Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.05.2012 14:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Zmlátená Bruteničová z JOJ-ky: Prečo na ňu zaútočil exmilenec?

Tvár Krimi Novín Monika Bruteničová (33) zažila hrôzu. Počas víkendovej služby vtrhol do televízie jej exmilenec, podnikateľ Karol, ktorý ju napadol.

Krehkú blondínku vzápätí ratovali kolegovia a strážna služba. „Išlo o prvý fyzický útok,“ potvrdila Novému Času incident moderátorka, ktorá následne odišla v sprievode polície do nemocnice a na človeka, s ktorým ju už nič nespája, podala trestné oznámenie. Čo muža vyprovokovalo k bitke priamo v štúdiu?

Moderátorka Monika Bruteničová na víkendovú službu tak skoro nezabudne. Po tom, čo sa k nej dostal expriateľ Karol, na ňu fyzicky zaútočil. Moderátorku zachraňovali v nebezpečnej situácii kolegovia, ktorí okamžite privolali mužov zákona. Podľa informácií Nového Času išla moderátorka do nemocnice s políciou, ktorá potrebovala po bitke záznam od lekára. Čo bolo príčinou drsného fyzického útoku? „Je to kvôli rozchodu, s ktorým sa nevie-nechce zmieriť,“ uviedla dôvod Bruteničová. Tá celý konflikt rieši s políciou a na svojho ex, podnikateľa Karola, podala trestné oznámenie.

„Dňa 5. 5. 2012 sme prijali trestné oznámenie na jedno z tunajších obvodných oddelení PZ v Bratislave. Trestné oznámenie sa malo týkať neznámej osoby, ktorá sa zdržiavala v jednej z budov na Brečtanovej ulici v Bratislave bez povolenia. V tejto súvislosti sa vykonávajú úkony trestného konania a o merite veci bude rozhodnuté v zákonnej lehote,“ potvrdil hovorca Krajskej polície František Peczár. Podľa informácií Nového Času televízia po útoku na jednu zo svojich tvárí posilnila už aj bezpečnostné opatrenia.

„Oklamal esbéesku, že je môj priateľ,“ opísala Bruteničová, ako sa Karol dostal do Jojky. „Svojich ľudí sme odhodlaní brániť. Určite nestrpíme, aby niekto z ulice chodil do televízie a slovne a už vôbec nie fyzicky ich napádal,“ povedal riaditeľ spravodajstva TV JOJ Roland Kubina. Moderátorka sa podľa zdroja z televízie svojho expriateľa už dlhšie obáva. Hoci teraz vyviazla z incidentu bez vážnejších zranení, psychológ upozorňuje, že v budúcnosti sa to môže zopakovať.

Čo na to psychológ?Čo na to psychológ PhDr. František Skokan: „Keďže už opustený partner fyzicky zaútočil na svoju bývalú partnerku, je veľké riziko, že takéto správanie zopakuje. Často sa toto deje u partnerov, ktorí sú závislí od vzťahov, partner je pre nich skôr objektom závislosti. Pocit straty tohto objektu môže viesť až k verbálnym a fyzickým útokom. Opustený partner väčšinou s takýmto správaním prestane, ak si nájde nový objekt záujmu, resp. závislosti. Je otázne, či môžeme hovoriť o pravej láske, skôr ide o lásku nezrelú v zmysle „milujem ťa, lebo ťa potrebujem“.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Woman stretching in bed after wake up. Beautiful girl enjoying morning light.
Ustielate si ráno posteľ? Robíte obrovskú chybu! Odborníci prezradili NECHUTNÉ tajomstvo
Ilustračné foto
Muž s výbušninami na iránskom konzuláte: Polícia odhalila nové detaily! Strašné, čo zistili
Tunel Sitina
Nezabudnite na víkendové dopravné obmedzenia: Polícia pripomína, kde sa s nimi stretnete
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Občianska zbierka na muníciu pre Ukrajinu: Podporuje ju aj prezidentka! Aha, čo povedala
Veľké nešťastie: Postrelený muž v Rohožníku! Na miesto leteli záchranári
Hokejisti Spišskej Novej Vsi v piatom zápase semifinále play-off Tipos Extraligy hostili Košice.
Sp. Nová Ves - Nitra ONLINE: Sledujte prvý finálový zápas hokejovej extraligy
Andrej Babiš a Monika Babišová.
Foto
Andrej Babiš išiel s pravdou von: Rozvod po 30 rokoch! Emotívne slová o ich vzťahu
Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Premiér Fico o výraznej zmene v doprave: Tieto miesta by mohli byť oslobodené od diaľničnej známky
(ilustračná fotografia).
Odborníci WHO sú v šoku: Desivé odhalenie o vtáčej chrípke! Ochorenie sa rozšírilo aj na...
Minister Tomáš ohlásil nové opatrenie
Erik Tomáš prehovoril o podpore KDH pri 13. dôchodkoch: Čo im mal slúbiť?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Ďalšia rana pod pás pre Rusov: Európska únia to nenechá len tak, pripravuje úder
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg a ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Aktualizované
Je rozhodnuté! NATO podá Ukrajine štedrú pomocnú ruku: Pozrite sa, čo dostanú