Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
21.04.2012 15:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Farmár 3 v ohrození! Pariškovej chýba zmluva, Joj nestíha kastingy

Napätie a nervozita. Takáto atmosféra panuje v TV JOJ pri príprave tretej série obľúbenej šou Farmár hľadá ženu.

Výzvy pre statných gazdov a vydaja chtivé dámy bežia na obrazovkách od marca, no v skutočnosti ich prihlášky ležia nepovšimnuté na Kolibe. A ešte dlho budú...

Šou Farmár hľadá ženu sa stala v slovenských domácnostiach hitom a množstvo priaznivcov sa už teraz teší na tretie pokračovanie jojkárskeho projektu. Bude mať nezabudnuteľná Martinka alias Kleopatra z Turca svoju nástupkyňu? Nájde sa farmár, ktorý bude mať viac šťastia ako nesmelý Marián? Skončí sa tretia séria ľúbostným happyendom? To zatiaľ nie je jasné. Rovnako ako nie je isté ani to, ako to s Farmárom 3 vôbec bude. Vidiecka šou je totiž licencovaný formát, ktorý má stabilný priebeh.

Práca stojí

V prvých dvoch sériách sa už začiatkom marca začala vysielať upútavka na nábor nových tvárí a od polovice marca do konca mája tvorcovia vyberali prvú desiatku farmárov. V polovici júna ich vždy predstavili a následne sa k nim cez leto mohli hlásiť dámy, ktoré o nich mali záujem. Počiatočné upútavky má aj tretie pokračovanie Farmára, ale ďalej sa nič nedeje a práca stojí.

Pritom vysielanie bolo naplánované, tak ako vždy, na jeseň. Pre zdržanie výroby však podľa zdroja zo zákulisia televízie doteraz nie je určený presný termín začiatku vysielania.

Situáciu komplikuje najmä fakt, že ľudia, ktorí o takomto čase už mali pripravovať Farmára, nakrúcajú teraz v Karibiku šou Hotel Paradise. A z Dominikánskej republiky by sa mali vrátiť až v polovici mája. „Tvorcovia sú zvyknutí na neustálu prácu na projektoch, niekedy aj na viacerých naraz. Výroba šou Farmár hľadá ženu sa naplno rozbehne až po ich návrate na Slovensko,“ tvrdí PR manažérka Jojky Perla Vohráliková. Vyzerá to teda tak, že jesenný ťažiskový projekt televízie je ešte len na úplnom začiatku, hoci už v lete by sa mal nakrúcať. „Farmár hľadá ženu je aktuálne v prípravnej fáze, farmári majú priestor hlásiť sa v prípade, že si chcú prostredníctvom šou nájsť partnerku,“ potvrdila Vohráliková.

Aneta bez zmluvy

Nervozita v televízii však určite bude rásť. Ďalšou zvláštnosťou je, že doteraz nie je obsadený lukratívny flek moderátorky celej šou. V prvých dvoch sériách to bola Aneta Sedlmair-Parišková, teraz sa však zdá, akoby v Jojke váhali. „Zmluva zatiaľ podpísaná nie je. Tvorcovia sú v Dominikánskej republike, rozprávali sme sa o tom ešte pred ich odchodom,“ priznáva moderátorka. Podľa nej nie je problém ani z finan­čnej stránky. „Nemáme žiadne ťahanice. Vzájomná spolupráca je v pohode, takže tam nevidím žiadny dôvod na nejaký zádrh,“ nádeja sa.

Zdá sa teda, že napriek neistote je dvojnásobná mamička Parišková pripravená na ďalšiu sériu Farmára. Otázkou len ostáva, kedy bude šou pripravená pre divákov. Veď je to najmä v záujme televízie, lebo šou má veľmi dobrú sledovanosť. „Keď sa pozrieme na prvú a druhú sériu, sledovanosť mala stúpajúcu tendenciu. Verím, že aj tretia bude úspešná. Mám rada, keď sa ľudia zoznamujú, preskočí medzi nimi iskra a zamilujú sa. Som taký naivný optimista,“ tvrdí Parišková a na záver dodáva: „Stále je to pre mňa výzva. Tým, že sú to reálni ľudia zo života, čakajú nás prekvapujúce udalosti a zaujímavé momenty. Nikdy nie je nič isté.“



Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ilustračné foto
Kyjev získa obrovskú podporu: Krajina sa rozhodla zvýšiť sumu na vojenskú pomoc
Polícia zadržala vnuka obete krátko po čine. Podľa susedov nejde o žiadne neviniatko.
Krvavý kúpeľ v Dlhej nad Váhom: Zabil Marek dedka Ernesta († 67) valčekom na cesto?!
Zviera skrýval pod sakom a počas prejavu ho pustil do rokovacej sály.
Najprv prevážal guľovnicu, teraz vypúšťa holubicu mieru v europarlamente: Odborníci reagujú na Radačovského
8:48 hod. Zakrátko vyšiel a veľmi mu nebolo do reči.
Foto
Na súd s Černákom prišla aj jeho krásna priateľka Monika: Mikuláš povedal len 2 strohé slová
V koncerne VW pracoval niekoľko rokov v rámci rôznych značiek.
Foto
Jozef Kubáň prerazil vo svete automobilového dizajnu: Čínske fára bude navrhovať Slovák!
Zamestnanci RTVS protestovali v čiernom oblečení.
Nový zákon Šimkovičovej vyvoláva vášne: Zamestnanci RTVS protestovali v čiernom
Gukeš D sa počas Turnaja kandidátov snažil zachovať si chladnú hlavu.
Mladý Ind môže prepísať históriu šachu: Prefíkaná taktika ho dostala až k vrcholu!
Elle sa živí ako morská víla.
Foto
Kráľovský plat sexi morskej víly: Za jej služby sú ochotní zaplatiť astronomické sumy
Americký prezident Joe Biden
Dobré správy pre Pásmo Gazy, Američania začali s výstavbou móla: Humanitárna pomoc by mala byť dostupnejšia
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg
Stoltenberg to už nevydržal a povedal to bez okolkov: Tvrdá kritika Číny
Ilustračné foto
Opitý turista vystrájal na ceste, zachytilo ho auto: Zaujímavé, čo mu malo zachrániť život
Ruský prezident Vladimir Putin
Putin plánuje dôležitú návštevu: To, kam sa chystá, veľa napovie o budúcnosti Ruska