Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
11.05.2012 12:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Drsný vyhadzov Haklovej: Na Farme lietali facky aj kopance!

Na markizáckej Farme to poriadne vrie a farmári sú zo dňa na deň nervóznejší. Do drsnejších rozporov sa však doteraz nedostali.

Až teraz sa obyčajná hádka Moniky Haklovej (37) s Ľudovítou Mládkovou (31) poriadne vyhrotila. Neostalo však iba pri slovách a na farme museli riešiť fyzické útoky. Došlo na facky, modriny a padali obvinenia z kopancov.Všetko však malo dohru a obe bitkárky postihol tvrdý trest. Diváci však celý incident na obrazovkách ešte nevideli, keďže informáciu získal zo zákulisia šou exkluzívne Nový Čas. Je však otázne, čo všetko z dvojdňového incidentu Markíza odvysiela.

V minulosti sa televízia drsnejších scén neštítila a divákom ukázala polonahú Bullovú v sado-maso prezlečení. Teraz však na statku museli riešiť väčšie problémy. Podnikateľka Haklová patrila od začiatku šou ku kontroverzným postavičkám Farmy. Pravidelne sa dostávala do problémov a ostatní farmári voči nej pociťovali averziu.

Všetko vyvrcholilo, keď si s ďalšou farmárkou Ľudovítou Mládekovou začali konflikty riešiť ručne-stručne. Podľa informácií Nového Času sa Monika musela zo statku porúčať práve pre fyzické útoky. „Mali veľkú párty a čo-to popili. Potom došlo ku konfliktu a Ľudovíta dala Monike facku. Všetko sa však odohralo bez kamier,“ opisuje incident zdroj zo zákulisia šou.

Neostalo však iba pri jednej potýčke a bitkárska sága mala pokračovanie. Na druhý deň sa najskôr zdalo, že bude všetko v poriadku, no obe farmárky sa do seba znova pustili. A opäť neostalo iba pri slovnej výmene názorov. „Ľudovíta sa znova zahnala na Haklovú, že jej strelí ďalšie zaucho, tá sa však stihla facke vyhnúť. Potom prišlo obvinenie zo strany Mládekovej, ktorá hovorila o kopancoch do chrbta a ukazovala modrinu na chrbte,“ pokračuje zdroj Nového Času.

Produkcii zrejme došla trpezlivosť a prišiel na rad nekompromisný trest. Obidve farmárky musia ísť do duelu. „Nemali klasický súboj, na aký boli zvyknuté, ale vyberali si prekvapenia. Vôbec nevedeli, do čoho idú,“ dodal na záver.Umieračik nakoniec zazvonil Haklovej, ktorá v dueli pohorela na plnej čiare a zo statku vyletela. Rozlúčila sa tak s Farmou aj rozprávkovou výhrou 50-tisíc eur. Ostatným však odchodom Haklovej poriadne odľahlo. Zbavili sa totiž osoby, ktorá im bola tŕňom v oku od začiatku šou.



Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Poľský premiér Donald Tusk
Tusk: Poľsko musí zlepšiť protivzdušnú obranu, aby bolo bezpečné ako Izrael
Ilustračné foto
Dvaja manželia kruto zabili svoje ženy: Ľudia povstali, toto nebudeme tolerovať!
Na snímke predseda Súdnej rady SR Ján Mazák.
Opozícia opäť spustila kritiku: Nepáči sa im odvolanie Mazáka z funkcie predsedu Súdnej rady SR
Princ Harry s manželkou Meghan
Foto
Bývalá sekretárka po rokoch prelomila mlčanie: Takáto je Meghan naozaj! A nie je to príjemné...
Český premiér Petr Fiala počas návštevy USA.
Český premiér Fiala pred návštevou Kongresu: Poviem, čo je pre Ukrajinu kľúčové
Foto
Niekdajší zakončovateľ Slovana kriticky na margo klubu: Juniorka? Odpad!
Marek Eštok
Upokojenie situácie musí prísť čím skôr: Štátny tajomník rezortu diplomacie podporil jednotnú rekciu Únie
Lawn crystals water green
Mrazy budú opäť úradovať: Na chladné počasie sa pripravte najmä v týchto častiach Slovenska
Protest pred úradom vlády.
Foto
Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí: Protestovať prišli proti zásahom do kultúry či životného prostredia
stará veštica
Desivá predpoveď Baby Vangy o osude Európy: Slová, ktoré naháňajú strach!
Žlto-modrý kostým od návrhárky Catherine Walker
Foto
Módne kúsky Diany († 36) idú do dražby: Astronomické ceny! V tejto róbe sa stretla s významným monarchom
Talianska premiérka Giorgia Meloniová
Talianska premiérka sa bude súdiť s profesorom, žiada vysoké odškodné: Aha, čo o nej vyslovil!