Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.05.2012 20:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Mórová naložila Mokrému: Nikdy som ho nemala stretnúť!

Ich láska bola šokom pre celý slovenský šoubiznis. Keď sa im narodil syn Quido (6), zdalo sa, že ich šťastiu nič nestojí v ceste.

Prišiel však koniec a sen o dokonalej rodine sa rozpadol ako domček z kariet. Vzťah Diany Mórovej (42) s jej expartnerom Jurajom Mokrým (35) je aj tri roky po rozchode na mŕtvom bode. Herečka až doteraz mlčala a roky, ktoré prežila po boku moderátora, nekomentovala. Výnimku urobila pre magazín Madam Eva a pootvorila dvere do svojho súkromia. Mokrému poriadne naložila a nenechala na ňom suchú ani jednu nitku.

1268713:fullwidth:true:true:true

Spoločné roky po boku markizáckej „rosničky“ Juraja Mokrého neboli pre obľúbenú herečku podľa jej slov prechádzkou ružovou záhradou. Ich vzťah bol prekvapením pre rodinu, priateľov, ale aj verejnosť. „Na začiatku mi veľa ľudí hovorilo, že ,Ježiš, to je hrozne zvláštne, že ste sa vy dvaja dali dokopy, no to je strašné,“ opisuje začiatky vzťahu Mórová. Ani ona zrejme netušila, aké peklo jej nastane po narodení ich syna. Spočiatku sa ešte zdalo, že je všetko v poriadku a idylka bude mať pokračovanie, no prišiel zlom. Keď Mokrý vyhral štvrtú sériu tanečnej šou Lets Dance, Diana bola na každom prenose a podporovala ho.

1268715:fullwidth:true:true:true

Krátko po finále však prišiel šokujúci rozchod. „Predstavte si, že pracujete, staráte sa o dieťa, platíte účty, snažíte sa, tolerujete, podporujete.... a zrazu zistíte, že vám zo stoličky chýba operadlo. A tak sa potom pýtate samej seba - na čo mi je tento človek?“ povedala pre magazín herečka. Napriek tomu, že netvoria pár už tri roky, problémy medzi nimi neustále pretrvávajú. „My si ešte s Ďurom musíme vyriešiť veľa vecí a pohoda príde podľa mňa až vtedy, keď bude mať novú partnerku a možno druhé dieťa... Každý muž je samoľúby. Keď ho nechá žena, je to peklo,“ otvorene priznala Diana. V ďalších vyjadreniach herečka ešte viac pritvrdila. Zrejme ju naštval prístup bývalého partnera tesne po rozchode.

1279305:fullwidth:true:true:true

Mokrý na herečku neustále útočil a pri každej príležitosti si neodpustil na jej adresu dvojzmyselné uštipačné poznámky. Dokonca ju nepriamo obvinil z nevery s jej hereckým kolegom Tomášom Maštalírom. Teraz mu to však Mórová vrátila aj s úrokmi. „Spytovala som sa sama seba, čo som komu spravila, že som musela stretnúť tohto človeka. Na časť tejto otázky si už viem odpovedať, na časť ešte nie. Mám syna, v poriadku. Ale boli to smutné roky. Najmä tie, čo mi spôsobil po rozchode. Nehovoriac o tom, ktoré mi ešte môže spôsobiť, keďže nás spája dieťa,“ šokovala svojou otvorenosťou herečka.

Napriek tomu, že svojmu expartnerovi v rozhovore uštedrila poriadnu spŕšku kritiky, neodpustila si tentoraz ani ona uštipačnú poznámku na adresu Mokrého. „Niekedy nezmyselne žiarli a nadáva mi, prečo som v práci, prečo nie som pri dieťati. On, ktorý má obyčajné počasie na tri minúty a nikdy som mu to nevyčítala. Dúfam, že tieto útoky časom pominú,“ dodala na záver seriálová Ivana Švehlová.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Francúzi chcú zatočiť s nezodpovednými psičkármi
Psíčkari, pozor: Táto zákerná choroba môže postihnúť aj vášho štvornohého miláčika!
(ilustračná foto)
Kampaň do eurovolieb má svoj limit: Toľkoto môžu strany maximálne minúť
Masaker v koncertnej hale v Moskve.
Vyšetrovanie masakry v Moskve naberá na obrátkach: Ďalší zadržaní! Čoho sa mali dopustiť?
Ilustračné foto
Veľká noc je rajom pre zlodejov: Riziko krádeží závratne stúpa! Týmto chybám sa určite vyvarujte
(ilustračné foto)
Chcete prestať fajčiť, no nedarí sa vám? 6 osvedčených spôsobov, ako dať zbohom cigaretám!
Juraj Slafkovský žiari v drese Montrealu.
Si úbožiak, vynadal Slafkovskému! A potom neveril vlastným očiam
Ilustračné foto
SHMÚ varuje: V týchto miestach sa majte na pozore pred VÍCHRICOU!
Dry snow avalanche with a powder cloud close to the village Terskol, Elbrus region
Chystáte sa na túru? Pozor: Na týchto pohoriach hrozí lavínové nebezpečenstvo
Kultový fantazijný film Nekonečný príbeh.
Foto
Pamätáte si Detskú kráľovnú z kultového Nekonečného príbehu? Strašné, čím si prešla! Takto vyzerá dnes
Ilustračné foto
Rusko zablokovalo kontrolu dodržiavania zbrojných sankcií voči KĽDR: Využilo na to veto!
Bratislava (ilustračné foto)
Slovenské národné múzeum predstavilo novú publikáciu: Sledujte, čoho sa týka!
Fire in an old wooden house
Aktualizované
Tragický výbuch v Budapešti: Vyžiadal si život a mnoho zranení