Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.05.2012 18:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Staré za nové: Ktorí známi Slováci vymenili svoje manželky?

Jedna z automobiliek vo svojej reklamnej kampani pravidelne vyzýva: "Vymeňte staré za nové!“ Mediálne známi muži ju na slovo poslúchajú.

Akurát, že nemenia štvorkolesové tátoše, ale svoje zákonité manželky, frajerky, družky. Niektorí aj v úplnom utajení, ako napríklad Vašo Patejdl.

Slavomír Magál

Manželia Magálovci tvorili pár takmer 40 rokov, no v ostatnom čase to bola len hra pre verejnosť. Srdce oboch totiž patrilo iným. Hodina pravdy nastala až po tom, čo Nový Čas vlani prichytil herečku Kamilu Magálovú (61) tajne randiť s kolegom zo Slovenského národného divadla Mariánom Geišbergom (58). Netrvalo dlho a odhalené boli aj zálety Slavomíra Magála, ktorý svoju manželku pre zmenu vymenil za svoju bývalú študentku, dekanku trnavskej univerzity Danu Petranovú (36). Tu však prekvapivé odhalenia neskončili – po tom, čo sa Magálovci celkom logicky rozviedli, Slavomír sa pred týždňom expresne rýchlo so svojou novou vyvolenou oženil a vysvitlo, že spolu dokonca čakajú dieťa!

Vašo Patejdl

Známy elánista Vašo Patejdl (57) zrealizoval výmenu už dávnejšie, no na svetlo sveta celá story vyplávala až koncom minulého roka. Skladateľ, spevák a multiinštrumentalista vyzeral viac ako tri desaťročia nadmieru spokojne po boku manželky Aleny (56), a tak nečudo, že fotografie, na ktorých je s českou milenkou Milušou (40) a dokonca aj ich spoločným synom Benjamínom, šokovali Slovensko. Dnes je už jasné, že budúcnosť plánuje výhradne so svojou novou rodinou, s ktorou si zadovážil hniezdočko na okraji Prahy.

Meky Žbirka

Mal len niečo po dvadsiatke, keď sa Meky Žbirka (59) po prvýkrát oženil s Helgou (60) a v tomto manželstve sa narodila jeho prvá dcéra Denisa. Rýchlo však zistil, že zladiť život muzikanta a otca rodiny nebude práve jednoduché, a tak Meky dnes svoje prvé manželstvo hodnotí slovným spojením „neuvážený krok“. Oveľa premyslenejším krokom bol spevákov vzťah s Katkou (48). S tou sa zoznámil už ako slávny spevák, za ktorým ona prišla do pražskej Lucerny ešte ako študentka robiť rozhovor do školského časopisu... Bola z toho osudová láska okorenená dvomi deťmi a nedávnymi oslavami už 23. výročia svadby.

Mário "Kuly" Kollár

Pomerne radikálny rez vo svojom živote spravil pred tromi rokmi aj spevák Desmodu Mário „Kuly“ Kollár (40). S manželkou Dankou (29) sa brali po pár mesiacoch randenia a hneď vraj vedel, že bude matkou jeho detí. Stalo sa, narodil sa malý Mário a dvojica spolu prežila osem rokov. Potom sa však do Kulyho života priplietla chutná a mladučká vokalistka Lucia Nováková (21) a bolo vymaľované... Najskôr s ňou manželku podvádzal, neskôr priznal farbu a nasledoval rýchly rozvod.

Ján Kroner


Prvou manželkou herca Jána Kronera (55) bola dnes veľmi úspešná producentka, dramaturgička a scenáristka Adriana Kronerová (49) a z tohto zväzku pochádza aj dvadsaťštyriročný syn Jakub kráčajúci v šľapajach rodičov. Po rozvode, ktorý pred viac ako dvadsiatimi rokmi iniciovala Adriana, obaja zostali priateľmi a posledné roky spolupracovali na viacerých úspešných televíznych projektoch. Druhou „zákonitou“ Jána Kronera sa stala o takmer dvadsať rokov mladšia herečka Lenka Košická (37), s ktorou sa zoznámil – ako inak? – pri práci. Majú spolu deväťročnú dcéru Pavlínu a ako sa zdá, Janko už ďalej meniť neplánuje...

Paľo Habera

Toto je už poriadne stará história... Paľo Habera (49) bol s manželkou, úspešnou manažérkou Naďou (48) viac ako pätnásť rokov, no po dlhšom období tichej domácnosti sa na prelome tisícročí všetko skončilo. Exmanželka sa vzápätí zbalila a spolu s vtedy pätnásťročnou dcérou Zuzanou odišla natrvalo do USA, no a Paľo pre zmenu našiel svoje šťastie po boku českej topmodelky Daniely Peštovej (41). Stal sa príkladným vychovávateľom Danielinho syna Yannicka a časom aj ich spoločných detí Elly Joy a Paula Henryho. Len do svadby sa dvojica nehrnie.

Marek Ťapák

Generálna riaditeľka TV Markíza Zuzana Ťapáková (48) má svoje priezvisko po exmanželovi, hercovi Markovi Ťapákovi (51). Ten ju však, stále ako ženatý chlap, pred rokmi vymenil za mladšiu tanečníčku SĽUK-u Katarínu (40), s ktorou sa spoznal v divadle. Po rozvode sa druhýkrát oženil a kým jeho prvé manželstvo bolo bezdetné, v tom druhom sa pred deviatimi rokmi narodila dcéra Taruna. Ako tvrdí, stále je do svojej druhej vyvolenej veľmi zamilovaný.

Patrik Švajda

Patrik Švajda (39) sa so svojou dnes už exmanželkou Slávkou (39) poznali od pätnástich rokov, keď spolu študovali na gymnáziu. Sedem rokov spolu chodili, potom sa zobrali. Ich spoločný život, v ktorom nechýbali ani dvaja synovia Patrik a Samuel, sa podľa Slávky začal rúcať v roku 2000, keď Patrik získal miesto v televízii Markíza, kde sa zoznámil so Zlaticou Puškárovou (34). Iskra preskočila, no výmena partneriek prebiehala len pomaly, staré putá sa ťažko pretrhávali a na rozvod prišlo až v roku 2005. Dnes má Patrik Švajda so Zlaticou dvojročného syna Lea, no ženiť sa po druhýkrát zjavne nechystá.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Prvá hnedo-biela medvedica bola objavená v roku 1985.
Foto
Vedci objavili 12 pánd zvláštnej farby: Po 39 rokoch úvah zistili, odkiaľ sa vzali
V okrese Liptovský Mikuláš potvrdili výskyt tuberkulózy. (ilustračná foto)
Chronický kašeľ ako nový štandard: Lekári trúbia na poplach! Čo sa to deje?
Škótsky premiér Humza Yousaf.
Škóti priznávajú porážku: Ambiciózny klimatický cieľ nesplnia, jednej veci sa ale nevzdajú
passing a truck
Poľskí poľnohospodári zúria! Blokujú hraničné priechody: Vláde posielajú jasný odkaz
Slovenskí hokejisti absolvovali ďalší prípravný duel pred MS v Česku.
Foto
Víťazná šnúra sa skončila: Slovenskí hokejisti vysoko podľahli Nemecku
Na archívnej snímke z 12. marca 2024 poľský premiér Donald Tusk.
Poľský premiér predpovedá: Najbližšie týždne môžu rozhodnúť vojnu na Ukrajine
Four kitchen gas stoves burning with natural gas
Slovenská a ukrajinská vláda sa stretli za jedným stolom: Počas rokovania padali jasné návrhy
Český premiér Petr Fiala.
Slováci vyzbierali pre Ukrajinu poriadny balík: Čo bude s peniazmi? Český premiér má riešenie
Medveď hnedý (ilustračné foto)
Ďalší útok! Medveď si urobil zálusk na 300-kilového býka: Dobytok vláčil po lúke
Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr.
Foto
Fenomenálny Jaromír Jágr neprestáva udivovať: V českej baráži prepísal svetový rekord!
Airplane cabin during flight. Shallow DOF, selective focus.
HOROR na palube lietadla! Tehotná žena netušila, že jej manžel zomiera: Smutný záver
Premiér SR Robert Fico (Smer-SD) počas vyhlásenia po skončení 19. rokovania vlády SR.
Fico po summite v Bruseli ostal skeptický: S týmto návrhom zásadne nesúhlasí