehlo mysľou, že takúto babu by som raz chcel mať!

Teraz ste sám, alebo tiež máte nejaký nový vzťah?

Zatiaľ som stále naplnený tým, čo bolo a každý pokus o nový vážny vzťah by bol len ublížením tomu druhému človeku.

Keď vidíte šťastnú Mirku po Peťovom boku, neubližuje vám to?

Nie. To je moja vec, ktorú si musím vyriešiť sám. Odo dňa, keď sme si povedali, že je koniec, je to môj problém. Je hlúpe, ak šťastie iných človeka zarmúti. Teda, ak je to naozaj šťastie.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ruský prezident Vladimir Putin
Putin o prezidentských voľbách v USA: Strohá veta, ktorú by nik nečakal
Na snímke poslankyňa Národnej rady (NR) SR  Martina Holečková (KDH)
Slovensko sa mohlo vydať na cestu pokoja a zmieru: Prejav premiéra bude mať takýto účinok!
Slovenskí futbalisti po strelení gólu.
Reakcie hráčov i trénera: Čo povedali reprezentanti po zápase s futbalovým trpaslíkom?
(ilustračné foto)
Do pohrebného ústavu previezli mŕtvu babičku: Z toho, čo sa stalo na stole, behá mráz po chrbte
Pápež František
Pápež pripomína hrôzy druhej svetovej vojny: Slová, na ktoré by nemal nik zabudnúť
Na snímke poslanec NRSR Branislav Gröhling (SaS)
Tvrdé slová Gröhlinga o prejave premiéra: Je v priamom rozpore s volaním po upokojení spoločnosti!
Keeley sa počas pôrodu zastavilo dvakrát srdce
Foto
Pôrod ako z hororu: Žena na sále DVAKRÁT zomrela! Chvíle po zástave srdca opísala do detailov
Tomáš Rigo po strelení premiérového gólu v reprezentačnom výbere
Žiadne prekvapenie: Slovensko zdolalo najhoršiu reprezentáciu na svete
Dym stúpa po ruskom útoku v Charkove na Ukrajine 17. mája 2024.
Ukrajina sa odhodlala na to, čo im odsúhlasil Biden: Za toto bude Putin peniť!
Na snímke ministerka kultúry SR Martina Šimkovičová.
Plány Šimkovičovej: V tejto oblasti plánuje zintenzívniť spoluprácu v zahraničí
In the Hospital Sick Male Patient Sleeps on the Bed. Heart Rate Monitor Equipment is on His Finger.
Ľudia porušili zákon, malo to hrozivé následky: Osem ľudí zomrelo, ďalšie desiatky sú v nemocnici
Nigel Farage to schytal od jednej nespokojnej ženy.
Žena sa chcela pomstiť známemu politikovi: Za to, čo urobila, ju čaká súd