Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
13.05.2012 16:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Kordiakove fanúšičky smútia: Alexander Bárta v Paneláku končí

V Paneláku bol Milan Kordiak od prvej série, od úvodných chvíľ. Krútili sa okolo neho ženy, mafiáni a problémy, koniec koncov patril k základným hýbateľom deja.

Teraz mu však zvoní umieračik, pretože jeho herecký protagonista Alexander Bárta (36) sa upísal konkurencii, keď už zarezáva na novom seriálovom projekte Horúca krv.

Alexandra Bártu lámala Markíza dlhodobo a on statočne odolával, i keď v roku 2010 to vyzeralo všelijako... Dostal vtedy ponuku vrátiť sa do Ordinácie v ružovej záhrade, kde mal menšiu rolu ešte pred Panelákom a tiež od neho chceli, aby tancoval v Let’s Dance. Odmietol, keďže najmä tanec nie je vôbec jeho parketa, no napriek tomu v Paneláku niekoľko mesiacov pauzoval – tvorcovia ho odpratali do Argentíny a potom skončil vo väzbe. ,,Dostal som ponuku na istý projekt v televízii JOJ, ktorý sa ale z mojej strany nakoniec neuskutočnil,“ odôvodňoval situáciu a potvrdil aj to, že zo seriálu Andyho Krausa naozaj chcel odísť. ,,Zrazu som dospel do štádia, že som veľmi reálne zvažoval, že v Paneláku skončím. Tak som to aj oznámil, no potom som zmenil názor. Myslím, že som urobil dobre a  musím povedať, že ma to nanovo začalo baviť,“ povedal nám pred časom. A. Krausovi svojím lavírovaním však spôsobil vrásky na čele, keďže ten istý čas nevedel, akým štýlom jeho postavu písať.

Diera nevznikneTentoraz by sa však situácia opakovať nemala a hlavný scenárista Paneláka už vraj má plán, ako Kordiaka definitívne zničiť. ,,Bude to rýchlejšie, ako by ste čakali,“ tvrdí Andy, ktorému za Kordiakom extra smutno nebude. ,,Ja mám rovnako rád všetky postavy bez ohľadu na to, či sú malé, vedľajšie alebo top. Na druhej strane Kordiak je v Paneláku od začiatku a pri takých postavách je vždy problém vymyslieť nové linky. Myslím, že Kordiak odchádza v pravej chvíli.“ A vraj ani nebude treba plátať dieru, ktorá by po jeho odchode mohla vzniknúť. ,,Nevznikne tam diera. Je tam veľa iných zaujímavých postáv a liniek a už teraz sa diváci môžu tešiť na jeseň, ktorá bude zase o niečo živšia,“ tvrdí scenárista a na otázku, či nechá A. Bártovi poodchýlené dvere pre prípadný ďalší návrat, odpovedá jednoznačne: ,,Najskôr v 17. sérii. Ak nejaká bude.“

V oboch naraz?Alexander Bárta má v každom prípade práve v týchto dňoch práce vyše hlavy, keď naraz nakrúca pre Jojku i Markízu. On si pôsobenie v oboch televíziách ešte nedávno vedel celkom dobre predstaviť... ,,Bavil som sa o tom s viacerými kolegami a je to tak, že keď robím niečo pre istú televíziu, ešte nie je nikde napísané, že nemôžem robiť aj pre ďalšiu. Nebral by som to tak, že som v Jojke či v Markíze. Rozhodujem sa podľa ponuky, a nie podľa televízie.“ A. Kraus to však vidí inak, hoci aj on si vie predstaviť, že by Bárta hral súčasne v Paneláku na Jojke i v Horúcej krvi na Markíze: ,,Ja si to predstaviť viem, ale pre diváka by to bolo mätúce. A Panelák robíme pre nich, nie pre mňa,“ uzatvára.

1267988:fullwidth:true:true:true

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Rocket launch with fire clouds. Nuclear Missiles With Warhead Aimed at Gloomy Sky at night. Balistic Rockets War Backgound.
Severná Kórea odpálila novú balistickú raketu: Blíži sa vojna? Kim Čong-un vyzval na urýchlenie produkcie!
Kapitán Tatar o medaile: Sila na papieri je, ale...
Vyhrážky už dostal Branislav Becík, Michal Šimečka a aj Matúš Šutaj Eštok.
Foto
Násilie a nenávisť dosahujú extrémnu úroveň: Politici sa boja o ŽIVOT! NAKA už niekoľkokrát zasahovala
Policajt zatýkajúci klimatického aktivistu.
Prilepili sa k dráhe a odmietali odísť: Klimatickí aktivisti ochromili prevádzku mníchovského letiska!
Robert Fico a Robert Kaliňák (vpravo) sú dlhoroční stranícki spolupracovníci.
Kaliňák prehovoril o premiérovi: Každá hodina rozhoduje, ale je to extrémne silný človek
Príslušníci ruských záchranných zložiek zasahujú pred čiastočne zrútenou bytovkou po nedeľňajšom útoku v ruskom meste Belgorod 12. mája 2024.
Ozval sa letecký poplach, potom došlo k explózii: Belgorodská oblasť bola opäť pod útokom!
Bývalý kriminalista vraví, že je dobré počkať si na výsledky vyšetrovania.
Útočník bol počas atentátu obklopený niekoľkými ľuďmi: Odborníci varujú! Priami svedkovia potrebujú tiež pomoc
Policajti prehľadávali byt aj chatu atentátnika Juraja Cintulu.
Foto
RAZIA v domove atentátnika Juraja: Prekvapivé svedectvá známych! Trápi ho zdravie a čo odniesli kukláči?
Kúpele budú mať zatvorené do konca februára.
Váš Tip
Návštevníci zažijú otvorenie Sliačskeho kultúrneho leta úplne bez starostí: Prekvapenie, ktoré na nich čaká!
(ilustračné foto).
Nový zákon na Ukrajine prináša zmeny aj v mobilizácií: Zelenskyj sa zaväzuje! O čo presne ide?
Český lekár vysvetlil, ako je na tom premiér Fico.
Český lekár o stave premiéra Fica: Toto neveští nič dobré, je to vážne
Kustód Marek Jenčík sa stará o slovenských hokejistov: Čo pijú a ako dopĺňajú energiu?