Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
13.05.2012 16:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Kordiakove fanúšičky smútia: Alexander Bárta v Paneláku končí

V Paneláku bol Milan Kordiak od prvej série, od úvodných chvíľ. Krútili sa okolo neho ženy, mafiáni a problémy, koniec koncov patril k základným hýbateľom deja.

Teraz mu však zvoní umieračik, pretože jeho herecký protagonista Alexander Bárta (36) sa upísal konkurencii, keď už zarezáva na novom seriálovom projekte Horúca krv.

Alexandra Bártu lámala Markíza dlhodobo a on statočne odolával, i keď v roku 2010 to vyzeralo všelijako... Dostal vtedy ponuku vrátiť sa do Ordinácie v ružovej záhrade, kde mal menšiu rolu ešte pred Panelákom a tiež od neho chceli, aby tancoval v Let’s Dance. Odmietol, keďže najmä tanec nie je vôbec jeho parketa, no napriek tomu v Paneláku niekoľko mesiacov pauzoval – tvorcovia ho odpratali do Argentíny a potom skončil vo väzbe. ,,Dostal som ponuku na istý projekt v televízii JOJ, ktorý sa ale z mojej strany nakoniec neuskutočnil,“ odôvodňoval situáciu a potvrdil aj to, že zo seriálu Andyho Krausa naozaj chcel odísť. ,,Zrazu som dospel do štádia, že som veľmi reálne zvažoval, že v Paneláku skončím. Tak som to aj oznámil, no potom som zmenil názor. Myslím, že som urobil dobre a  musím povedať, že ma to nanovo začalo baviť,“ povedal nám pred časom. A. Krausovi svojím lavírovaním však spôsobil vrásky na čele, keďže ten istý čas nevedel, akým štýlom jeho postavu písať.

Diera nevznikneTentoraz by sa však situácia opakovať nemala a hlavný scenárista Paneláka už vraj má plán, ako Kordiaka definitívne zničiť. ,,Bude to rýchlejšie, ako by ste čakali,“ tvrdí Andy, ktorému za Kordiakom extra smutno nebude. ,,Ja mám rovnako rád všetky postavy bez ohľadu na to, či sú malé, vedľajšie alebo top. Na druhej strane Kordiak je v Paneláku od začiatku a pri takých postavách je vždy problém vymyslieť nové linky. Myslím, že Kordiak odchádza v pravej chvíli.“ A vraj ani nebude treba plátať dieru, ktorá by po jeho odchode mohla vzniknúť. ,,Nevznikne tam diera. Je tam veľa iných zaujímavých postáv a liniek a už teraz sa diváci môžu tešiť na jeseň, ktorá bude zase o niečo živšia,“ tvrdí scenárista a na otázku, či nechá A. Bártovi poodchýlené dvere pre prípadný ďalší návrat, odpovedá jednoznačne: ,,Najskôr v 17. sérii. Ak nejaká bude.“

V oboch naraz?Alexander Bárta má v každom prípade práve v týchto dňoch práce vyše hlavy, keď naraz nakrúca pre Jojku i Markízu. On si pôsobenie v oboch televíziách ešte nedávno vedel celkom dobre predstaviť... ,,Bavil som sa o tom s viacerými kolegami a je to tak, že keď robím niečo pre istú televíziu, ešte nie je nikde napísané, že nemôžem robiť aj pre ďalšiu. Nebral by som to tak, že som v Jojke či v Markíze. Rozhodujem sa podľa ponuky, a nie podľa televízie.“ A. Kraus to však vidí inak, hoci aj on si vie predstaviť, že by Bárta hral súčasne v Paneláku na Jojke i v Horúcej krvi na Markíze: ,,Ja si to predstaviť viem, ale pre diváka by to bolo mätúce. A Panelák robíme pre nich, nie pre mňa,“ uzatvára.

1267988:fullwidth:true:true:true

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Hokejisti Nitry oslavujú zisk majstrovského titulu.
Nitra sa zapísala do histórie: Pod Zoborom sa začali majstrovské oslavy!
Namiesto veľkolepej svadby musela Ashlee svoju lásku odprevadiť na druhý svet.
Muž († 42) požiadal priateľku o ruku a potom... Tragédia, ktorá jej doteraz nedá spávať
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Zmena názorov v Národnej rade? Poslanci pokračovali v závere dňa v diskusii k návrhu novely zákona!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Pri útoku nožom na škole sa zranili traja ľudia: Hrozivé, kto za činom stojí
Alcoholism or Alcoholic concept : Close up young Asian guy feeling depressed drinking alcohol alone in pub or bar because life problem or stress.
Ako spoznáte ALKOHOLIKA? 7 znakov, ktoré si všimnete, aj keď v ruke nemá pohárik
(ilustračné foto).
Paríž sa pred olympiádou chystá na obrovské manévre: Takéto niečo sme ešte nemali!
Lawn crystals water green
Toto má byť aprílové počasie? SHMÚ vydáva výstrahu! Sneženie a nepríjemný mráz potrápia veľkú časť Slovenska
Mária Kolíková
Bezprecedentný zásah do súdnej moci? Exministerka reaguje na Ficovu výzvu kontroly rezortu spravodlivosti!
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izrael nemieni ustúpiť: Vojenský útok na mesto Rafah plánujú naďalej
Gólman Spišiakov Marcel Melicherčík sa teší na sériu s Košicami.
Prečo v Nitre nechytal Melicherčík? Spišiaci i samotný brankár odpovedajú vyhýbavo
Keď sa po vyše 2 mesiacoch vynoril z prepájacieho tunela, bol očarený...
FotoVáš Tip
Medveď, ktorý prežil v bratislavskej zoo celý život, dostal oázu: Po 27 rokoch konečne cíti pravú hlinu...
Minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka (MPRV) SR Richard Takáč (Smer-SD).
Uľahčenie práce či odbúravanie byrokratickej náročnosti: Minister poľnohospodárstva privítal novelu zákona