Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
31.03.2012 14:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Haščáková na psychiatrii: Prečo na ňu MC Erik kašle?

Barbara Haščáková (32) prežíva mimoriadne ťažké obdobie. Ako Nový Čas informoval, skončila po smrti milovaného otca na psychiatrii.

Momentálne je so zdravotnými ťažkosťami hospitalizovaná v bratislavskej nemocnici na Antolskej. Nielen fanúšikovia, ale aj speváčkini bývalí spolupracovníci ostali z týchto správ v šoku a ich slová podpory nenechali na seba dlho čakať. Zarážajúca je však reakcia niekdajšieho Barbarinho najbližšieho kolegu MC Erika (39).

Speváčka Barbara Haščáková je späť na Slovensku, no momentálne nerieši hudobné projekty či koncerty. Speváčka, ktorá sa stále nevie zmieriť so stratou otca, skončila v nemocnici. Po tom, ako ju prijali na gastroenterológii, sa lekári začali o ňu vážne obávať, a tak sa ju rozhodli previezť na psychiatriu. „Nemôže jesť ani piť. Pri sile ju držia len infúzie,“ potvrdil Novému Času zdroj z nemocnice.

1233911:fullwidth:true:true:true

Správy o speváčkinom stave sa rýchlo rozniesli a vyvolali množstvo reakcií, najmä medzi fanúšikmi. Na Barbaru, ktorá Novému Času otvorene priznala, že sa nemá dobre, nezabudli ani jej bývalí spolupracovníci. „Samozrejme, že jej držíme palce,“ vyjadril sa Ladislav Matyinkó zo skupiny Maduar, s ktorou kedysi začínala. Uzdravenie jej poprial aj Martin Babjak, s ktorým pred rokmi absolvovala spoločné projekty. „Želám jej skoré vyliečenie, aby svojou mladosťou, čo stále má, ďalej obšťastňovala ľudí,“ odkázal jej.

Na počudovanie, práve Erik Aresta, s ktorým speváčka strávila najdlhšiu časť svojej kariéry a časy najväčšej slávy, zaujal k celej situácii chladný postoj. „Sme v takom veľmi sporadickom kontakte. Viem akurát, že je na Slovensku, uvažovali sme, že niečo niekde podnikneme, ale to je všetko. Ak jej budem chcieť niečo odkázať, tak jej to poviem osobne,“ povedal spevák stroho na adresu Haščákovej. Prečo MC Erik reaguje takýmto spôsobom, ostáva záhadou. Pritom len pred dvoma rokmi dvojica ohlasovala návrat dua MC Erik a Barbara, potom sa však medzi nimi zrejme niečo zlomilo. Otázne ostáva aj to, či sa Barbara v nemocnici dočká návštevy od svojho býalého najbližšieho spolupracovníka, keďže hudobník sa väčšinu času zdržuje v Prahe.

Richard Rikkon (37), klavirista

1235140:gallery:false:false:false

- Prajem jej skoré uzdravenie, aby sa zotavila. Aj keď je život taký ťažký, že zoberie najobľúbenejšieho člena rodiny, mala by ísť ďalej. Myslím si, že jej otec by bol veľmi šťastný, keby ďalej spievala a rozdávala radosť ľuďom.

Juraj a Ladislav Matyinkó, skupina Maduar

1235139:gallery:false:false:false

- Barbare, samozrejme, držíme palce a myslíme na ňu. Dúfame, že sa čo najskôr dá do poriadku. Vďaka minuloročnej plánovanej aktivite sme sa po rokoch dostali opäť do kontaktu, ktorý sme udržiavali až do pohrebu jej otca. Vtedy sme si písali naposledy - poďakovala nám za podporu.

Martin Babjak (51), operný spevák

1235141:fullwidth:false:false:false

- Spomínam, ako sme spolu kedysi spievali a súcitím s ňou. Vyjadrujem jej úprimnú sústrasť, pretože som nevedel, že jej zomrel otec. Želám jej skoré vyliečenie, aby svojou mladosťou, čo stále má, ďalej obšťastňovala ľudí, ako aj svojím spevom a vystupovaním.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruským hackerom sa podaril výnimočný kúsok: Z tohto vláda nebude nadšená
Vojenské drony dokážu so sebou niesť aj zničujúce bomby (ilustračné foto).
Na plynové pole zaútočili dronom: Malo to tragické následky
Ukrajinský vojak v Mariupole
USA oznámili dlhodobú vojenskú pomoc: Na Ukrajinu pôjdu zbrane za 6 miliárd dolárov
Slovenský vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák vystupuje s prejavom na úvod dvojdňovej konferencie v maďarskej metropole.
Kaliňák v Budapešti upozornil na jednu dôležitosť: Európska integrácia zohráva v našej bezpečnosti ...
Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo