Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
27.04.2012 12:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Mojsej si vypočul verdikt: Nora sa zatiaľ "škrabala v zadku"

Na slobodu sa dostal po vyše 50 hodinách. Braňo Mojsej (43) si stále nedá pokoj a jeho alkoholické excesy naberajú na intenzite.

Po tom, čo mu policajti v utorok nadránom namerali 2,85 promile, skončil v cele. A včera sa dočkal svojho trestu. Na súd dorazil v sprievode mužov zákona a po polhodine mal po všetkom. Za volant auta sa neposadí najbližšie 3 roky a sudca mu uložil aj pokutu 1 000 eur. Nora na súd neprišla, situácia okolo vlastného muža ju nezaujíma. A prezradila, čo robila počas bleskurýchleho konania v kauze Mojseja.

Braňa Mojseja na súd priviezli policajti z cely. Do reči mu rozhodne nebolo. „Necítil som sa v cele veľmi príjemne,“ konštatoval Braňo. Superrýchle konanie na Okresnom súde v Košiciach trvalo približne pol hodiny. Po jeho skončení Braňo o treste hovoriť nechcel. „Dostal som trest a musím znášať dôsledky,“ stroho uviedol a kráčal preč so svojím advokátom. Utrúsil, že ide domov. To, že pil, potvrdil, ale malo to byť ešte popoludní a myslel si, že v noci už nenafúka.

Braňa obvinili z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Sudca mu zakázal šoférovať na tri roky a vymeral mu peňažný trest 1 000 €. „Pre prípad úmyselného zmarenia výkonu peňažného trestu súd uložil obvinenému náhradný trest odňatia slobody v trvaní 5 mesiacov,“ uviedla hovorkyňa Krajského súdu v Košiciach Marcela Gálová. Dodala, že rozsudok je právoplatný. „Súd pri uložení trestu prihliadol na skutočnosť, že má čistý register trestov, že mu nikdy nebol uložený trest zákazu činnosti ani zadržaný vodičský preukaz,“ spresnila Gálová.

Nora Mojsejová na súd včera neprišla. „Mám toho dosť, čo ja s tým mám? Mám iné starosti, vôbec sa tým nezaoberám,“ reagovala podráždene manželka Nora, podľa ktorej Braňo určite pokutu zaplatí. „Škrabala som sa v zad­ku,“ zareagovala na otázku, čo robila v čase, keď Braňo počúval verdikt.

1262616:fullwidth:true:true:true

Braňa Mojseja zastavila policajná hliadka v utorok nadránom okolo 3. hodiny pri obchodnom centre v Košiciach a nafúkal 2,85 promile. Alkoholického vyčíňania má kontroverzný spevák na rováši viac ako dosť. Viackrát sa zo závislosti liečil, skončil na psychiatrii a metla ľudstva zohrala úlohu aj pri jeho orgiách s prostitútkami v jednom z tatranských apartmánov, z ktorých sa dostali na verejnosť drsné fotky.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Futbalový Slovan sa ocitol v náročnej situácii.
V hre príchod reprezentanta: Uloví futbalový Slovan veľkú rybu?
Na snímke ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Nečakaná návšteva na Ukrajine! Aha, kto pricestoval do Kyjeva
(ilustračné foto)
Rusko spôsobilo na Ukrajine teror: Diali sa tam strašné veci! Hlásia množstvo obetí
Ilustračné foto
Viaceré komplikácie v doprave v Bratislave: Tu sa zrazili 3 autá! Kde všade sa zdržíte?
(ilustračné foto)
Jedna z najväčších krádeží zlata v dejinách krajiny: Prípad sa pohol! Nečakaný úspech
Ilustračné foto
Dokedy nás bude trápiť mrazivé počasie? Slováci, pripravte sa: To vôbec nevyzerá dobre!
(ilustračné foto)
Chystáte sa do Amsterdamu? Dobre čítajte: Zavádzajú nové opatrenia
Foto
Slovenský hokejista v USA: Vodičák má vo vrecku, pozvánku do repre...
(ilustračná foto)
Smutné správy: Zomrel významný dopravný dizajnér († 93)! Pozrite sa, čo navrhol
Ondrej Rusnák (35)
Foto
Hokejový expert o Slafkovskom a MS: Na ľade si dobre rozumie s... Sledujte, čo povedal!
Ilustračné foto
Preskočilo jej? Žena prišla do banky s mŕtvolou! Odpadnete, keď zistíte, čo tam robila
(ilustračné foto)
Desivé varovanie z USA: Maskuje Čína tajné vojenské operácie?! Neuveríte, čo tvrdí šéf NASA